Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még, h nincs egy perced sem.......
Igenisssértettem !
Köff !
A fül simán függőlegesen áll. Akkor inkább vedd le a láncvédőt - ugysem árt neki egy alapos tisztítás - és lehet, hogy a csavaroknál van lemez zel erősítve. De ha nincs, akkor is a műa.-ot hajlítsd:óvatva!
Nemtom, 1x dőltem el vele de a másik irányba ...
Majd próbálkozom, ha a műanyag nem hajlik, akkor jön a fülecske.
Nevetni fogsz, lehet azt a bizonyos műanyagot hajlítani, hogy ne érjen bele a lánc. Annál is inkább azzal kell operálni, mert az azt tartó lemez mitől lenne elhajolva?
Azt a kis fület kell elhajlítani, amivel a lengővillához van csavarozva... Mert a műanyagot aztán tekerhetem én a másik irányba, nem fog úgy maradni . Holnap lesz rá időm, ma 1 percem sem volt.
Hát azt gondolom nem kunszt kifelé görbiteni
Nem fedeztem fel csavarhiányt ... A láncvédő vége, a fogaskerék fölött van kicsit elgörbülve befele, úgy ér hozzá a lánchoz.
A láncvédő csavarjai megvannak? Azok olyan elveszősek ( ez is magyar? ) és akkor zörög, tudod mint a biciglin a sárhányó
Ejjjjjhaaaaa Mostmár ezek is megvannak!
Nekem nem nagyon gyerebe ez a téma... Ami tetszik, az a sajtótöri, csak a vicces lesz majd vizsgán Evvan, majdcsak kibírom valahogy a rosszabbakat. Max majd alkotok széééép rajzokat
Nyaktekerészeti mellfekvenc? Gőzpöfögészeti tovalököde?
Megvannak ?
Sztem anyelvújítás kora az még jó téma, izginek mondható ... (Úgy is mondhatnám, lesz még rosszabb is )
Az majd megmondja! Ügyes vagy! Ez a Cicc-féle nyelvújítás! Ezt tanultam me délelőtt...

Aztaaaa, de jó szót alkottam . Kazinczy majd megmondja .
(kilométer )
Jóvanna Ezt nem tudtam kihagyni, nehari!

Mi az a likométer?
Persze. Hiába nézel szőkének , csak csíkokban vagyok az
Na szép mondhatom, kössssz a bizalmat !

Csak úgy mellesleg, én cseréltem izzót a km-órában és a fordulatszámmérőben, + a napi likométerszámláló tekerentyűt is én szerkesztettem vissza...
És még mindegyik műxik!
Most nagyon szőkének nézlek, de bocsi érte, csak ki szeretném zárni a lehetőséget: fújod Te azt a láncot rendesen?
Az a mindjárt az május 9! És az még innen nézve messze van ám... Kint pedig egyre jobb idő van... Én meg a suliban "okosodom" vagy mellette!
Videózd le, mert azt nagyon megnézném!
Szűűűzanyááám! Szegény Pöfi! Soha nem lesz utána ép már...
Köff Dorcsi !
Majd lesz motorzás, most már egyre több jó idő lesz. És mingyá itt a félév vége;)...
Mondtad, meg én sem tudom, milyen baja lehetne Pöfinek...
De ha nem múlik a zűmmögés, akko szétszedem én magam ..
Szijjasztok!
Dorcsi hazafelé kujtorgott mámmma Végre! Annyira szép idő van, egy rakat motorost láttam hazafelé! A kis szivem szakadt meg...

Cicc! Grat a gépezethez, évisítsd gyorsan, aztán hadd lássuk!

bébinyusz!
Mondtam én, ugye, hogy nem lehet nagy baja!
Tedd azt! Van honlap is, ahova felteheted, elküldheted.