Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööö de csak Ciccel vállalok privát fotózást
Nem értelek, komolyan! Pedig olyan szép képeket csinált szilveszterkor is!
Raido lesz a fotós!
Jááj, Erik kezébe inkább ne adjunk fényképezőgépet, ha mégis megszerez egyet, fussunk! Vagy maradjunk bukósisakban !
Az már egy kicsit másabb, mint a Gs
Gixer 600 K4
Mi lett?
Majd dokumentálunk Baján! Vagy szólunk Eriknek, hogy dokumentáljon! Vagyis inkább azt mégse... Valahogy majdcsak megoldjuk
Javaslom Bluet modellnek!
Hááá amikor én vittem a moccot vizsgára... most február 15. volt tőlünk 25 km-re. Nálunk sütött a nap a vizsgahelyen szállingózott a hó! Mellesleg holnap muszáj motoroznom, mivel hozom haza az új kicsikémet Szóval jó időt nekünk! (És mindenki másnak )
Motoros akt? Fantasztikus, új műfaj... fantáziadús 5let tényleg
oké.... leves témára viszek fényképezőt és néhány akt képpel ledokumentáljuk a motorozásod
(nem megharagudni )
Miért, mi nem tetszik a mostanin ?
Én állandóan elfelejtek dokumentálni képileg motorozás közben ... Ezen változtatnom kell.
ja... és bővíthetnél már Te is fotóalbumot
jah múlt hét előtti héten voltunk kicsit motorozni... jó hülye kép, de hát a bukócső miatt is felraktam... azért Esso bácsinak köszi a választ
Sziasztok

Holnap kérek mindenkitől egy kis szoritást. Viszem a motort 8.40-re vizsgázni. Tuti nem lesz semmi baj, csak arra kérek mindenkit mormoljon el egy imát, hogy ne essen az eső.
Márc. 15-16
Jótól kérded, pont most szidtak le, h elhanyagoltam a fórumot az utóbbi napokban .
Ejha, bővült a fotóalbum... ?
aza lénap az mikó lesz akó?
Köszi !
Akkor majd szorítok holnap.
ja mégegy megvettem az "esőruhát"
kamino.hu, a Blue által ajánlott 50500-as cikkszámú 1345Ft, XXXL-es, de nem merem kibontani, mert olyan szépen van becsomagolva, hogy még akár az ülés alá is befér. Szóval, jöhet eső, jöhet Blue, jöhet ósztria, vagy a nordkapp
Akkor jó, tessék megjavítani addig! Még van 2heted... Jajjj de sok az!

Mennnnyünkmáááááár!
Az tényleg király bolt, ott az emeletesház aljában, Mészáros Lázár u., asszem. Bár BC182-t a legszakadtabb lebujban is kapni. :)
Köfi !
Pöfihez hozzá sem tudtunk érni a hét végén , szakadt az eső és tépdesett a szél mindent, örültem, h a motort nem tette odébb .
A tömítések sem érkeztek meg a bótba még ma sem, nem is nagyon tudtam volna mit kezdeni az olajszivárgással... Nem akaródzik stimmelni a körülményeknek, de csakazértis rendben lesz Lénapra...vagy hogy is neveződik ez