Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, olvastam. Elállt a lélegzeted, gondolom, mikor megláttad.
Oksa, akkor beszéljünk itt!

Voltál ma mocizni? Itt volt egy széééép Matka, olvastad?
Akkor majd itt dumálunk.
Mennyi van a gépben?
Mi van a hűtőnél?
Engem sem
Köszi, ez se megy. Majd még próbálkozom.
Sajna nem teljesen, tömítéscsere az olajszűrőnél meg a hűtőnél és lehet, h a lánc is kinyúlt . Szóval nem túl jó a helyzet...
próbáld meg a webes klienset az megy, amúgy meg engem sem enged be
Van aki kuplungolás nélkül váltogat
Én ugyan nem ,mert akkó mé van ott
Megoszlanak a vélemények, miszerint nem is árt nekijje

Nem bírok belépni az MSNbe!
van olcsóbb is: ittene

ha már lehet választani akkor a hosszú karral vegyed meg (nagyobb erőkar = kevesebb erő kell a működtetéshez)
Akkor sírjunk együtt

Pöfi meggyógyult?

én csak az utsóba tartozom... lélekben...

kuplungodon meg hmmmm hátha ez jó lenne neked... csak 15 mp google volt nekem.... biztos van olcsóbb megoldás is
De biza, rívás van.... Megnéztem azelőrejelzést. És nem teccet .
Háát, sztem nem oszt nem szoroz, h dolgozik, nem úgy néz ki, h megússzuk az esőt... .
Amúgy
Neríííííí, Cicc! Nem lesz eső, én szépséges időt rendeltem, hogy ti tudjatok motorozni, ha én nem is. Mert az én motorozóm dolgozik egész hétvégén.... Brüühüühhűűűűű

Már nagyon ügyes, nem is fáj, csak ha sokat megyek. Akkor viszont úgy érzem, mintha szaggatnák a szalagomat!

Csuklócskád?

téjded?
Szijjasztok!

Ratesz! Szép a gépezet!

Apuuuu! Azt hittem ma, hogy eljöttél és meglátogatsz, mert képzeld el... Megvan? Itt volt a koli előtt az udvaron egy Matka-imitátor! Itt őrjöngtem, mert tök olyan volt, mint a miénk, csak a rendszám nem stimmelt. Dejóóóóóvóóóóóót Holnap gyere el hozzám, mert 4órám lesz, 2kor már végzek, és itt NEM lesz esőőő

Csajszik!
2007. novemberi végi vétel.
Na tessék neked is áll egy uj szürke az istállódban
Helló ScreamingLord!
(Végre vki a környékről )

Tegnap voltam Üllőn a GaálMotornál, ott még láttam "új" GS500 és F-et is!

Sanyi
Sajna kivánságod ellenére a hétvégén igen zord idő lesz: szél és eső, és egy kissé hüsi
Na jó, ha nem, akkor nem, akkor majd én elintézem !