Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol a jóisten pi......ba voltál eddig? Azért néha bejelentkezhettél volna! Na, majd Baján megkapod a járandóságod!
egy váltás nem árt, lévén 2 napos a hepaj.... ki tudja milyen ferdülések lesznek iccaka...
Köszike
Gratula az új Gs-hez és a vizsgához!
Kőbánya? Akkor integek neked innen a hatalmas T-Mobile-torony közvetlen szomszédságából!

Ne várd, hogy sok gs-el találkozol ezeken a túrákon, mert már szinte mindenki eladta a "régiek" közül. De most a gs kiárusítása miatt sokan vettek is. egyensúly azééé van!

Azért jó lenne, ha idén a meló mellett tudnál is gurulni jönni!
Hi Mindenki!

Délután viszem a verdát "fejleszteni"! (oldalkonzolok, hátsó sárvédő, hátsó indexek)
Este teszek fel képeket róla. (...vagy nem.... )

Üdv Ratesz!
Még nem találkoztunk. Gratulálok az SV-hez! Akkoriban írtam Neked, amikor elhúztál németbe, valszeg már nem láttad. Írtad, hogy karácsondi eredetű vagy, én kisgyerekkoromban halmajugrai voltam. (Csak a "földiség" miatt! )
Akkor vigyünk váltás fehérneműt? Ha esetleg összebarnítanánk a nagy félelemben?
Sziasztok.
Most végeztem a kresz vizsgával.
Sikerült
Ennek örömére gurulok egy picurkát!
dawntez!
Minek Neked az a soksok x az esőruha méreténél? Én az XL-est simán fel tudom venni a kordurára.
Szia Nyuszikusz!

Ja, mar itthon nyomulok egy honapja, csak kicsit brutal hajtos, idom elegge keves meg elni se tudok... Szoval mar Kobanyara koltozott a ceg es rengeteg a melo, raadasul frissitem az MS mernoki vizsgaimat, igy tanulassal telnek az esteim, meg a hetvegeim is. Mas vilag van amiota ennel a cegnel vagyok... De remelem lesz idom sokat motorozni, megiscsak azert van a vasparipa!

A marciusi bajai project abszolute erdekel, ki nem hagynam azokat az isteni falatokat, amiket tavaly is betoltam a buramba! Meg kivancsi is vagyok mi van veletek!
Szijjjja!

Grat a gáphez! még jó, hogy eladtad a gs-t...

Túra lesz egy pár az idén, kezdjük Bajával (márc 15-16) esőnap esetén ez tolódik. Aztán lesz Őrség: május 23-25 (péntek-vas) aztán meg a többi.

Jól vagy? Már itthon van a munkahely?
mondtam én neked!
én csak sunyi mód beleolvasok a topicba... nem tudok úgy pörögni mint ti (legalábbis érdemben hozzászólni biztos nem tudok, hülyeségből meg elég annyit amennyit így írok) azért majd a Bajai izéra megyek ám rettegjetek
De CUKI vagy!
Üdv! gratula! Sok balesetmentes km-ert a drágaszággal!
Bizony azzal, bár lassan kezdek lemaradni itt a fórumon, úgy néz ki, kezdhetek gondolkodni, mi legyen az utód...
Gratulálok!
Szerintem hiányozni fog a GS, mert az sokkal jobb gép
Koszi, eljen a XVII.ker! En is lattalak mar 1-2x mocival, meg mindig a jo kis kek villammal jarsz!
Szia Ratesz!

Üdv újra itt! Pont pár napja gondoltam rád, merre lehetsz, erre itt is vagy!
Gyönyörű gépezet, sok örömet kívánok vele!
SZEVASZTOOOOOOOOOK!

VISSSZZZZZZZZZZATERTEEEEEEEEEEM!

No, barataim, probalok megint kicsit aktivabba valni a forumon, mert vegre itthon vagyok a jo kis Magyarorszagon es MATOL VAN UJ MOCIIIIIIIIIIIM! Hat nem az, amire eredetileg gondoltam - Triumph RS -, de a legalabb a Suzuki nyaksalamat fogom tudni hasznalni meg egy kicsit... Szoval SV650N 1 eves es bitang jo aron kerult hozzam, ezert nem is tudtam neki ellenallni. Egy baratom arulta es atveszem tole cakkom-pakk a hitelt, meg at se iratom, szoval ultrabueno lett igy az arfekves. A gep ugye igy tuti leinformalt 6000-es szerviz OK (tuti olaj, K&N sportlegszuro, etc), garis meg 1 evet, van rajta egy olyan Martin titan cso, ha meglatjatok, meg meghalljatok... teli lovitek a gatyatokat! Draga Geza baratom, koszike!

Szoval mindjart utana olvasok mikor-hol lesznek a gurulasok, aztan remelem minel tobbe en is be tudok csatlakozni!

Itten egy kep a masinkarol:
de csak azért mert ami a szélességet, és a CW értéket illeti megpróbáltam Gold Wing lenni
Na jó meggyőztetek, de persze főleg az ár!
Főni lécci vegyél nekem egy olyat! A méretünk szerintem hasonló (najó elárulom, da pszt halkan: nekem nincs 40centi (még nyújtani kell kettőt rajta )). Szóval, hiszek a 3x-edben, egy olyat légyszíves! Utaljam a lét?
Köszi
Reggelt Népek!

Nincs mit! Ezek szerint Te sem mentél Nyírjesbe mínusz 2 ezerért? Kocsival
Na most, hogy megvolt az esti mese, jó éjt mindenkinek!