Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz, nemigen fázott benne tavaly télen a kezem, bár akkor nagy hideg sem volt. Ebben mentem még anno a nagymotorral tanulni, mert 2006 november azért hűvös volt, és reggel 7-kor voltak a gyakorlatok. Aztán a vizsgára inkább felvettem a vékony nyárit, mert párszor szólt az oktató még előtte, hogy kihagytam az indexet, pedig én tuti, hogy odapöccintettem... na ebben a szkafander vastagságúban nem éreztem, hogy tényleg bekattant-e. Jajj, már megint sztorizok... Amúgy most vettem idén télre egy Spoolt negyedannyiért, és ebben sem fáztam, annyi a különbség, hogy ebben nincs kemény proti.
Asszem én is megyek. Jó éjszakát!
Akkor ez tényleg vmi szuper kesztyű lehet, ha ilyen tuti anyagokból van.
Hehehe... vártam a kérdést! Igen én is néztem egy nagyot, de belefért!
Ja, és azok a fekete négyszögek a fehér műanyagon nem gyáriak, ott lyukas volt, javítottam azt is. Ez a fehér műanyag amúgy pont olyan, mint a teflonszalag, amit csőszereléshez használnak, kb. olyan vékony is!
Nyema.......

Mit nézegesek más gépén?:-)))))
Amugy időm se volt, hiszen szobaton szélviharos motorozás, vasárnap meló.....ma meg minden más........
Na mentem Én is...............
Beszarás! Még a könnyem is folyik, ahogy már 3-adszor olvasom.

Éa az a nagy fehér bélés volt abban a "kis" kesztyűben?
cupp! Láttad a kicsikémet mostanában?
Szia BABY:-))))

Kaparja a hóhér...csak Én most vagyok itt...........
Ne álmodozz! Itt mindenki hülye!
Ja, képek is a vizuális alkatoknak:
Na akkor a kesztyű...

Egyszer volt, hol nem volt... a múlt tavasszal támadt egy olyan gondolatom, hogy jó alaposan kimosom a téli kesztyűm, ami egy Imet hideg-, víz-, tűz- és golyóálló szép piros mancsravaló. Na Tibkin esze forgott, és kitalálta azt az utólag beteg hülyeséget, hogy a bélést kifordítja a külső cordurából. Na eddig nem is volt gond, szépen kipucoltam, megszárítottam, aztán vissza kellett volna fordítani... hoppá... nem lehetett , próbálkoztunk többen is, szülők, exbarátnő, még a kismókus is jött volna a kerek erdőből, de rá kellett jönnöm, hogy ebből biza új kesztyű vétele lesz. Aztán elkerült ez a régi a szekrénybe, hogy majd lesz valahogy... Lett is! Idén rájöttem, hogy körben szétbontva a varrást, kiveszem a belsejét, visszafordítom, belebújik a kezem, és felveszem a külsejét! Az 5letet tett követte, és működött a dolog! Tanulság? Már tudom, miért ilyen finom meleg! 5 réteg: cordura/bőr-szivacs-műanyagfólia-szivacs-és egy finom szövet legbelül (Thinsulate).
Itt a vége, (nagy gáz és) hajts el véle!

Na ha így folytatom, én leszek a csapat bolondja!
Csak kiöntí a szívít! Hogy egyem meg!
Hova kaparod magad? Már rég elment aludni.
Ebben is igazad van............

De ugye ez is túrafüggő...........

Jó nagy bandát is vezetni (Én eddig csak ezt az oldalát láttam, hiszen más csapatkhoz nem csapódtam még)......eddig 37 motor volt a csúcs mögöttem........
De a legjobb az szerintem egy 5-10 motor......

Ha sokan vannak akkor egy pl tavaly PILISI túra felejtős, hiszen minden megállás-indulás fél-fél óra......ergo nem is motorozunk mégis elmegy a nap.

Ha összenépihavermindenki?
Ez mint láttod pedig müködik, csak a kellő emberek kellenek.........
Eme fórumban sok emberke - jó arc van!.....Gs500........
Én azonban 4 éve a Gs500 Fanklubot csak brahiból "alapítottam" meg, mert az AKMT-ben volt 3 GS.....
És hova fejlődött?
Az ALAPGYÖKÉR azonban az AKMT, ahol is a LÉNYEG: MINDEGY MILYEN MOTOROD VAN.......

Emberek jöttek-mentek az elmúlt 5 év alatt......de kialakult egy kemény mag.....ami önmagában is változik........De ha bármilyen megmozdulás van akkor a MAG mindig ott van.........lehet ez a szomszd krimo, vagy épp Olaszország.......

Szerintem a nagy haverság átka a pénz és a hatalom!
Itt viszont melós emberek vannak - vagyis nem kell sokat töprengenem hogy mit tervezek, hiszen tényleg csak Önmagamnak csinálom......de tudni hogy másnak is ez lesz a jó, hiszen Ő sem áll jobban anyagilag.
Én már szoptam fönökökkel, újgazdag hülyegyerekekkel........
Egyszerűen nem tudják elviselni azt, hogy NEM Ő AZ ELSő, A SZENT, és nem az Ő szava dönt.........
Főni! Írtam neked a banditban a plexi miatt!
És ki indul 10kor?

No most legalább fején találtad a szöget:-)

A többiek sokszor anyáznak mikor 4-5-6kor van indulás, mert hát hétvége...végre aludhatnának:-)))
Én épp ezért indulok korán - hiszen 10-kor már hova menjek?

A környéket már bejártam.......vagyis 200km-em körben nincs semmi olyan amit ne láttam volna még (na jó....az eddigi igényeimnek megfelelően.....idén jönnek a kastélyok:-)
Szóval ezt hogy lehet kibekkelni? Korai indulás..............

PL Szlovákia............
Adony-Sahy kb 3 óra...... vagyis 6............
Ergo ha 10-kor indulok és este a Cobra11-ez látni szereném akkor van szlovák területen 3 órám?
Ezért már hülyeség elindulni..............
De ha 4-kor megyek? és ráérek 10-11-re hazaérni? Akkor ugye van.12-13 órám amibe NAGYON sok belefér..........

A másik fele?
Nem megyek annyit..........vagyis napokban..........
Én inkább összegyüjtöm a lét és elmegyek 2-3 napra............persze egész hónapban megvonás........
De sok csapat épp forditva van.........
Tavaly hivtak engem is.......megnéztem a webüket és a legtávolabbi hely ahova eljutottak Tapolca volt (Budapestről)......Na ez kicsit mosolyra fakasztot:-))))

Akkor inkább 3 nap.....és irány Bled, Koper, Miramare, Pula, Plitvice.....stb........hiszen 1 nap le, 1 nap vissza.......és nem kell ugyan arra jönni.......

Én legalábbis szeretek KÖRT leírni........persze ha müködik........
Igen mi van a kesztyüvel
Te mit ünnepelsz? Tudtommal csak robotra jársz oda!
Nekem mindegy miről, marha jókat derülök rajtuk!
Gratula a mocihoz, és egy kalappal a vizsgához!
Aztán legyen mihez gratulálni holnap is.
Na.... nem kell minden évben új, csak minden évben van akció. Ez most lesz 3 éves. Amúgy azért írtam, hogy jó, mert korábban páran itt írták, hogy a hasonló árú PVC-k széttörnek a hidegben. Na ez nem. A stílus? Most írjak arról, amikor a téli kesztyűm ...
Akkor hajrá!Vigyázz a 3 pontosokra!
Holnap reggel 9:00 kor vizsgázom kreszböl,kivánjatok egy vagonnal