A fül simán függőlegesen áll. Akkor inkább vedd le a láncvédőt - ugysem árt neki egy alapos tisztítás - és lehet, hogy a csavaroknál van lemez zel erősítve. De ha nincs, akkor is a műa.-ot hajlítsd:óvatva!
Nevetni fogsz, lehet azt a bizonyos műanyagot hajlítani, hogy ne érjen bele a lánc. Annál is inkább azzal kell operálni, mert az azt tartó lemez mitől lenne elhajolva?
Azt a kis fület kell elhajlítani, amivel a lengővillához van csavarozva... Mert a műanyagot aztán tekerhetem én a másik irányba, nem fog úgy maradni . Holnap lesz rá időm, ma 1 percem sem volt.
Ejjjjjhaaaaa Mostmár ezek is megvannak!
Nekem nem nagyon gyerebe ez a téma... Ami tetszik, az a sajtótöri, csak a vicces lesz majd vizsgán Evvan, majdcsak kibírom valahogy a rosszabbakat. Max majd alkotok széééép rajzokat
Nyaktekerészeti mellfekvenc? Gőzpöfögészeti tovalököde?
Megvannak ?
Sztem anyelvújítás kora az még jó téma, izginek mondható ... (Úgy is mondhatnám, lesz még rosszabb is )
Csak úgy mellesleg, én cseréltem izzót a km-órában és a fordulatszámmérőben, + a napi likométerszámláló tekerentyűt is én szerkesztettem vissza...
És még mindegyik műxik!
Köff !
Majd próbálkozom, ha a műanyag nem hajlik, akkor jön a fülecske.
Nekem nem nagyon gyerebe ez a téma... Ami tetszik, az a sajtótöri, csak a vicces lesz majd vizsgán Evvan, majdcsak kibírom valahogy a rosszabbakat. Max majd alkotok széééép rajzokat
Megvannak ?
Sztem anyelvújítás kora az még jó téma, izginek mondható ... (Úgy is mondhatnám, lesz még rosszabb is )
Aztaaaa, de jó szót alkottam . Kazinczy majd megmondja .
(kilométer )
Mi az a likométer?
Csak úgy mellesleg, én cseréltem izzót a km-órában és a fordulatszámmérőben, + a napi likométerszámláló tekerentyűt is én szerkesztettem vissza...
És még mindegyik műxik!
Majd lesz motorzás, most már egyre több jó idő lesz. És mingyá itt a félév vége;)...
De ha nem múlik a zűmmögés, akko szétszedem én magam ..
Dorcsi hazafelé kujtorgott mámmma Végre! Annyira szép idő van, egy rakat motorost láttam hazafelé! A kis szivem szakadt meg...
Cicc! Grat a gépezethez, évisítsd gyorsan, aztán hadd lássuk!
bébinyusz!