Nem rossz, nemigen fázott benne tavaly télen a kezem, bár akkor nagy hideg sem volt. Ebben mentem még anno a nagymotorral tanulni, mert 2006 november azért hűvös volt, és reggel 7-kor voltak a gyakorlatok. Aztán a vizsgára inkább felvettem a vékony nyárit, mert párszor szólt az oktató még előtte, hogy kihagytam az indexet, pedig én tuti, hogy odapöccintettem... na ebben a szkafander vastagságúban nem éreztem, hogy tényleg bekattant-e. Jajj, már megint sztorizok... Amúgy most vettem idén télre egy Spoolt negyedannyiért, és ebben sem fáztam, annyi a különbség, hogy ebben nincs kemény proti.
Hehehe... vártam a kérdést! Igen én is néztem egy nagyot, de belefért!
Ja, és azok a fekete négyszögek a fehér műanyagon nem gyáriak, ott lyukas volt, javítottam azt is. Ez a fehér műanyag amúgy pont olyan, mint a teflonszalag, amit csőszereléshez használnak, kb. olyan vékony is!
Egyszer volt, hol nem volt... a múlt tavasszal támadt egy olyan gondolatom, hogy jó alaposan kimosom a téli kesztyűm, ami egy Imet hideg-, víz-, tűz- és golyóálló szép piros mancsravaló. Na Tibkin esze forgott, és kitalálta azt az utólag beteg hülyeséget, hogy a bélést kifordítja a külső cordurából. Na eddig nem is volt gond, szépen kipucoltam, megszárítottam, aztán vissza kellett volna fordítani... hoppá... nem lehetett , próbálkoztunk többen is, szülők, exbarátnő, még a kismókus is jött volna a kerek erdőből, de rá kellett jönnöm, hogy ebből biza új kesztyű vétele lesz. Aztán elkerült ez a régi a szekrénybe, hogy majd lesz valahogy... Lett is! Idén rájöttem, hogy körben szétbontva a varrást, kiveszem a belsejét, visszafordítom, belebújik a kezem, és felveszem a külsejét! Az 5letet tett követte, és működött a dolog! Tanulság? Már tudom, miért ilyen finom meleg! 5 réteg: cordura/bőr-szivacs-műanyagfólia-szivacs-és egy finom szövet legbelül (Thinsulate).
Itt a vége, (nagy gáz és) hajts el véle!
Jó nagy bandát is vezetni (Én eddig csak ezt az oldalát láttam, hiszen más csapatkhoz nem csapódtam még)......eddig 37 motor volt a csúcs mögöttem........
De a legjobb az szerintem egy 5-10 motor......
Ha sokan vannak akkor egy pl tavaly PILISI túra felejtős, hiszen minden megállás-indulás fél-fél óra......ergo nem is motorozunk mégis elmegy a nap.
Ha összenépihavermindenki?
Ez mint láttod pedig müködik, csak a kellő emberek kellenek.........
Eme fórumban sok emberke - jó arc van!.....Gs500........
Én azonban 4 éve a Gs500 Fanklubot csak brahiból "alapítottam" meg, mert az AKMT-ben volt 3 GS.....
És hova fejlődött?
Az ALAPGYÖKÉR azonban az AKMT, ahol is a LÉNYEG: MINDEGY MILYEN MOTOROD VAN.......
Emberek jöttek-mentek az elmúlt 5 év alatt......de kialakult egy kemény mag.....ami önmagában is változik........De ha bármilyen megmozdulás van akkor a MAG mindig ott van.........lehet ez a szomszd krimo, vagy épp Olaszország.......
Szerintem a nagy haverság átka a pénz és a hatalom!
Itt viszont melós emberek vannak - vagyis nem kell sokat töprengenem hogy mit tervezek, hiszen tényleg csak Önmagamnak csinálom......de tudni hogy másnak is ez lesz a jó, hiszen Ő sem áll jobban anyagilag.
Én már szoptam fönökökkel, újgazdag hülyegyerekekkel........
Egyszerűen nem tudják elviselni azt, hogy NEM Ő AZ ELSő, A SZENT, és nem az Ő szava dönt.........
A többiek sokszor anyáznak mikor 4-5-6kor van indulás, mert hát hétvége...végre aludhatnának:-)))
Én épp ezért indulok korán - hiszen 10-kor már hova menjek?
A környéket már bejártam.......vagyis 200km-em körben nincs semmi olyan amit ne láttam volna még (na jó....az eddigi igényeimnek megfelelően.....idén jönnek a kastélyok:-)
Szóval ezt hogy lehet kibekkelni? Korai indulás..............
PL Szlovákia............
Adony-Sahy kb 3 óra...... vagyis 6............
Ergo ha 10-kor indulok és este a Cobra11-ez látni szereném akkor van szlovák területen 3 órám?
Ezért már hülyeség elindulni..............
De ha 4-kor megyek? és ráérek 10-11-re hazaérni? Akkor ugye van.12-13 órám amibe NAGYON sok belefér..........
A másik fele?
Nem megyek annyit..........vagyis napokban..........
Én inkább összegyüjtöm a lét és elmegyek 2-3 napra............persze egész hónapban megvonás........
De sok csapat épp forditva van.........
Tavaly hivtak engem is.......megnéztem a webüket és a legtávolabbi hely ahova eljutottak Tapolca volt (Budapestről)......Na ez kicsit mosolyra fakasztot:-))))
Akkor inkább 3 nap.....és irány Bled, Koper, Miramare, Pula, Plitvice.....stb........hiszen 1 nap le, 1 nap vissza.......és nem kell ugyan arra jönni.......
Én legalábbis szeretek KÖRT leírni........persze ha müködik........
Na.... nem kell minden évben új, csak minden évben van akció. Ez most lesz 3 éves. Amúgy azért írtam, hogy jó, mert korábban páran itt írták, hogy a hasonló árú PVC-k széttörnek a hidegben. Na ez nem. A stílus? Most írjak arról, amikor a téli kesztyűm ...
Ja, és azok a fekete négyszögek a fehér műanyagon nem gyáriak, ott lyukas volt, javítottam azt is.
Mit nézegesek más gépén?:-)))))
Amugy időm se volt, hiszen szobaton szélviharos motorozás, vasárnap meló.....ma meg minden más........
Éa az a nagy fehér bélés volt abban a "kis" kesztyűben?
Kaparja a hóhér...csak Én most vagyok itt...........
Egyszer volt, hol nem volt... a múlt tavasszal támadt egy olyan gondolatom, hogy jó alaposan kimosom a téli kesztyűm, ami egy Imet hideg-, víz-, tűz- és golyóálló szép piros mancsravaló. Na Tibkin esze forgott, és kitalálta azt az utólag beteg hülyeséget, hogy a bélést kifordítja a külső cordurából. Na eddig nem is volt gond, szépen kipucoltam, megszárítottam, aztán vissza kellett volna fordítani... hoppá...
Itt a vége, (nagy gáz és) hajts el véle!
Na ha így folytatom, én leszek a csapat bolondja!
De ugye ez is túrafüggő...........
Jó nagy bandát is vezetni (Én eddig csak ezt az oldalát láttam, hiszen más csapatkhoz nem csapódtam még)......eddig 37 motor volt a csúcs mögöttem........
De a legjobb az szerintem egy 5-10 motor......
Ha sokan vannak akkor egy pl tavaly PILISI túra felejtős, hiszen minden megállás-indulás fél-fél óra......ergo nem is motorozunk mégis elmegy a nap.
Ha összenépihavermindenki?
Ez mint láttod pedig müködik, csak a kellő emberek kellenek.........
Eme fórumban sok emberke - jó arc van!.....Gs500........
Én azonban 4 éve a Gs500 Fanklubot csak brahiból "alapítottam" meg, mert az AKMT-ben volt 3 GS.....
És hova fejlődött?
Az ALAPGYÖKÉR azonban az AKMT, ahol is a LÉNYEG: MINDEGY MILYEN MOTOROD VAN.......
Emberek jöttek-mentek az elmúlt 5 év alatt......de kialakult egy kemény mag.....ami önmagában is változik........De ha bármilyen megmozdulás van akkor a MAG mindig ott van.........lehet ez a szomszd krimo, vagy épp Olaszország.......
Szerintem a nagy haverság átka a pénz és a hatalom!
Itt viszont melós emberek vannak - vagyis nem kell sokat töprengenem hogy mit tervezek, hiszen tényleg csak Önmagamnak csinálom......de tudni hogy másnak is ez lesz a jó, hiszen Ő sem áll jobban anyagilag.
Én már szoptam fönökökkel, újgazdag hülyegyerekekkel........
Egyszerűen nem tudják elviselni azt, hogy NEM Ő AZ ELSő, A SZENT, és nem az Ő szava dönt.........
No most legalább fején találtad a szöget:-)
A többiek sokszor anyáznak mikor 4-5-6kor van indulás, mert hát hétvége...végre aludhatnának:-)))
Én épp ezért indulok korán - hiszen 10-kor már hova menjek?
A környéket már bejártam.......vagyis 200km-em körben nincs semmi olyan amit ne láttam volna még (na jó....az eddigi igényeimnek megfelelően.....idén jönnek a kastélyok:-)
Szóval ezt hogy lehet kibekkelni? Korai indulás..............
PL Szlovákia............
Adony-Sahy kb 3 óra...... vagyis 6............
Ergo ha 10-kor indulok és este a Cobra11-ez látni szereném akkor van szlovák területen 3 órám?
Ezért már hülyeség elindulni..............
De ha 4-kor megyek? és ráérek 10-11-re hazaérni? Akkor ugye van.12-13 órám amibe NAGYON sok belefér..........
A másik fele?
Nem megyek annyit..........vagyis napokban..........
Én inkább összegyüjtöm a lét és elmegyek 2-3 napra............persze egész hónapban megvonás........
De sok csapat épp forditva van.........
Tavaly hivtak engem is.......megnéztem a webüket és a legtávolabbi hely ahova eljutottak Tapolca volt (Budapestről)......Na ez kicsit mosolyra fakasztot:-))))
Akkor inkább 3 nap.....és irány Bled, Koper, Miramare, Pula, Plitvice.....stb........hiszen 1 nap le, 1 nap vissza.......és nem kell ugyan arra jönni.......
Én legalábbis szeretek KÖRT leírni........persze ha müködik........
Aztán legyen mihez gratulálni holnap is.