Szijja mindenki!
Köszi a jótanácsokat a jogsicsináláshoz, tegnap este már határozott javulás mutatkozott, miután délután apu kielemezgette a hibáimat .
Olyan meleg van kint, belerohadok a cordurába . El bírnám viselni, ha nem jönne vissza a fagy...
Csak a kedvedért, teljesen up2date az adatbázis rólam, sőt 1x volt meg enduró gépem is, azt is felcsavartam. Csak azt sajnalom a jo kis vén csörgőkígyómról nincs képem... (Simson S51N).
Teddy majsztrooo! Ne is gondolkodj azon, hogy kitol fogsz SV-t venni jovore, mert azert nem adtam am fel a Triumphos - orult - almomat! Szoval lehet jovore/evvegere - nem tudom meg - eladosorba kerul az SV. Tudod, a fejlodes sosem all meg. De egy valamit garantalhatok: addigra csak MEGJOBB lesz! Tudod, mennyire imadom a motorjaimat...
Hogyhogy minek? Hát nemtom! Talán mert és is növelem a "mélységemet". Bár ezt Teddy sokkal szebben mondta a múltkor, de már elfelejtettem. Különben is ha jövő télen, hat nadrágban megyünk Blue-val a Nordkappra, akkor biztos lesz egy "kicsi" havas-esős szakasz is
A kuplung tényleg picit "kemény" a GS-en, bár itt sok "erős, mint az állat" van, akiknek ez nem gond. A kezdetén nekem is volt macera vele, főleg reggel a dugóban, amikor elindul-leáll a sor, és akkor is lépésben halad, ráadásul előzni nem tudok... szóval olyankor volt pici fájdalom, de rá kellett jönnöm, hogy csak testhelyzet kérdése. Előtte supermoto-m volt, tök más pozícióval kellett azon ülni, és utána ezen nagyon rátámaszkodtam a kormányra. Mostmár figyelek arra, hogy ne terheljem a karjaim, csak lazán fogjam a kormányt, és így nincs gond. Ezt könnyíti meg a magasabb kormány, egyenesebben lehet ülni, ergo kényelmesebb. És ezért írtam a kuplungkar lejjebb forgatását is, mert egyenes csuklóval lehet használni, sokkal kevésbbé megterhelő. Ja, és egy pici olaj a kuplungbowdenbe...
Nyuszek! Két hét múlva megyek majd hozzád. Beállítjuk azt a kormányt, meg a bowdwnwd is megkenjük. És felszereljük a buksicsövet. Majd letárgyaljuk a pontosat, hogy Bajára már teljes felszereléssel tudj jönni!
Üdvözlégy az idegenből hazaköltözőknek! Szevasz Ratesz cimbi! Szép az új pacek... tesztelj nekem... mert jövőre rád hagyatkozva vennék majd SV-t.
Aztán gyakran gyere mejd a fórumra... oszlopos tagoknak kötelező ez a koedukált fórum! ;)
No, megyek gályázni. Holnaptól vasárnapig nem vagyok... legyen aztán mit olvasnom. Egy hetem elmegy majd a visszaolvasásra.
Azért a jobb csukló sokkal nagyobb és állandó igénybevételnek van kitéve, a Yamahán nekem az fárad el előszőr, mert ugye a gázt mindig adagolni kell. Ha nem a városba mész, akkor relative keveset kell kuplungolni. Végül lehet hogy robogó kéne neked ,még mindig jobb mint az autó
Aki hétköznap motorozik, míg én melózok, az azzal vigasztalódjon hogy készül a Blue féle nyári túrára (sztem ott még havasesőt is intéz