Kőbánya? Akkor integek neked innen a hatalmas T-Mobile-torony közvetlen szomszédságából!
Ne várd, hogy sok gs-el találkozol ezeken a túrákon, mert már szinte mindenki eladta a "régiek" közül. De most a gs kiárusítása miatt sokan vettek is. egyensúly azééé van!
Azért jó lenne, ha idén a meló mellett tudnál is gurulni jönni!
Délután viszem a verdát "fejleszteni"! (oldalkonzolok, hátsó sárvédő, hátsó indexek)
Este teszek fel képeket róla. (...vagy nem.... )
Üdv Ratesz!
Még nem találkoztunk. Gratulálok az SV-hez! Akkoriban írtam Neked, amikor elhúztál németbe, valszeg már nem láttad. Írtad, hogy karácsondi eredetű vagy, én kisgyerekkoromban halmajugrai voltam. (Csak a "földiség" miatt! )
Ja, mar itthon nyomulok egy honapja, csak kicsit brutal hajtos, idom elegge keves meg elni se tudok... Szoval mar Kobanyara koltozott a ceg es rengeteg a melo, raadasul frissitem az MS mernoki vizsgaimat, igy tanulassal telnek az esteim, meg a hetvegeim is. Mas vilag van amiota ennel a cegnel vagyok... De remelem lesz idom sokat motorozni, megiscsak azert van a vasparipa!
A marciusi bajai project abszolute erdekel, ki nem hagynam azokat az isteni falatokat, amiket tavaly is betoltam a buramba! Meg kivancsi is vagyok mi van veletek!
én csak sunyi mód beleolvasok a topicba... nem tudok úgy pörögni mint ti (legalábbis érdemben hozzászólni biztos nem tudok, hülyeségből meg elég annyit amennyit így írok) azért majd a Bajai izéra megyek ám rettegjetek
No, barataim, probalok megint kicsit aktivabba valni a forumon, mert vegre itthon vagyok a jo kis Magyarorszagon es MATOL VAN UJ MOCIIIIIIIIIIIM! Hat nem az, amire eredetileg gondoltam - Triumph RS -, de a legalabb a Suzuki nyaksalamat fogom tudni hasznalni meg egy kicsit... Szoval SV650N 1 eves es bitang jo aron kerult hozzam, ezert nem is tudtam neki ellenallni. Egy baratom arulta es atveszem tole cakkom-pakk a hitelt, meg at se iratom, szoval ultrabueno lett igy az arfekves. A gep ugye igy tuti leinformalt 6000-es szerviz OK (tuti olaj, K&N sportlegszuro, etc), garis meg 1 evet, van rajta egy olyan Martin titan cso, ha meglatjatok, meg meghalljatok... teli lovitek a gatyatokat! Draga Geza baratom, koszike!
Szoval mindjart utana olvasok mikor-hol lesznek a gurulasok, aztan remelem minel tobbe en is be tudok csatlakozni!
Na jó meggyőztetek, de persze főleg az ár!
Főni lécci vegyél nekem egy olyat! A méretünk szerintem hasonló (najó elárulom, da pszt halkan: nekem nincs 40centi (még nyújtani kell kettőt rajta )). Szóval, hiszek a 3x-edben, egy olyat légyszíves! Utaljam a lét?
Köszi
Ne várd, hogy sok gs-el találkozol ezeken a túrákon, mert már szinte mindenki eladta a "régiek" közül. De most a gs kiárusítása miatt sokan vettek is.
Azért jó lenne, ha idén a meló mellett tudnál is gurulni jönni!
Délután viszem a verdát "fejleszteni"!
Este teszek fel képeket róla.
Üdv Ratesz!
Még nem találkoztunk. Gratulálok az SV-hez!
Most végeztem a kresz vizsgával.
Sikerült
Ennek örömére gurulok egy picurkát!
Minek Neked az a soksok x az esőruha méreténél?
Ja, mar itthon nyomulok egy honapja, csak kicsit brutal hajtos, idom elegge keves meg elni se tudok... Szoval mar Kobanyara koltozott a ceg es rengeteg a melo, raadasul frissitem az MS mernoki vizsgaimat, igy tanulassal telnek az esteim, meg a hetvegeim is. Mas vilag van amiota ennel a cegnel vagyok... De remelem lesz idom sokat motorozni, megiscsak azert van a vasparipa!
A marciusi bajai project abszolute erdekel, ki nem hagynam azokat az isteni falatokat, amiket tavaly is betoltam a buramba!
Grat a gáphez!
Túra lesz egy pár az idén, kezdjük Bajával (márc 15-16) esőnap esetén ez tolódik. Aztán lesz Őrség: május 23-25 (péntek-vas) aztán meg a többi.
Jól vagy? Már itthon van a munkahely?
Szerintem hiányozni fog a GS, mert az sokkal jobb gép
Üdv újra itt!
Gyönyörű gépezet, sok örömet kívánok vele!
VISSSZZZZZZZZZZATERTEEEEEEEEEEM!
No, barataim, probalok megint kicsit aktivabba valni a forumon, mert vegre itthon vagyok a jo kis Magyarorszagon es MATOL VAN UJ MOCIIIIIIIIIIIM!
Szoval mindjart utana olvasok mikor-hol lesznek a gurulasok, aztan remelem minel tobbe en is be tudok csatlakozni!
Itten egy kep a masinkarol:
Főni lécci vegyél nekem egy olyat! A méretünk szerintem hasonló (najó elárulom, da pszt halkan: nekem nincs 40centi (még nyújtani kell kettőt rajta
Köszi
Nincs mit! Ezek szerint Te sem mentél Nyírjesbe mínusz 2 ezerért? Kocsival