Én Pilisszentlászlónál ütköztem összel majdnem egy nagy szarvassal. A refim a hasát világitotta és centikre huzta el a sarkát elöttem, akkora volt mint egy ló
Igen, gyanús, hogy őzike volt. De aminek szarva van, az már szarvas... ?
Amúgy végig kint van a vadveszély-tábla... Tegnap biztos az erős szél meg a nem túl jó idő miatt nem jártak arra túl sokan, a nagy tömeg ma volt. Szóval őz (vagy szarvas) koma zavartalanul bóklászhatott.
Ha belegondolok, hányszor gurultam én arra tavaly ősszel egyedül, 7köznap is... Nem szeretnék 1 állatkát sem oldalba kapni, 1 mókuson már majdnem elcsúsztam, az elég volt.
Kölcsönösen nincs kárigény. Te elütötted a vadat, kárt okoztál a vadásztársaságnak. Viszont ők meg nem vigyáztak rá, hogy ne menjen ki az útra. Ezt most képletesen magyaráztam el, de kb így néz ki a dolog. 2 ve elnyomtam egyet én is, akkor mondták a rendőrök.
Azért én kíváncsi lennék arra a szarvasra is. Valszeg hamar kiderülne róla, hogy őz. Ami a dolog végkimenetelére nincs hatással, csak akkor írhattak volna ennyi erővel mondjuk delfint is. Az is egy faj!
Fiúk lányok! Autópálya eMatricát hol érdemes venni? Itt néztem (webes) http://www.autopalyamatrica.hu...
Mindenhol felszámolnak 100 Ft kezelési díjjat? Nem mintha sok lenne, csak sok kicsi sokra megy
Baleset-közút
Motoros ütközött szarvassal - a vezető meghalt
Budapest, 2008. február 23., szombat (MTI) - A helyszínen meghalt az a motoros, aki elütött egy szarvast Pilisszentkeresztnél szombaton délelőtt - mondta el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóreferense az MTI-nek szombaton.
Belicza Andrea ismertette: a motoros Pomázról Dobogókő irányában tartott, amikor elütötte a szarvast. A balesetben a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette mire a mentősök a helyszínre érkeztek - tette hozzá.
A balesetet a szarvas sem élte túl.
Amúgy végig kint van a vadveszély-tábla... Tegnap biztos az erős szél meg a nem túl jó idő miatt nem jártak arra túl sokan, a nagy tömeg ma volt. Szóval őz (vagy szarvas) koma zavartalanul bóklászhatott.
Ha belegondolok, hányszor gurultam én arra tavaly ősszel egyedül, 7köznap is... Nem szeretnék 1 állatkát sem oldalba kapni, 1 mókuson már majdnem elcsúsztam, az elég volt.
néztem és itt 765 Ft +? kezelési költség áll. akkor ez nem fix díjjas?
"a szarvas sem élte túl"
ÉS MÉGIS KI A RÁKOT ÉRDEKEL?
MAX
Egy varnyú család jó kis őzpörit evett
vagy SMS.........
jelenleg 550ft/4 nap
az enyém holnap jár le
Mindenhol felszámolnak 100 Ft kezelési díjjat? Nem mintha sok lenne, csak sok kicsi sokra megy
Motoros ütközött szarvassal - a vezető meghalt
Budapest, 2008. február 23., szombat (MTI) - A helyszínen meghalt az a motoros, aki elütött egy szarvast Pilisszentkeresztnél szombaton délelőtt - mondta el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóreferense az MTI-nek szombaton.
Belicza Andrea ismertette: a motoros Pomázról Dobogókő irányában tartott, amikor elütötte a szarvast. A balesetben a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette mire a mentősök a helyszínre érkeztek - tette hozzá.
A balesetet a szarvas sem élte túl.
Ma pont arra jártam
Nah, akkor ennek utána keresek...