Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha magasabban lenne a kormány akkor is gond lenne a fogása? Mert a bal csuklót azért nem erőlteti állandóan a motoros
az lesz feltűnő, ha "gs"-ed lesz!

már a fórumot is át kéne nevezni : motoros fórum alapvetően gs500-asoknak, illetve minden egyéb más 2kerekűnek, exgs500asnak, leendőgs500asnak, lélekbengs500asnak...
sajna még nem. de ha így haladunk nem is kell feltenni, mert nem fogok sokat motorozni. (csukló) mondtam zs-nek, h tegye le az A-s jogsit...
már írtam:-)
Mikulás sapka - Tescó - 99ft

Féklámpa?
Fogsz egy kábelsínt (az enyim is abból van:-)
Belefurgálsz 5-ös fúróval.....
Veszel pár db szuperfényes PIROS ledet....
Mindegyikre ráforasztasz egy előtét ellenállást, hogy a 12v ne küldje haza....
párhozamosan megforasztod.....
Azt szerzel egy pótféklámpa csatlakozót (az aljzat az ülésed alatt található).....
És felszereled..........
Dawn!

Megvehetem neked, de bemész BÁRMELYIK MUNKARUHÁZATI BOLTBA és ott is megkapod.....
No azért a GS-ből az elmult években többet adtak el mint bármely más mociból- nagyságrendel többet!
no... matricában azért még csak akad
Akkor nagyon kell majd igyekezned, mert GS már alig van!
Á ugyis megismerjük a cifra járásáról
azért annyira csak nem lesz vészes a helyzet... mindenesetre a gyengébb idegzetűek akár hozhatnak 2 váltást is a biztonság kedvéért

majd azért megpróbálok szerzni valahol GS matricát a gépre, hogy feltűnés nélkül el tudjak vegyülni köztetek és akkor elég lesz egy váltás talán...
Fenn van már Neked is a buktacső?
!

És akkor mi van a tolvaj azt hiszi a dobozodban benne leledzik a rendőrség
ugyan tavaly lemaradtam a 3 napos bajai dínom-dánom és horvátországi guriga, illetve sos orvoskeresés - es projectről, de hallottam ezt-azt. remélem most ilyen ilyen jó kis muri lesz...

Szándokáán-szándokááán! wehehe! mekkkkkoooooooooooooooora volt má!
Vazze! Pedig már majdnem kezdtem örülni!
Blue!
Honnan van ez az izé.... futófény? Adtál egy 5letet: nem-e lehetne-e betenni-e a dobozomba-e féklámpának?
Ennél azért bonyolultabb problémáim voltak....
Nehogy má" sokat gondolj Magadról!
Kb így van, csak az arányok csúsztak el. Az első 3 hónapra esett mind, azóta meg csend van. Utoljára talán azt írtad, hogy úgy néz ki, költözik a cég haza. Na, ebből kiszámolhatod, mikor volt.
En is szeretlek! Egyebkent meg bejelentkeztem 2-3x is az elmult 8 honapban!
Tallózás.....miniatúrák......rákatttt...... Tudod!

Sose gondoltam volna, hogy valakit utolérek a tudásszintben!
Jó majd szólok, ha nem megy, de előbb Tőled kérek majd tanácsot....!
Ferdülés? Netán Szandokán nagymesterre gondolsz?
Azon felül gondoltam.
Grat!
Szólj a gyerekeknek, hogy segítsenek a képekkel.