Tavaszi szél ... Most kezdődik a szezon, és kevés volt az okos vásárló, aki előre gondolkodott. Én is Januárban néztem ki Pöfit... .
Rossz időben rossz helyen esete volt sztem a tieddel...
Sziasztok!
Csatlakozom az árulók közé... Ugyanis ma eladtam szeretett GS-emet..
1,5 hétig hirdettem a használtautón és jópáran telefonáltak, 2 en meg is nézték a legutóbbi pedig elvitte. Van keletje ennek a típusnak, szeretik! Most hívtak hogy sikeresen hazajuttatták a motort és 100% meg vannak vele elégedve és örülnek neki ami nagyon fontos! Igazi motorszerető családba került a kicsike!
Azért írom, mert ahogy bele-bele olvasgattam a fórumba észrevettem, hogy nagyon sokan lecserélitek.
Jah, lesz mostanában gurulás? Valaki mögé felférek még? ugyanis nincs moc. MAJD LESZ MÁSIK!
Én és az 1keró... Hehe, ez vicces. Csak vasárnap produkáltam 1 kis őrültséget, kipörgettem a hátsót és riszáló seggel indultam el, de ezen én is csodálkoztam . De ez baromira nem jellemző. Nem szoktam tépni a gázt.
Jó! Elhiszem. Én ezt még nem hallottam. Nálam, és Eriknél is úgy jött ki hogy bizonyos fordulásoknál nem egyezett a feszesség.
Góliát: ne nagyon reménykedj még 5ezerben. Nekem tavaly 28e után kicsivel nézett ki a csere. Szerintem akár 24-nél is gallyra mehet, persze ez függ a lánctól, és a tulajtól is
És mire jutottál a tanulmányod alkalmázása kapcsán?
Ha többhelyen megnyulik akkor inkább csapkod a lánc, mert időnként megfeszül másutt meg laza, nem igy van?
Ezt vágom, így is csináltuk eddig, persze. A 3 órás az úgy néz ki, hogy a hátsó fogaskeréknél megpróbálod elhúzni a láncot, és ha több helyütt is feltűnően eltávolodik, akkor megnyúlt és kuka. Legalábbis a túlságosan hozzá nem értő ciccának így tanították .
ezt a három órát nemigazán értem. A két fogaskerék között félúton, kell mérni lógást, és ehhez állítani a hátsó kereket. Mindezt úgy (már a lógásvizsgálatot) hogy keréken ülsz a mocin! Nem sztender!
Ezt a 3órás trükköt kb 10 cm-enként kéne megcsinálni. Szten nem lánc lesz.
Ja, és gázolajjal szépen lemosni, és lassan forgatva a kereket, az O gyűrűket is végignézni.
Rossz időben rossz helyen esete volt sztem a tieddel...
Csatlakozom az árulók közé... Ugyanis ma eladtam szeretett GS-emet..
1,5 hétig hirdettem a használtautón és jópáran telefonáltak, 2 en meg is nézték a legutóbbi pedig elvitte. Van keletje ennek a típusnak, szeretik! Most hívtak hogy sikeresen hazajuttatták a motort és 100% meg vannak vele elégedve és örülnek neki ami nagyon fontos! Igazi motorszerető családba került a kicsike!
Azért írom, mert ahogy bele-bele olvasgattam a fórumba észrevettem, hogy nagyon sokan lecserélitek.
Jah, lesz mostanában gurulás?
Mellékelve a kép az exemről.
Amúgy a pesti utak biztos eszik láncot is, nameg a gázbovdent is
A sok pesties, lámpánál kigyorsítás azért télleg jobban eszi, mint a nyugodt vidéki motorozás.
Góliát: ne nagyon reménykedj még 5ezerben. Nekem tavaly 28e után kicsivel nézett ki a csere. Szerintem akár 24-nél is gallyra mehet, persze ez függ a lánctól, és a tulajtól is
Ha többhelyen megnyulik akkor inkább csapkod a lánc, mert időnként megfeszül másutt meg laza, nem igy van?
Ja, és gázolajjal szépen lemosni, és lassan forgatva a kereket, az O gyűrűket is végignézni.