Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Novemberben vittem a kereket, és külön a gumnmát: 3e pénz szerelés+centír
Aztán januárban ugyanúgy: 2e pénz szerelés+centír.
Elvileg ha lábon viszed a mocit akkor ezerért mondta a kerék ki-be szerelést
Ne aggódjál, menni fog az. Az oktatóm mesélte hogy volt nálla egy ember aki közel 200 órát vezetett mire meglett a jogsija. Lehet kicsit drágább volt neki, de sikerült.
Dawntez!
Podhorszky u. 56/a, a szervíz, este 6-ra viszem a mocit!
Mit mondtál mik az árak, mert elfelejtettem megkérdezni, hiszen azt mondtad nagyon korrektek!
hát te? ezer éve nem voltál erre...
szíyyasztok 500 as ok
Bue!:
Hol és mennyiért vetted az esőruhát? Illetve neked mi lett az a méret, ami alá még be tudsz öltözni?
Köfi
nagy gáz, kis szerencse monjuk csak nem olyan ördöngős a dolog.... motoron is van annyi kezelőszerv
akkor nem nyaff, hanem rutinozik lelkesen! Jól mondja esSO, hogy a pedálkezelést kell megtanulni alaposan. Nem olyan nehéz ám!
Köfi a tippet, én is gondolkoztam rajta, hogy kiszállok, visítok egy nagyot oszt betolom az autót .
De, van apu corsája, meg elvileg lesz nekem is a héten , muszáj volt megszerezni, naggyon jó és ocsó volt .
Apu épp most szólt, h spurizzunk gyakorolni, spurizok is .
Jajj, ne csináld már, akkor minden újságíró legyen polihisztor?
Nyilván neked is van 1 szakterületed, amiben otthon vagy, amihez értesz. Az újságírónak az a dolga, hogy egy bizonyos témában nyelvileg és tartalmilag helyesen adja tovább az információt .
Tény: van rossz újságíró. Tény: a média manipulál, ferdít, főként politikai hátszéllel.
Node: más területen nem találkozunk "kontárral"? Hogy csak 1 dolgot említsek: minden autó- vagy motorszerelő műhelyben az összes ott tébláboló szakember szakember? Véletlenül nem cseréli ki az olajszűrőt, vagy az azért, mert nem tudja, h ki kell cserélni (nem ért hozzá), vagy azért, h spóroljon magának?
Na szóval, nem így működik ez egy minőségi lapnál, általában megvannak a különböző teürleti felelősök még a rovatokon belül is. A bulvár meg más tészta...
Aranyam! Told be a parkolóba az autót, mint a motort.

Na de viccen kívül. Nincs a családban autótok? Mert a megoldás az lenne, hogy vmi forgalom- és rendőrmentes helyen tudnál gyakorolni. Ha mást nem,legalább a pedálkezelést. Az az alapja mindennek. Mert ha azon kell agyalni, hogy jaj, lefullad, vagy nehogy felpörögjön, akkor nem jut elég figyelem a kormány tekergetésére, bólya észlelésére, stb.
Ez a probléma "kapsz egy témát" amihez nem értesz, megprobálsz szépen írni róla, csak attól még nem lesz igaz, mégha a hasonlóan tudatlan olvasok hisznek is a cikkben.
Amúgy szépjónapot mindenkinek !
Jelentem, elegem van az autóvezteni tanulásból, rémesen m1 a tolatva leparkolás . És az a gáz, hogy még mindig azzal van elfoglalva az agyam nagy része, hogy hogyan kéne vezetni az autót, s így nem marad elég kapacitás az összes többire. Ebből következőleg lecsesz az oktató miden apróságnál, ami után egy óra múlva már tiszta stresszes vagyok, ami csak ront a helyezeten. Mindezt fokozza, h általában reggel nyolctól vezetek, amikor is még full kóma vagyok.
Motorozni sokkal jobb volt, ott legalább a kilátást nem akadályozza a kaszni .
Hüpphüppszippszipp, el vagyok kenődve .
Azért csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy az újságírás is egy szakma. Próbáljál meg adott esetben 10 perc alatt kapott témából egy épkézláb cikket összehozni egy napilapnál, és megtudod, miről beszélek...
Najah, de azt biztos jobban tudod, hogy nem tudod
Van itt Gumik című topik, dobd fel oda. Ott mászkálnak gumisok is, ők sztem szakavatottabbak, és így nem kell keresgélni.
itt is van egy tisztes leírás, de nekem túl bő, mazsolázz hátha benne van
Jó reggelt!
Emlék (rém) képeim szerint ahol nincs írva a per, ott az 80. A másikat nyomozom
Jó reggelt!

Valahol olvastam én egy átszámító táblázatot. Fejből nem nagyon megy a "váltás". Most hirtelen nem tudom, hol akadtam rá, de amint eszembe jut, belinkelem.
Milyen mocira tennéd a gumit? A www.pasztoy.hu-n típusra is tudsz keresni.

Remélem, hogy picit segítettem...
Helló mindenkinek.
Nem tudja valaki hogy pl.: egy 3,75x19-es guminak mekkora a mérete értem ezalatt, hogy hasonló formában leirva mint ez 100x90x19 mert itt a 100 a széleség a 90 az a 100-nak a 90%-a magasság és a 19" az a felni coll de a 3,75x19-nél mik a méretek , ha valaki tudja annak megköszönném
Hát ez ritka szar bunyó volt!
Léptem én is. Pápá
Na, azt hiszem én is jó éjszakát kívánok! Ágyő!
Állatságoknál maradva, volt már esetem kutyával macskával sőt még egyszer egy kigyón is átmentem. Nagyobb állatnál rászoritasz a kormányra és megpróbálod a gépet irányba tartani, szarvasnál hmmmm, még nem probáltam hál istennek de azt hiszem ha tudnék egy imát elmondanék 0,2 mp alatt és csak reménykednék, hogy meguszom.
Mielőtt elbeszélnénk egymás mellett: én az általános műveltséget hiányolom a mai fiatalokból, az olvasottságot.
Igen, megszereznek egy diplomát(vagy 2őt). Aztán egy percet sem dolgoznak a szakmályukban, pedig igazából akkor tanulnák meg. De a fennsőség tudatuk megvan ám!