Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát... én nem csinálok mindent magam... nem látom benne a rációt, hogy olyannal csesszem el az időm ami más mesterembernek pillanatok alatt megvan (persze javarészt hozzáértő haverral szoktam csináltatni ha olyasmiről van szó amihez tényleg lövésem sincs)... megnézlek bojlerszerelés közben is szívesen :]
ha a "Lé napjáig" nem találsz BC182-t akkor viszek neked párat.... Szekszárdon tuti tudok egy elektro boltban szerezni
víztiszta fehéret is lehet szerintem kapni óriás villogóban talán
vagy egy szakadt szutyok szétrohadt TS-el járni a várost

viccen kívül. Blue, a fejidomos Banditán javault valamelyest a szélvédelem? Vagy az is csak esőterelő?
Persze ötvözve a legjobb:-))))
Az tuti hogy a féktárcsazár egy alap eset.....mert legalább eltolni nem tudja:-))))
De ugye ha platóssal jönnek akkor már nenya, hiszen 2-3 ember felkapja a legnehezebb dögöt is......
Szóval ésszel kell parkoltatni.......és lehetőleg forgalmas helyen.
NO érdeklődők........ sajnos egyenlőre áll a plexi project, mert nem tetszik...........valami zavar, és még nem tudtam rájönni mi az
Az tuti hogy irány a Szatuna, mert ez a plexi tényleg vékonyka.....tegnap kitoltam a szélbe és szépen hajlitgatta össze-vissza........szóval egy ugyan ilyet le kell gyártatnom keményebből.........

Ha meg nem megy?
Sebaj...majd szólók a jótündérnek hogy lepjen meg vele névnapomra vagy szülinapomra és sima víztiszta gyári állíthatóssal (az ugyis occóbb 2-3000-rel mint Darázsé).......
Ha meg nem lep meg? Akkor csak kifundálok valami megoldást
így van,ahogy írtad.a lopás idejét nem az határozza meg,h milyen "csucstechnikás" lopásgátlod van,hanem inkább a zárak száma mivel minden egyes bizonyos ideig tart,míg a legfejletteb készülék kiiktatása is csak pillanatok műve a profiknak
BIZONY!

Én már csak tudhatom milyen fejidomosan bekapni egy széllökést..... de tán még Down is tud regéket zengeni, hogy markolja ilyenkor a kormányt,....szóval nem feeling......
Természetesen

De azért azt ne felejtsük el hogy egy riasztó nem sokat ér...........
Mit is csinál? Csiripel?
Közben meg szépen már platon is van a vas és pápá..............

Ezt az egészet egy módon lehet kiiktatni.... ha motorozni mész akkor motorozol........ergo nem hagyod ott sehol a gépet egyedül.......
Pestre pl ezért nem megyek motorral várost nézni.........vagy plázázni.......

Szóval azért a riasztónál jobb 3-4 lakat, féktárcsazár....az legalább munkát add a genyládáknak.

Szóval azért mert van egy 40.000ft-os riasztója az embernek, attól még viszik a motort...........max láttod hogy biza ez "elment".....mert a zsebedben ott a kijelző......
Én úgy érzem, hogy ez csak optika. A szélvédelem valahol ott kezdődik, hogy van a mocin fejidom. És nagyon fontos, hogy ne a kormányra épített fejidom legyen az! Az én plexim méreteit nem tudom pontosan. De nam egy nagy darab...
Annyit érdemes tidni az utóbb felszerelt cuccosokról, hogy néha "vitorlaként" működnek... mivel közvetlenül a kormányon vannak... nem okoz meglepit, de azért lehet érezni a szélirányt.

Szóval, nekem a szélvédelem annyi, hogy nem direktbe jön a mellemre a felhő leve. Ez is fontos!
Ahogy gondolod. Ha viszik a paripát, akkor nem csak túra, de motor sincs.
Sziasssssztok !
Kicsit eltünedeztem, nem nagyon voltam gép előtt. Mi újság, senkit nem fújt el az orkán remélem...?
Teddy! Amúgy mekkor a te plexid? Szévédelemben semmit nem segített? Engem egyedül a pályázás miatt aggaszt a dolog. Ha hosszú túrára megy az ember, óhatatlanul lesz benne autópálya, és 130-140-nél már kezdődnek a furcsaságok naked motoron... Persze mindez nem para 60km-en, de mondjuk 1-2 órán át így menni nagyon balesetveszélyes és fárasztó lehet...pláne utassal.
OKés, köszi! Én sem vagyok lombrágó, a 180 cm-emmel. Az a macera, hogy 6 csavart kell kiengedi az állításhoz rajta... :( Na majd kísérletezek!

120-ig amúgy előtte sem volt gond, csak autópályán volt meglepő az orkán! :) (plexi nélkül) Na jah, naked motor...
Szia Zoli!

Ez próba kérdése. Eriknek is a Puig univerzális plexije volt fent a GS-en. Ő magas gyerek... a mellett, hogy "erős, mint az állat"! No, neki is az volt a baja, hogy éppen a sisaknál kapta az örvényeket. Le is szerelte azonnal a paciról a cuccost. Neki nem vált be. Ratesz hasonló magasságú pali, és neki nem volt baja vele...
Minden esetre próbálgatni kell. Nekem a fent említett plekó van a mocin, és nincs ilyen bajom vele. Mert nem vagyok, csak 178 cm. Szélvédelmet nem tulajdonítok neki, és az örvények sem bántanak. Így marad a cucc a mocin. Annyi előnye van, hogy esőben a mellem nem kapja direktbe a vizet.
Próbálgasd! 1-2 cm-en múlik. Lehet, hogy a tartásodon (kormányálláson) is érdemes variálni.
Erre vonatkozott hogy laposabbra kell állitani, mint ahogy a sportmotornál van és akkor nem pont a fejedre hajtja a szelet.
félreértesz! nem arról beszéltem, hogy van egy kis szél, hanem, hogy majd leszedi a fejemet, és kb. 5ször hangosabb mint plexi nélkül! szóval rossz a belállítás és ehhez kértem segítséget.
Plexo: szerintem a plexi alá kell bujnod akkor nem ér a szél. De gondolom akkor meg kényelmetlen.
Nekem a kicsi van nem is ér szerintem sokat, de jól néz ki és nem zavar
A sportmocimon laposan van a plexi, én nem is szoktam annyira behajolni hogy azon nézzek, viszont a szél mégse zavar.Zaj meg mindenütt van
Szoval azt azért ne várd hogy a plexi megeszi a szelet
Láttam Scarabeo robogot akkora plexivel hogy még a nap ellen is védet, de szerintem az már nevetséges, onnan már csak egy ugrás a kocsi
Bébinyusz!

Annyira gány idő van errefelé, semmihez nincs kedvem. Hova lett a napocska, a meleg és a tavasz?

Írkáljatok sokat, hogy délután legyen mit visszaolvasnom!
Sziasztok népek!

Teddy: eddig jól vizsgázott az étolajos csizma, munkába menet fasza kis eső volt, de a lábam száraz mardt! Azt mondják az étolaj hosszú távon nem jó, mert berohad. Babaolaj, paraffin?

Másik téma: plexi. Vettem egy Louisos Givi túraplexit (46cm). Sok időm nem volt, de két beállítást próbáltam (nagyon laposan, majdnem 90 fokban állítva) Mindkétszer pont a fejemen szakdtak le az örvények, és majd megsüketülök tőle, gááz... Van valami tippetek, módszer a beállításra?

Zoli
Szép jó reggelt!
Jóreggelt,He!
Mindenki alszik?Dolgozik?Vagy mi?
Kivel beszélgessek?
Szia Fecó!
Te se maradj ki:-)

TUDOM hogy lehet kapni, de sajnos nem találtam még Én se csak pirosat............az meg kell a hóhérnak:-)
NANÁ hogy kell!

Telefon után itt is megerősítem!
HOZZZZZD:-))) Meg a füthető rucid is meglesem akkor...........