A lánc nyúlás legbiztosabb jele: Középsztender, láncfeszességet középen nézel, aztán hátsó keréken forgatsz és feszességet nézel újra. Ha egy láncfordulat alatt több különböző (nagyon eltérő) feszességet tapasztalsz, akkor KUKA!
Eccerre 2 helyen má csak nem romlik el tömítés!
25nél még korai a lánc, de előfordulhat. Le kéne venni a kis fogaskeréknél a deklit (úgyis tiszta dzsuva), és megvizsgálni a zelső lánckerékt.
Köszi Dawntez ! Még nem fedeztem fel ilyet, de megvizsgálom akkor megint. Igazából a fogaskeréken "3 óránál" próbáltam elhúzni a láncot, de nem nagyon ment... Egy egész picikét csak. Szóval nem értem, de megnézem majd.
Nem lehet hogy nincs spurban a két lánckerék és azért a lánc oldala surlódik?Állitás után meghuzták a feszitőcsavarokat? (nekem volt hogy gumicsere után lazán elfelejtették)
Nem lehet tudni!
Apu megirigyelte Cicától a Pöfit, hogy az milyen jó, legyen a DLnek is neve! Én a Batárt adtam neki, ami szerinte csúnya És mivel matt fekete, így lett Matka! Hát nem jóóóó?
25 lesz mingyá, uh a láncnak még nem kéne, h baja legyen, valami mégis van, mert állítás előőt csattogott, állítás után megint laza lett és ütemes zzz-zzz-zzz hangot hallok, főként 80 és fölötte. Meg alacsony fordulaton, 1-2 ben gázadásnál kattan valami bal oldalt elöl és nem tudom elképzelni, mi az, ha nem a lánc szaraxik...
Az olajhűtő vezeték a szűrő alatt van, a tömítés is, és az is olajos, mind a 2 kis "szem" vagyis gyanús, hogy ott sem stimmel valami...
25nél még korai a lánc, de előfordulhat. Le kéne venni a kis fogaskeréknél a deklit (úgyis tiszta dzsuva), és megvizsgálni a zelső lánckerékt.
Szal megvan az első háromszemélyes klubmotor is: Matka. Dorina és esSO
KIRÁLY! Mégegy oldalkocsis járgány Bajára
Ha olyan szemeket látsz mint az ASAH5 felirat alattiak, akkor az záros határidőn belüli cserét jósol
Nagy kő esett le a szívemről, hogy mán ezt is tudom
Apu megirigyelte Cicától a Pöfit, hogy az milyen jó, legyen a DLnek is neve! Én a Batárt adtam neki, ami szerinte csúnya
És mitől lett egy ilyen selypítős cicaneve? Ha lehet tudni.
Az olajhűtő vezeték a szűrő alatt van, a tömítés is, és az is olajos, mind a 2 kis "szem" vagyis gyanús, hogy ott sem stimmel valami...
Majdcsak meggyógyul Bajáig, ugye? Mert veled alszom!