De adok neked egy tippet.....INGYEN.......
Mond meg az autósnak hgy csak fizesse ki......hiszen 1 év alatt ugyis eltünik, lekopik a tinta...stb...vagyis akor is használhatattlan:-))))
Az rendben, hogy van a pakliban ilyen lap. De már az egész pakli ebből áll lassan!
Tudod, én valaha úgy gondoltam, hogy a diploma azért mégiscsak jelent valamit. Ezeknek meg állítólag 3-4 is van. És ha én, a magam 6 elemijével hatalmas - stílusosan szólva - szarvashibákat fedezek fel, akkor ott valami nincs rendben. Vagy a diploma megszerzésével, vagy a hírolvasó felkészülésével, vagy........
Nem mindent csak az Ö területét, vagy éppen ott volt az eseménynél.
Én például kivállóan ismerem a mélyhütött zöldborsó minősitését és a stancszerszámkészités alkatrészeinek mibenlétét
Ebből azért nem következik hogy a stancolásnak és a borsónak köze lenne egymáshoz pl
Ezt nagyon jól leírtad, de én is mindenkitől ezt hallom, hogy ugyanazt tapasztalja, hogy amihez ő jobban ért arról a tudositás alapjaiban hibás. Ez a baj. Néha egy malör az még elmenne.
A szomszéd bent van a ziziosztályon!
Viszont télleg elrontottam. Kellett volna rendelnem tegnapra vagy 80 q fát. Itt volt a sok ember!
Nah, majd a Mega Cool előtt!
A média nyilván sokkal összetetteb és bonyolultabb szövevényes rendszer, mint azt az ember gondolná. Nyilván nagyon rég volt - ha volt -, hogy CSAK az a szerepe: kinyitni a világot az - akkor még főként olvasó - ember számára.
Ma már azon kívül, hogy - főleg a televízió - ablak a világra, a manipuláció egyik legfontosabb eszköze.
Az pedig, hogy ilyen-olyan hozzá nem értésből vagy netántán műveletlenségből adódó hibákat vesz észre az ember egy hírben vagy tudósításban - benne van a pakliban. Vagy az úgynevezett szakértő szavait adja vissza a hozzá nem értő riporter v újságíró, vagy, mivel nem ért hozzá, rosszul adja vissza a dolgokat. Nem azé, de nekem is itt van néhány szótár és lexikon az asztal körül... Tehát, ha van rá lehetőség, ellenőrizni kell az információt.
De 1-2 hiba nyilván még többszöri ellenőrzésen át tud csúszni (Nekem pl egyszer betelefonozott egy -asszem - fizika-professzor, hogy az, ami ebben és ebben a cikkben van, az nem úgy van, és ki is fejtette, h miért. 1 árva mukkot sem értettem belőle )
Tudod van egy olyan kütyü amit mobilnak hivnak......azon vannak gombok, és mellé van irva 3-3 betü.... na abból lehet SMS (Short message service) vagyis RÖVID szöveges üziket irkálni 160 karakterben
Ezt adatkábellel átmentheted a PC-re.....vagy egyszerűen átgépeled..........
Kérelek kövesd a technika fejlődését:-)))
Vagy ha valami nem stimmel küldj füstjeleket:-)))) az még müködik:-)))
BÁÁÁÁR ahogy néztem tegnap esSO-t....eltünt a fája...........miből lesz a COOL Party?
Lopjuk megint a szomszédjáét?
Piet! Te még hiszel a tv-nek? Én már be sem kapcsolom. Az elhallgatás, csúsztatás, mit ne mondjak, hazudozás művészei!
Nyelvünk oly szép és kifejező, elég, ha egy vessző v a betű nem a helyére kerűl, és egész más lesz a mondat értelme. Emlékezzünk ama bizonyos levélre: a királynőt megölnötök nem kell félnetek........
Blokkolta a kereket és már csavarta is ki a kormányt a kezemből.......................
NAGY ebességgel zúztam a 6-oson............. csúszás, pörgés.................itt vagyok................
Az utcánkban a rendőrők 28km/ó-rát mértek! HUSZONNYOLC!
Jöttem be....a kutya kigrott, fék....és bukta azonnal.......
Akkorát estem mint az állat...........levegőt alig kaptam, mert szétzúztam a mellkasom........az orvos sorozatos bordatöréssel küldött a kórházba...........(a kabát könyökprotektora beszorult a mellkasomhoz Én meg a HAB testemmel rá estem...)
A rendőr csak annyit mondot a végén: MI A FASZNAK
Tavaly augusztusba egy macs futott elém
századmásodperc alatt a fejembe volt a rendőr....így pici gáz....és a macsnak annyi...........
Az első kerék felkapta a kerék és a szakál idom közé...ott örölte egy kicsit, majd mikor lasulni kezdet a vas kieset a girhes.....a hátsó kerék meg átment rajta............
Másnapra beállt a hullamerevség............
Ha ott ráfékezek még a macska is elég lett volna ahoz hogy a lassúló kereket megakassza.......
Ha jól emlékszem EMI mesélt egyszer egy storit hogy neki a macs beszorult a kerék és a sárvéső közé.....2-en fesziteték ki onnan....mire a macs fújt egyet és elfutott (-1 élet?)
Szóval ha tényleg kisebb az állat akkor ne fékez, és ne ránts gázt......HA mákod van akkor simán átmész rajta.........vagy kicsapódik oldalra.........
PL nem tudom milyen vagy az ágyban:-))))