Köszönöm az invitálást, és a felvilágosítást , de már nem akarok körötökben "mocorogni". Lehet , hogy hiba volt tőlem kitöltetlen adatlappal kérdezni, de eszembe sem jutott, hogy ez ennyire fontos nektek, és úgy gondolom ez nincs egyensúlyban azzal, ahogy "Hápika" reagált. Természetesen, ha normális emberi hangon szólt volna, már ki lenne töltve, és lehet ,hogy egy jót beszélgetnénk. Így viszont inkább kihagyom.
Ha irott szabály nem is szól az adatlap kötelező kitöltéséről, íratlan attól még lehet.
Ez itt (mármint ez a topik) nem egy virtuális társaság, ahol név/arc nélkül lehet beszólogatni, akár normálisan hozzászólni.
Így, ha kitöltetlen adatlappal jössz, jó esetben figyelmen kívül hagyunk, rosszabb esetben azt kapod amit az imént Hápikától.
Szóval, ha itt akarsz mocorogni közöttünk, akkor azt arccal tedd! Úgy szívesen látunk. Akkor jöhet a beszólás is.....
Ha rosszindulatúan akartam volna hozzászólni, akkor annak megfelelő szmájlit tettem volna a "kérdésem" végére.
Az, hogy te "szarházizól" az pedig téged minősít, nem pedig engem.
Mivel semmilyen szabály nem szól arról ,hogy csak kitöltött adatlappal lehet hozzászólni a témákhoz, ezért majd én eldöntöm, hogy mikor töltöm ki.
Az pedig senkinek nem lehet bántó, hogy megkérdezem ,mitől változott meg a véleménye bármivel kapcsolatban.
Én egy igazán barátságos ember vagyok, azt hiszem aki itt van és ismer az tanusíthatja!
De a hozzászólásod eléggé rosszindulatunak tünt!
És ez nekem nem tetszik! Itt olyan emberek vannak akik tisztelik, szeretik a másikat!
Tudom, hogy a Blue-t nem kell megvédeni de kijött belőlem!
Blue!
Tényleg nem csúnya, majd tudósíts, hogy vizsgázott!
Ma elég lett volna álló helytében a szél felé fordítani és ráülni, mert helyenként 140 km/h-t mértek!
na nem semmi volt 14 órától az idő a környékemen se.......pedig meg se moccantam.....
Bent is volt balhé, mert a tűzoltók is kivonultak.
Én egy villámot láttam ami épp az Aromás legmagasabb tornyába tette le magát....nem szólt kicsit:-)))
Adonyba is láttam pár megtépázott tetőt..... az enyém viszont sértettlen:-))))
Így folytattam a szabás-varrást......
Egyenlőre ilyenben állapodtam meg, de teszek rá valami csúklós hátsórészt, hogy lelehesen dönteni.....
Oszt ha az is meglesz akkor irány egy vastagabb plexi beszerzése............de szerintem jó lesz.......
És nem is olyan rusnya.........
Nyusz
Gyere hozzám feleségül..... tudnánk együtt motorozni:-)))
Miért mondom ezt?
Mert Én tudok kuplungolni, Te meg váltani.......
3 napja bedurrant a talpam, és tegnap már a váltás is alig ment.......Ma meg ugye jól rádolgoztam a sok császkálással
A poén? Semmi nyoma........nincs bedagadva, nem kék-lila....egyszerüen csak fáj
T.ERIK 64
Tudod,hogy én nem vagyok beszarva egy kis elötől,széltő STB STB de mivel a haverom megkért egy kis ingyenmunkára ahol elba.... az idöt igy most kimaradt
Na, én is lemásztam a tetőről!
1db Kúpcserép, egy db szélcserép, és 10db sima betoncserép.
A szomszédaim tetőjét viszont csúnyán elrendezte a szél. több négyzetmétert bontott ki belőlük és a kéményeket is ledöntötte..
Még szerencse, hogy az én betoncsrepeim nem nagyon szeretnek repülni.
Két utcával lejjebb egy komplett tetőt tett le a szél 20m-rel arrébb a vasút túloldalára.
Itt folyamatos a szirénázás és a motoros fűrészek zaja.
Moccom még mindíg nics, talán majd jövő héten!
Darázs!
Végül elmentél a Citadellára?
Nos az első KTM-es videó szerintem bemutatja a SM lényegét: hegyek völgyek között hol a... meg az utcán
A Z750 videó hmmm.. tetszetős és a motor is tetszik remélem megtehetem majd hogy ilyenem legyen bár még messze van de az első dolog amit lecserélnék rajta az az irányjelző
Baromira nem illik a motor formájához.
Köszönöm az invitálást, és a felvilágosítást
üdv