MIvel Teddy maci energiát nem kímélve szerzett szállást, így ha ilyen idő lenne akkor se mondanám le!
Pedig ugye az alap felállás az volt hogy 10 fok alatt nem indulok el.
No de azért számolni kell azzal is mi van ha szar az idő....
Hápival az előbb beszéltem - és Ő se tudta hogy szombaton NEM az volt a terv hohy irány BAJA.... hanem guriga is lenne...
Szóvalé azért beirom ide is a tervezetett....
A VERZIÓ JÓ IDŐ VAN.......nincs eső, szél........
Találkozó NÁLAM, Adony cityben.
Aki korán jön kaphat egy kávét is:-)
Mivel vannak messzi vidékről érkező emberek (pl Dzsoki 250km) így nekik az út olyan 3-4 óra......
Nem szeretném ha álmosak lennének szóval nekik 2-kor indulni kellene.....hajnalban:-)))))
Na jó ez csak vicc:-)))
Szóval 6-7-kor.... Így a találkozó nálam 9-10.00.....INDULÁS 10:00-kor.
A menetirány....
Adony - Dunaföldvár - Simontornya.....Mecsek környéke (pl. TV torony Pécsen, Abaliget...stb).....Majd Pécs - Bátaszék - Baja........
Érkezés Bajára kb 17-18 óra környékén. Moci lerakás, öltözés, kaja-pia járat..........és buli
B VERZIÓ SZAR idő van.............röviden, tömören
Találkozó HBali által tavaly is favorizált helyen......No ezt meg nem mondom névileg.... valami COCACOLával szemben......Dunaharaszti?
Gyülekezés 13-14 óra közt.......indulás 14:00-kor.............irány az 51-esen BAJA.........
Érkezés Bajára kb 16-17 óra környékén. Moci lerakás, öltözés, kaja-pia járat..........és buli, séta a városba....stb
AKI vasárnap jönne utánunk.......
Nekik az indulást nem mondhatom meg...
A lényeg hogy jöjjenek Bajára a Petőfi-szigeten lévő kolleszhoz 10:00-ra......
Innen együtt motorozunk egyet a városba (Teddy felvezetésével:-)) majd irány a Róka.....ebéd, duma, party....és délután irány hazafelé.......
A saját tapasztalatom - nekem ugye folytott volt - 130-al megy végig......
egy a gond......
kb. 100km! 1DL olajzabálással számolj! Tehát 1500km-re vigyél magaddal 3L-olajat........
A minap kérdeztem a szerelőt is.... magas és állandó fordulaton csinál ilyet sok motor......a Bandit állítólag 200 fölött teszi ezt........
A mocorgással az a baj, hogy nem ismerheted a másikat.....és így nem tudhatod hogy most idegbeteg, vagy neki egyszerűen ez a stilusa.
Szóval azért ne ugorj vérmesen az ilyen szövegekre.
Az tény hogy egyre több helyen olvasni hogy "töltsd ki az adatlapot"....mert érdekesmód fejlődnek az emberek.
Kitöltettlen adatlapú embereknek Én se nagyon szoktam válaszolni....főleg ha csípkelődős bírása van, mert ugye a komunikáció legyek 2 oldalú és ne arctalan.
Ja de Athenig 1500km! és (szinte) végig autopálya. Viszont Yugóban sem illik gyorshajtani, óra szerint 140 utazóban, több száz km-en az megy (a motoros oldaláról)?
Igen.....és most mi a gondod?
Ilyet tettem fel?
Nem....
Valóban nem tennék fel ilyet...........
Hát akkor?
Öcsém - Jányom (a nemed sem ismert) nézz már kicsit jobban körül, mert
1., nem kerek lámpás a motorom
2., MÉg csak nem is hasonlit rá amit csináltam
3., CSINÁLTAM vagyis nem 30.000-ért vettem
Nyuszi!
Alant írtam, talán a jövő héten!
A lábam egyre jobb, kicsit más formájú mint a másik, de már járok fürdőbe!
Hétfőn lemegyek a fociedzésre egy kicsit egyérintőzni, és tervezem jövő héttől az esti futásokatis!
Remélem ez segít majd kiküszöbölni az időnkénti bicegésem.
Puszka, most megyek a Szecskába ázni!
verso!
Nyugodt lehetsz, nekem 170 kg plusszsúllyal is kényelmesen megy 140-el hosszú távon!
Én, a Sárkány, meg a csomagok.
Ennyivel úgysem fogsz menni, max pályán. Utazóban, meg csak 90-110-et forgalomtól függően!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban a kérdésben, hogy hosszú távon mennyi a GS utazósebessége? A napi használatra tökéltes lenne a gép, de hosszabb túrára is venném a paripát, ezért szeretném tudni. Athénig (1200km) kéne lemennem vele a nyáron a saját 80kilómon felül kb 20kg plussz sújjal...
Előre is köszi a segítséget!
MIvel Teddy maci energiát nem kímélve szerzett szállást, így ha ilyen idő lenne akkor se mondanám le!
Pedig ugye az alap felállás az volt hogy 10 fok alatt nem indulok el.
No de azért számolni kell azzal is mi van ha szar az idő....
Hápival az előbb beszéltem - és Ő se tudta hogy szombaton NEM az volt a terv hohy irány BAJA.... hanem guriga is lenne...
Szóvalé azért beirom ide is a tervezetett....
A VERZIÓ
JÓ IDŐ VAN.......nincs eső, szél........
Találkozó NÁLAM, Adony cityben.
Aki korán jön kaphat egy kávét is:-)
Mivel vannak messzi vidékről érkező emberek (pl Dzsoki 250km) így nekik az út olyan 3-4 óra......
Nem szeretném ha álmosak lennének szóval nekik 2-kor indulni kellene.....hajnalban:-)))))
Na jó ez csak vicc:-)))
Szóval 6-7-kor....
Így a találkozó nálam 9-10.00.....INDULÁS 10:00-kor.
A menetirány....
Adony - Dunaföldvár - Simontornya.....Mecsek környéke (pl. TV torony Pécsen, Abaliget...stb).....Majd Pécs - Bátaszék - Baja........
Érkezés Bajára kb 17-18 óra környékén. Moci lerakás, öltözés, kaja-pia járat..........és buli
B VERZIÓ
SZAR idő van.............röviden, tömören
Találkozó HBali által tavaly is favorizált helyen......No ezt meg nem mondom névileg.... valami COCACOLával szemben......Dunaharaszti?
Gyülekezés 13-14 óra közt.......indulás 14:00-kor.............irány az 51-esen BAJA.........
Érkezés Bajára kb 16-17 óra környékén. Moci lerakás, öltözés, kaja-pia járat..........és buli, séta a városba....stb
AKI vasárnap jönne utánunk.......
Nekik az indulást nem mondhatom meg...
A lényeg hogy jöjjenek Bajára a Petőfi-szigeten lévő kolleszhoz 10:00-ra......
Innen együtt motorozunk egyet a városba (Teddy felvezetésével:-)) majd irány a Róka.....ebéd, duma, party....és délután irány hazafelé.......
Megnézted a kuplungot?
Javaslom, hogy az elöbbi hozzászólást tekinsük semmisnek!
http://www.koponyeg.hu/
15-16.............
.....
Ha ilyen marad akkor Én kihagyom a szombati kört...........egyszerűen csak lemegyek Bajára oszt buli.........
Te hívtál az előbb?
Nem tudom, mert a telómba 4 név van....most kit hivjak vissza?
REFLECTIVE BLACK
egy a gond......
kb. 100km! 1DL olajzabálással számolj! Tehát 1500km-re vigyél magaddal 3L-olajat........
A minap kérdeztem a szerelőt is.... magas és állandó fordulaton csinál ilyet sok motor......a Bandit állítólag 200 fölött teszi ezt........
Szóval azért ne ugorj vérmesen az ilyen szövegekre.
Az tény hogy egyre több helyen olvasni hogy "töltsd ki az adatlapot"....mert érdekesmód fejlődnek az emberek.
Kitöltettlen adatlapú embereknek Én se nagyon szoktam válaszolni....főleg ha csípkelődős bírása van, mert ugye a komunikáció legyek 2 oldalú és ne arctalan.
Én is rendeltem matricát, de nem igazán sikerült jót küldeni .(
Olyantotot akarok, mint neken van. Mi neve van annak?
Így kelltem fel egy napon...... tényleg nem történt semmi - legalábbis nem emlékszem rá, ami indokolhatná............
A plexi még nem az igazi mint írtam, túl meredek.....és vékony.........de ugye játszani ezzel kell....mert ez ingyen volt.
A matricákat meg már írtam baby:-))) 9x9mm...... a rajz, vágás nem volt sok.....de az egyesével való felragasztás elvitt 4 órámat-))))
Zs akár meg is nyerheti a sárkányt:-) Ő ugyis autópárti:-))))
Ilyet tettem fel?
Nem....
Valóban nem tennék fel ilyet...........
Hát akkor?
Öcsém - Jányom (a nemed sem ismert) nézz már kicsit jobban körül, mert
1., nem kerek lámpás a motorom
2., MÉg csak nem is hasonlit rá amit csináltam
3., CSINÁLTAM vagyis nem 30.000-ért vettem
Alant írtam, talán a jövő héten!
A lábam egyre jobb, kicsit más formájú mint a másik, de már járok fürdőbe!
Hétfőn lemegyek a fociedzésre egy kicsit egyérintőzni, és tervezem jövő héttől az esti futásokatis!
Remélem ez segít majd kiküszöbölni az időnkénti bicegésem.
Puszka, most megyek a Szecskába ázni!
Nyugodt lehetsz, nekem 170 kg plusszsúllyal is kényelmesen megy 140-el hosszú távon!
Én, a Sárkány, meg a csomagok.
Ennyivel úgysem fogsz menni, max pályán. Utazóban, meg csak 90-110-et forgalomtól függően!
Tudnátok segíteni abban a kérdésben, hogy hosszú távon mennyi a GS utazósebessége? A napi használatra tökéltes lenne a gép, de hosszabb túrára is venném a paripát, ezért szeretném tudni. Athénig (1200km) kéne lemennem vele a nyáron a saját 80kilómon felül kb 20kg plussz sújjal...
Előre is köszi a segítséget!
Na, esti mesémhez stílszerűen: Megyek a balettba ugrálni!......... vagy a tollasbálba...
Koma: remélem egyben hazaérsz, és nem fúúúú le a szél az útról...
Zs meg megnyeri Sárkányt?
(beleléptél valamibe? mi lett a talpaddal?)
Nálunk is megtépázta a tetőket, meg fákat a déli vihar. ilyet még nem láttam, hogy ennyi házon megbontotta volna vihar a tetőket.... durva...
Erik: gépről van vmi hír? lesz kárpótlás? lábad?
Dooojcsi:
Pusszantás mindenkinek!