na akkor én mar oldalkonzolos leszek!
esSO!: saccolj (hamár féltizenkettő a többiek ideje a 2A-n), mit saccolsz mikorra érjek oda, hogy végezzünk mikorra a többiek oda(ide)érnek? Ne várassuk őket (max Eriket és a villanymelegítőt ott hagyjuk). Ha reggel mínuszokra ébredek, akkor nem kívánom a 2-s utat
Én percekkel ezelőtt indítottam be a holnapi, ezzel együtt a szombati bejáratás végett (holnap csak a városban, aztán szombaton), szal benzinlefolyatás, benzincsap vissza, szívató teljesen, egy fordulat a főtengelyen és pöcc-röff, azonnal szivató félig vissza, majd apródonként vissza. Kb 3 hete volt beindítva.
Te mit akarsz egy vadiúj motorral?
Új tömítések,új membrán,új benzincső, még jó hogy indul!
Majd két év múlva nyilatkozz, mert addigra már beáll az a dolog, hogy 7-10 nap indítás nélkül, oszt meglátod, hogy csak Pri-vel indul pöccre!
Jééé, Te még szóba állsz velünk? Pedig itt nincs gixxer!
Igen, olyan illat lesz szombaton. Állítólag Darázs szomszédod is érdeklődik./ a verebek csipcsirippelték/ Ha leköt, olvass vissza, v érdeklődj dawnteznél, Eriknél. Bocsi, de most el kell mennem, ezért nem bírom kifejteni.
Ja! nyusz is jön!
ÉN kérek elnézést amiért válaszra se méltatott senki! (meghajlós smile). Én mint (1fő)szervező nem mondom h nem jöhettek, bár egyelőre igencsak kaotikus (ugye Főni, Erik) az indulás. Szal figyeld a topicot! Én lehet h felébresztem a házigazdát, h mire ti le(fel)értek kész legyen, és mehessünk világgá! Biztos h kelek reggel, de nem kéne lefagynom azért, talán, vagy mégse, esetleg... (fő a határozottság)
Nem tom, de nekem még sose kellett pri állásba tekernem. Télen mitöl száradna ki az a karbi, nem süt a nap, hideg van.Max aki a fütött szobába tartja (mint a macskáját )
De tényleg tök mindegy egy tekerés ide egy oda.
Azt is értem miért adtad el.
Te ki vagy?
Mielőtt beszólsz itt holmi szagokról illene előtte bemutatkozni nem?
De ugye Pietről ismert tény hogy a nagy szöveg mögött sajnos kis tudás tornyosul - ami viszont csak hosszú idők tapasztalatai lévén szerezhetők meg
PIET!
Hidd el! Neked se fog indulni ha annyi lesz benne mint Nyusziéba......
Tudod......kopik a vas........HA használják
Nekem a Bandita kb 19000ft volt.............FULL GAS
4 évvel ezelőtt a GS 16000ft.........POXEN
esSO!: saccolj (hamár féltizenkettő a többiek ideje a 2A-n), mit saccolsz mikorra érjek oda, hogy végezzünk mikorra a többiek oda(ide)érnek? Ne várassuk őket (max Eriket és a villanymelegítőt ott hagyjuk). Ha reggel mínuszokra ébredek, akkor nem kívánom a 2-s utat
Új tömítések,új membrán,új benzincső, még jó hogy indul!
Majd két év múlva nyilatkozz, mert addigra már beáll az a dolog, hogy 7-10 nap indítás nélkül, oszt meglátod, hogy csak Pri-vel indul pöccre!
Pri állásba forgatás, 1 perc trürelem,szívató ki, indítás.
Beindult, normál állásba forgatás.
Szerintem menni fog!
11.30 2A Shell kút! Hagyjuk őket dolgozni!
esSO! Ezt most nem olvastad el!
Igen, olyan illat lesz szombaton. Állítólag Darázs szomszédod is érdeklődik./ a verebek csipcsirippelték/ Ha leköt, olvass vissza, v érdeklődj dawnteznél, Eriknél. Bocsi, de most el kell mennem, ezért nem bírom kifejteni.
Ja! nyusz is jön!