Ezt értem, csak a kutya ott van elásva, hogy +50 ropiért kaphattál volna 100ezerért extrát. Sztem megérte volna inkább kérni vkitől kőccsön. De nem is ez a lényeg, hanem hogy neked más a habitusod. Ha kell valami, nem alkudozol, hanem megveszed. Vagy megcsinálod sufniba.
Annyira jól néz ki! Meg is másztam gyorsan tegnap! Csak mikor legutóbb voltam, akkor még nem volt ott, és nem derült ki számomra, hogy kb. mikori lehet.
Szép kép.... De hol a Bazilika?
Mikor Te voltál, ez az izéke ott volt már, ahol most van? Mert mikor én voltam legutóbb(vagyis nem tegnap), akkor még nem rémlik, hogy ez ott lett volna...
Még nem, most értem haza a T-betűs 4keréken való körözésből, már egész tűrhetően m1 ... Apuék meg sehol, gondolom vásárolás van. Ha visszajön, remélem neki lehet esni Pöfinek. Aggaszt ez a lánccsere-gondolat ...
Nem kenyerem....
De minden kereskedő (legalábbis a közlekedés témában) akkora haszonkulccsal dolgozik, hogy 10-15% engedmény után is megéri neki. Csak nyugodtan közlöm az általam elképzelt árat és az szinte mindig jó.
Egyebekben odahordtam már és fogok is még egy valag pénzt, így nekik sem mindegy, hogy odébbállok-e vagy sem.
Azt is el kell mondjam, hogy mindig nagyon korrektek, segítőkészek, szakemberek, szóval motorosok.
Most pl ilyet csinálok - mert nincs rá 25.000ft-om