Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhoz meg nem kell molnárkocsi
Nem vagyok sör ivó .
Inkább jó bort iszom .
Ja ha már te se iszol rekeszes sőrt, akkor nem aktuális a molnárkocsi
Szia Piet !

1/2 collos vascsőből készült.Gondolkoztam azon is ,hogy állíthatóra csinálom de úgy elég labilis let volna ezért maradt ez a felállás.
A mollnárkocsi már nem aktuális ugyan is nem igen van már malom ahol ezt igazán lehetne használni.
Kis kiegészitéssel molnárkocsinak is használhatnád
Nagyon maszivnak néz ki! Ha nem jó a másik mocihoz szerintem, ne másikat csinálj, hanem ezt alakitsad ugy hogy mindkettőhöz jó legyen.
Esso !

Nálad is szarakodik az oldal ? , mert nálam állandóan ledöglik .
Szia Esso !

Leginkább a gyereknek kellett a Yamahához,mert azon nincs közép sztender és ugye kerékcsere lánc ápolás vagy bármi amihez a levegőben kell,hogy legyen a segge ahhoz ugye szökséges.
Magamnak nem biztos,hogy csinálok,mert nekem is van sztender,viszont lehet,hogy ez is jó hozzá még nem próbáltam.
Szép munka, én is agyaltam egy időben rajta, de minek nekem? Van középsztenderem, tehát csak évi 1× kéne használnom, gumizás előtt kivenni a kereket. Akkor meg a szomszéddal megemeltetem a hátulját.
Hy !
Köszi az elismerést neked és Nyuszinak is !
Nem volt egészen egyszerű,mert nem volt gyári minta ezért mindent ki kellett találnii.Így is szét kellett vágni párszor aztán ujra össze, próba amíg jó nem lett.De az a lényeg,hogy működik és a célnak megfelel.A legközelebbi (Bandithoz) már egyszerűbb lesz.
mint az ördög:-))))
Mindenkit rátudok venni hogy bűnbe essen:-))))
Lehet tényleg a robogó marad Nyuszi számára., de egy nagy Burgman se kutya
Én is összehasonlitottam a GS-ét a Yamaháéval(az is hidrós): hát mit mondjak a hidrós t egy hangyányival erősebben kell huzni (dehát a GS még ugyi nagyon "zsir"
Te erős vagy! Mint a bili szaga! Vagy mint a cigány húgya! Választhatsz.
erre cáfolok....

Nekem hirdros a bandita, de nem érzem lazábbnak a kuplungolást, mint a GS-nél....
Vagy csak ilyen erős vagyok?
Azért az egy elég nagy dög Nézegettem ,de azon is van valami kar a bal kormányon gondolom az se disz azt is huzogatni kell Nem?
Hát mi inkább a déli mediterrán vidékre mentünk. Meg akartuk látogatni a Macit, de nem vette fel a telefont, így a Sugo partján csipegettünk egy keveset és hazafelé vettük az irányt.
Toltunk 270 km-t aznap.Jól esett.
Majd megyünk még hozzád is. Különben is te ígértél valamit anyának, amit be akar vasalni rajtad.
Kucsibácsi!
Csalódásomat kell szavakba öntenem! Vártalak Titeket is múlt hétvégén. Mivel motorozni szerető, nem papírkutyaként ismertelek meg Benneteket. Volt egy titkos gondolatom, miszerint Ti is megjelentek.
azért visítok!

meggondolom!
Szia Nyuszi!

A legjobb lesz ha lecseréled a GS-t egy Yamaha FJR-re. Azon nem kell kuplongolni.
Sőt, ha akarsz akkor sem tudsz,mert nincs is kuplungkar rajta.
Válthatsz az ujaddal és a lábaddal egyaránt.
Gondold meg!
Ez szörnyüüüüü
mit akarsz? megy a motorodhoz!
Dooorcsi!

Ez súlyos visszaélés!
Megbeszéltem Nikivel a 13-át, mert ő meg óccójé akar bukót venni, de természetesen szeretném, hogy csatlakozz. Nálunk is alhatsz (előző este, aznap este), mint említettem, és elképzelhetőnek tartom azt is, hogy pénteken megy a kollégám Gyarmatra, mert ott lakik a barátnője.

pusszantás