már a fórumot is át kéne nevezni : motoros fórum alapvetően gs500-asoknak, illetve minden egyéb más 2kerekűnek, exgs500asnak, leendőgs500asnak, lélekbengs500asnak...
Féklámpa?
Fogsz egy kábelsínt (az enyim is abból van:-)
Belefurgálsz 5-ös fúróval.....
Veszel pár db szuperfényes PIROS ledet....
Mindegyikre ráforasztasz egy előtét ellenállást, hogy a 12v ne küldje haza....
párhozamosan megforasztod.....
Azt szerzel egy pótféklámpa csatlakozót (az aljzat az ülésed alatt található).....
És felszereled..........
ugyan tavaly lemaradtam a 3 napos bajai dínom-dánom és horvátországi guriga, illetve sos orvoskeresés - es projectről, de hallottam ezt-azt. remélem most ilyen ilyen jó kis muri lesz...
Szándokáán-szándokááán! wehehe! mekkkkkoooooooooooooooora volt má!
Kb így van, csak az arányok csúsztak el. Az első 3 hónapra esett mind, azóta meg csend van. Utoljára talán azt írtad, hogy úgy néz ki, költözik a cég haza. Na, ebből kiszámolhatod, mikor volt.
már a fórumot is át kéne nevezni : motoros fórum alapvetően gs500-asoknak, illetve minden egyéb más 2kerekűnek, exgs500asnak, leendőgs500asnak, lélekbengs500asnak...
Mikulás sapka - Tescó - 99ft
Féklámpa?
Fogsz egy kábelsínt (az enyim is abból van:-)
Belefurgálsz 5-ös fúróval.....
Veszel pár db szuperfényes PIROS ledet....
Mindegyikre ráforasztasz egy előtét ellenállást, hogy a 12v ne küldje haza....
párhozamosan megforasztod.....
Azt szerzel egy pótféklámpa csatlakozót (az aljzat az ülésed alatt található).....
És felszereled..........
Megvehetem neked, de bemész BÁRMELYIK MUNKARUHÁZATI BOLTBA és ott is megkapod.....
majd azért megpróbálok szerzni valahol GS matricát a gépre, hogy feltűnés nélkül el tudjak vegyülni köztetek és akkor elég lesz egy váltás talán...
Szándokáán-szándokááán! wehehe! mekkkkkoooooooooooooooora volt má!
Honnan van ez az izé.... futófény? Adtál egy 5letet: nem-e lehetne-e betenni-e a dobozomba-e féklámpának?
Nehogy má" sokat gondolj Magadról!
Sose gondoltam volna, hogy valakit utolérek a tudásszintben!
Azon felül gondoltam.