4cm és 7cm (szerintem ez nagy lesz) kocka alu.....a végein 5-ös furat, és a furat melett le van gömbölyítve......
Ha ezt összerakod akkor ugye csuklók jönnek létre amik előre-hátra mozgathatók.
Az eredetivel ellentétben ezt csak akkor lehet mozgatni ha fellazitod a csavart - de ugyebár 1x állítod be.....szóval nem kell azt mozgatni.
De nekem a gyári plekó 130-ig elviselhető, utána pont mindent a melkasom és a fejem vissz....és ugye ha utasom van akkor nem hajlogathatok......
A sárkányt így is majdnem elhagytam tegnap előtt.....mert kigyorsitánál lebuktam és "sárkányt eregettem":-)))))))))))
Most megyek dolgózóba..... holnap csinálok képeket is....ugyis itthon esz a fene 2 napig:-)
Ha összejön amit és ahogy akarok akkor akár sorozatba is nyomhatom őket......
Jelenleg kész a 2db "hajlitókar"....de valamiért nem tetszik (lehet hogy nagy?)
Meg Ma este szerzek egy plexi darabot.......
Szóval holnap kiderül hogy a gondolatom egyáltalán életszerű e (addig nem is nagyon szeretném megfúrni a pleximet)
Ha megvan akkor jövök ugyis újságolni és akkor rábólinthatsz hogy OK vagy nem
Amugy ha összejön a jelenlegi alapanyagokból akkor nekem ez cakk-pakk 1200ft-om bánta....
Ha összejön akkor neked vagy bárki másnak ez olyan 5000ft lesz, mert a plekó 3000valahányszáz forint...
Blue!, és minen más szakértő!
Te mint aki esőben "jártas" vagy , erről a link-ről mit választanál? Nagyon nem tudom h szakadásilag a PVC és az orkán közt. Mindegyik olajból lesz, tehát TE értesz hozzá. Na monca a tutit!
a szélein benne 1-1 5-ös furat
4cm és 7cm (szerintem ez nagy lesz) kocka alu.....a végein 5-ös furat, és a furat melett le van gömbölyítve......
Ha ezt összerakod akkor ugye csuklók jönnek létre amik előre-hátra mozgathatók.
Az eredetivel ellentétben ezt csak akkor lehet mozgatni ha fellazitod a csavart - de ugyebár 1x állítod be.....szóval nem kell azt mozgatni.
De nekem a gyári plekó 130-ig elviselhető, utána pont mindent a melkasom és a fejem vissz....és ugye ha utasom van akkor nem hajlogathatok......
A sárkányt így is majdnem elhagytam tegnap előtt.....mert kigyorsitánál lebuktam és "sárkányt eregettem":-)))))))))))
Most megyek dolgózóba..... holnap csinálok képeket is....ugyis itthon esz a fene 2 napig:-)
Csínátam valamit nektek.
http://www.tilonasec.hu/a29768
2856ft
Blue a tartószerkezetet mivel oldod meg ( ha nem titok )? ez hasonlít az ablaknyitó szerkezethez nem ?
1m kocka alu: 500ft
1m U profil alu 700ft
16db fekete imbusz csavar: 400ft
20db önzáró anya: 200ft
----------------------------------------
1800ft
Irány az OBI - mert hogy ott vettem mindent.
A plexi pedig egy 3M-es munkaboltban is megvásárolható plekó lesz.... (bent ilyen a sisakunk arcvédője)
3M 121-es.... van kép is
http://multimedia.3m.com/mws/m...
szóval azt tudom ajánlani!
Tompika (Kaposvár, Z750S) full ugyan ezt használja
Ha összejön amit és ahogy akarok akkor akár sorozatba is nyomhatom őket......
Jelenleg kész a 2db "hajlitókar"....de valamiért nem tetszik (lehet hogy nagy?)
Meg Ma este szerzek egy plexi darabot.......
Szóval holnap kiderül hogy a gondolatom egyáltalán életszerű e (addig nem is nagyon szeretném megfúrni a pleximet)
Ha megvan akkor jövök ugyis újságolni és akkor rábólinthatsz hogy OK vagy nem
Amugy ha összejön a jelenlegi alapanyagokból akkor nekem ez cakk-pakk 1200ft-om bánta....
Ha összejön akkor neked vagy bárki másnak ez olyan 5000ft lesz, mert a plekó 3000valahányszáz forint...
Kérdezd esSO-t!
Mi hír Pöfiről, aláfeküdtetek? Remélem meggyógyul!
Index az csak nem gond
Idén még elgurulok a GS -sel
Te mint aki esőben "jártas" vagy
SV lett?
vagy
GSXR?
vagy CBR-RR?
A tank egyelőre marad horpadt!
Tud valaki, valami akciót dobozról?
Nem gyártanál ilyet kettőt?
Imába foglalnám a neved, meg egyebek.......