Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem igaz!

PL nem tudom milyen vagy az ágyban:-))))
Én meg eSeMeSről:-)))))

De adok neked egy tippet.....INGYEN.......
Mond meg az autósnak hgy csak fizesse ki......hiszen 1 év alatt ugyis eltünik, lekopik a tinta...stb...vagyis akor is használhatattlan:-))))
És ki dolgozik a szakmájában?
És az ujságiró melyik szakmához ért?- nyilván egyikhez se, de azt szakszerüen le tudja írni, remélve hogy el is hiszed
Az rendben, hogy van a pakliban ilyen lap. De már az egész pakli ebből áll lassan!
Tudod, én valaha úgy gondoltam, hogy a diploma azért mégiscsak jelent valamit. Ezeknek meg állítólag 3-4 is van. És ha én, a magam 6 elemijével hatalmas - stílusosan szólva - szarvashibákat fedezek fel, akkor ott valami nincs rendben. Vagy a diploma megszerzésével, vagy a hírolvasó felkészülésével, vagy........
Nem mindent csak az Ö területét, vagy éppen ott volt az eseménynél.
Én például kivállóan ismerem a mélyhütött zöldborsó minősitését és a stancszerszámkészités alkatrészeinek mibenlétét
Ebből azért nem következik hogy a stancolásnak és a borsónak köze lenne egymáshoz pl
Ez viszont azért van, mert mindig mindenki mindent jobban tud ...
Ezt nagyon jól leírtad, de én is mindenkitől ezt hallom, hogy ugyanazt tapasztalja, hogy amihez ő jobban ért arról a tudositás alapjaiban hibás. Ez a baj. Néha egy malör az még elmenne.
Hűűűűűű, de tanárnénis hozzászólásom volt ez az előző , szakmai ártalom, bocsesz .
Megyek is lassan haza aluszni, mingyá vége a melónak.
mindenki!
Én a Benzikutas vásárlásról beszéltem! ÖCSI!
A szomszéd bent van a ziziosztályon!
Viszont télleg elrontottam. Kellett volna rendelnem tegnapra vagy 80 q fát. Itt volt a sok ember!
Nah, majd a Mega Cool előtt!
A média nyilván sokkal összetetteb és bonyolultabb szövevényes rendszer, mint azt az ember gondolná. Nyilván nagyon rég volt - ha volt -, hogy CSAK az a szerepe: kinyitni a világot az - akkor még főként olvasó - ember számára.
Ma már azon kívül, hogy - főleg a televízió - ablak a világra, a manipuláció egyik legfontosabb eszköze.
Az pedig, hogy ilyen-olyan hozzá nem értésből vagy netántán műveletlenségből adódó hibákat vesz észre az ember egy hírben vagy tudósításban - benne van a pakliban. Vagy az úgynevezett szakértő szavait adja vissza a hozzá nem értő riporter v újságíró, vagy, mivel nem ért hozzá, rosszul adja vissza a dolgokat. Nem azé, de nekem is itt van néhány szótár és lexikon az asztal körül... Tehát, ha van rá lehetőség, ellenőrizni kell az információt.
De 1-2 hiba nyilván még többszöri ellenőrzésen át tud csúszni (Nekem pl egyszer betelefonozott egy -asszem - fizika-professzor, hogy az, ami ebben és ebben a cikkben van, az nem úgy van, és ki is fejtette, h miért. 1 árva mukkot sem értettem belőle )
Ja ott is majd az nyer ,akit kiütnek mi?
fékút........féknyom.........törésvizsgálat............
Egy rendőr határozott és pontos
Ne alügggyá vazze! 22.00 Kva nagy box az RTL-en öcsi!
Hápi!

AZ SMS nem papir alapú

Tudod van egy olyan kütyü amit mobilnak hivnak......azon vannak gombok, és mellé van irva 3-3 betü.... na abból lehet SMS (Short message service) vagyis RÖVID szöveges üziket irkálni 160 karakterben
Ezt adatkábellel átmentheted a PC-re.....vagy egyszerűen átgépeled..........

Kérelek kövesd a technika fejlődését:-)))
Vagy ha valami nem stimmel küldj füstjeleket:-)))) az még müködik:-)))

BÁÁÁÁR ahogy néztem tegnap esSO-t....eltünt a fája...........miből lesz a COOL Party?
Lopjuk megint a szomszédjáét?
Ja haggya magát az ember, sajnos, mert jól értesült akar lenni, közben az ellentétje az igaz, talán
Zolinak írtam!

Kíváncsi lennék a sebesség megállapításának módszertanára! Jó, hogy nem 27,84 km/h
Na jó éjt, minnyá szól a kakasom!
ez az 5 nekem szólt?

BABY! rendőrségi dossziém van az esetről:-)))))
28..... 28!
Sőt továbbmegyek!
A bizonylatokat tessék lefénymásolni, mert azt a gép hőpapírra nyomtatja! Egy idő után eltünik róla minden! VIGYÁZZÁ AZE!
Piet! Te még hiszel a tv-nek? Én már be sem kapcsolom. Az elhallgatás, csúsztatás, mit ne mondjak, hazudozás művészei!
Nyelvünk oly szép és kifejező, elég, ha egy vessző v a betű nem a helyére kerűl, és egész más lesz a mondat értelme. Emlékezzünk ama bizonyos levélre: a királynőt megölnötök nem kell félnetek........
Ha beszorítja az első kereket akkor bizony nagy az esés, olyan mintha berántanád izomból az első féket!
Blokkolta a kereket és már csavarta is ki a kormányt a kezemből.......................

NAGY ebességgel zúztam a 6-oson............. csúszás, pörgés.................itt vagyok................
Az utcánkban a rendőrők 28km/ó-rát mértek! HUSZONNYOLC!
Jöttem be....a kutya kigrott, fék....és bukta azonnal.......
Akkorát estem mint az állat...........levegőt alig kaptam, mert szétzúztam a mellkasom........az orvos sorozatos bordatöréssel küldött a kórházba...........(a kabát könyökprotektora beszorult a mellkasomhoz Én meg a HAB testemmel rá estem...)

A rendőr csak annyit mondot a végén: MI A FASZNAK

Tavaly augusztusba egy macs futott elém
századmásodperc alatt a fejembe volt a rendőr....így pici gáz....és a macsnak annyi...........
Az első kerék felkapta a kerék és a szakál idom közé...ott örölte egy kicsit, majd mikor lasulni kezdet a vas kieset a girhes.....a hátsó kerék meg átment rajta............
Másnapra beállt a hullamerevség............
Ha ott ráfékezek még a macska is elég lett volna ahoz hogy a lassúló kereket megakassza.......

Ha jól emlékszem EMI mesélt egyszer egy storit hogy neki a macs beszorult a kerék és a sárvéső közé.....2-en fesziteték ki onnan....mire a macs fújt egyet és elfutott (-1 élet?)

Szóval ha tényleg kisebb az állat akkor ne fékez, és ne ránts gázt......HA mákod van akkor simán átmész rajta.........vagy kicsapódik oldalra.........