Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 28ezer km van a moccban, és most kezd egyre gyakoribbá válni a láncfeszítés... Szerintem még 5-6 ezer km és vége
Tőlem biztos nem, egyszemélyes tulajdonságom, nem átruházható
A lánc nyúlás legbiztosabb jele: Középsztender, láncfeszességet középen nézel, aztán hátsó keréken forgatsz és feszességet nézel újra. Ha egy láncfordulat alatt több különböző (nagyon eltérő) feszességet tapasztalsz, akkor KUKA!
Pontyosan eztetet mondta apu is, hnp lekapjuk (azé a többes mert én is ott leszek ).
Apuval tegnap állítottuk, meghúztunk minden létező csavart . Fogalmam sincs, mi produkálja ezt a hangot, de holnap kiderítem.
Két keréken hárman? Csak ketten.... Vagy most lemaradtam? Eltanultam valakitől!
Nem (2) tt.vel kéne írni? -hamár onnan gyün.
Eccerre 2 helyen má csak nem romlik el tömítés!
25nél még korai a lánc, de előfordulhat. Le kéne venni a kis fogaskeréknél a deklit (úgyis tiszta dzsuva), és megvizsgálni a zelső lánckerékt.
Nagyon igaz! Erre is figyelj Cicc! Olcsóbb mint egy lánccsere
Köszi Dawntez ! Még nem fedeztem fel ilyet, de megvizsgálom akkor megint. Igazából a fogaskeréken "3 óránál" próbáltam elhúzni a láncot, de nem nagyon ment... Egy egész picikét csak. Szóval nem értem, de megnézem majd.
Én azért inkább csöndben maradtam, féltem, csak én maradtam le valamiről
ja és ugye a ma(t/cs)ka ugye egy négylábú jószág, így Nógrádból két keréken, hárman, nyolc lábon jönnek Uff
Végülis az, csak csikóesze, általában nem egyértelműen gondolkozik, így ez a megoldás nem született meg
Nem lehet hogy nincs spurban a két lánckerék és azért a lánc oldala surlódik?Állitás után meghuzták a feszitőcsavarokat? (nekem volt hogy gumicsere után lazán elfelejtették)
nekem is nagy kő! nemcsak én vagyok ilyen tudatlan.
Szal megvan az első háromszemélyes klubmotor is: Matka. Dorina és esSO

KIRÁLY! Mégegy oldalkocsis járgány Bajára
Olyan bénák vagytok! Pedig tök egyértelmű!

Szia!
Ha olyan szemeket látsz mint az ASAH5 felirat alattiak, akkor az záros határidőn belüli cserét jósol
Dawntez, köszi a kérdést, úgy érzem megvilásgosodtam El sem tudtam volna képzelni - pedig gondolkoztam rajta - hogy honnan jött ez a MATKA!

Nagy kő esett le a szívemről, hogy mán ezt is tudom
Nem lehet tudni!
Apu megirigyelte Cicától a Pöfit, hogy az milyen jó, legyen a DLnek is neve! Én a Batárt adtam neki, ami szerinte csúnya És mivel matt fekete, így lett Matka! Hát nem jóóóó?
Hánaggyonremélem....
Sajna "sejtettem". Ilyen "szép" nevet egy ilyen ... déellnek ?
És mitől lett egy ilyen selypítős cicaneve? Ha lehet tudni.
25 lesz mingyá, uh a láncnak még nem kéne, h baja legyen, valami mégis van, mert állítás előőt csattogott, állítás után megint laza lett és ütemes zzz-zzz-zzz hangot hallok, főként 80 és fölötte. Meg alacsony fordulaton, 1-2 ben gázadásnál kattan valami bal oldalt elöl és nem tudom elképzelni, mi az, ha nem a lánc szaraxik...
Az olajhűtő vezeték a szűrő alatt van, a tömítés is, és az is olajos, mind a 2 kis "szem" vagyis gyanús, hogy ott sem stimmel valami...
Nem mi, hanem ki! Naaagy, mattfekete, és nem ér le róla a lábad Naaaa, megvan?
Pff...az nem hangzik túl jól!

Majdcsak meggyógyul Bajáig, ugye? Mert veled alszom!
Na eddig csak a tükörben láttam magam Hülyének: MI AZ A "MATKA"?