Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész a mocc?
Mert neked alapból nem olyan a felfogásod. Kell a motor? Kell! Puff, bementél, és megvetted a Hollósnál, aki köztudomásúan a legzsugoribb kereskedő. Látod, Eriknek több esze volt. De ezek szerint Darázsnak is.
Éééédes vagy köszi !
Ha "ingyé"-nek vesszük egy fél motor árát 2 dobozért, +tartóért, akkor tényleg igaz a megállapítás!
Ezek szerint még mindig működik az "ajándék"-os marketing stratégia!

Eladó 1 db zárszerkezet 250 ezerért. Ajándék hozzá 2 db doboz! Ha fél órán belül megrendeli az alábbi telefonon, akkor az első 50 megrendelő ajándékba kap még tartót is! Hívjon most!
Magyarán cigánykodtál:-)))

Lassan kellene egy gyűlést tartani, ahol megtanítjátok nekem is ez a müveletett......
Erik, Darázs a fő alkumester:-)
Jó reggelt Mindenkinek!

Tisztelt Blue#dolgozik!

A sárvédő olyan 16 ezer körül lenne, de az volt a business, hogy az oldalkonzolok és a dobozok árába belealkudtam. Így gyakorlatilag ingyé" volt.
Má megint pedofilkocc? A múltkor még azt írtad, hogy önellátó vagy. Nosza!
Este elment a NET, csak most tudok válaszolni.
A Nagyvasnál az is van. Száradás után kell befújni. Gondolom, igen, védőréteget képez. Máshogy nem lehet.
Nem a mélység rémiszt hanem az az isteni futómű:-))))
Ne aggódj, nem kell megijedni, nem fog leesni onnan
Ewing csávó

A sárhányós védőt mennyiért boltotad?
Dorcsi!

Ilyen képeket ne MERT MEGHALOK
A vér lezuhant a fejemből
Igenis értettem! Hamarosan megálmodom hogy is lesz a napom 15.-én De 99% hogy megyek...
Megyek én is elteszem magam holnapra, jóéjt mindenkinek!
"majd meglátjuk..." - remélem meglátjuk
Vagy jó kis szalonnával leenni
Vagy a nagyáruházak camping osztályain!
Hali!

A cordurához való mosószert és impregnálót lehet érdemes nem csak motorosboltban, hanem túraboltokban is megérdeklődni , elképzelhető, hogy ott jobb az ára, nem a "gazdag" motorosokra számolnak.
Logikátlan fantázia?
Na ezt sem én mondtam! Tessék szépen felíratkozni Bajára! MOST!

Szép álmokat mindenkinek, én elteszem magam holnapra! Be kell mennem az óráimra, fél9kor
Motorozzon helyettem, aki tud! Köszike!

És ez a spray is kapható motoros boltokban? vagy a tesco polcain keressem?
Ez egy ilyen védőréteget képez a rucin vagy mire jó?
Helyes, szemed a pályán!
ez a smile az előbb még nem ugrált, az jobban tetszett...
Én már utánaolvastam, mert nekem is téma. Lehet kapni direkt ilyen mosókrémet - pl nagyvas - simával tilos, mert eltömíti a légáteresztő membránt. Esetleg sima vízzel, óvatosan nyomkodva! Utána van impregnálóspray, azzal kell befújni.
Ha a logikátlan fantáziám nem csal, akkor ez nekem szól
esSO, csak figyelek a jányodra, hogy tanulás helyett ne a Bazilika tetején töltse el kellemes óráit