Elöször sima on állásban probáld, jó esély van hogy nem száradt ki a karbid.
Szivató teljesen behuz, inditás, Gázt ne adjál semennyit.Sőt mindaddig ne, amig a szivató kicsit is rajta van.
Okés-okés! a 10 órai indulás nekem is jó lenne. (egyébként időkép:" Szombaton több-kevesebb napsütésre, élénk, olykor erős északnyugati szélre készülhetünk. Hajnalban 3-5°C, kora délután 10-14°C-os hőmérsékletet mérhetünk. Északon, északkeleten jelentéktelen mennyiségű eső is előfordulhat. ")
Akksitöltés lezsírozva Zs-vel. Pénteken megpróbálom beindítani, bár az eddig mindig nagyon nehezen ment. Akinek tudom a telszámát legyen szíves a délutáni órákban telefonközelben lenni, ha esetleg arra vetemednék, hogy segítséget kérjek á la bénanyúl...
Hossz állás utáni első elindítás lépéseiben segítsetek légyszi most:
- pri állásba forgatom a benzincsapot (1-2 percig?) és utána
- indítom (nem kell meghúzni a bajszát, ugye?)
van még ezen kívül vmi? olyan régen csináltam már azt sem tudom hogyan kell...
Nos!
Hogy Z indul-e, azt illik előtte való nap kipróbálni! Azért én javaslom előtte az aksi feltöltését, főleg, ha már régebben járattad.
Az időpont ezek szerint csak később fog kialakulni. Ne idegeskedj, ha az időjárás engedi, BIZTOS lesz a "túra".
Eriknek sok melója van a héten - írta vmelyik nap - de biztos benéz majd. Ha nem jön meg a bandija addig, akkor a GS-sel penget.
Én úgy tudom, Blue és mociccah is esélyesek. A főni éjszakás előtte, tehát neki függ az éjszakai "szopástól" - őt idéztem! Bár én felajánlottam neki, hogy azt itt is megteheti! Ő tehát 10 óra felé indulna csak.
Háát Nyuszi asszem az az időpont annyira titkos, hogy még mi se tudjuk ugyanis:
1., eccer régen én felvetettem hogy megyek korán reggel egyedül, hogy mire a többiek leérnek esSO végezzen,
2., pár napja félig megegyeztünk egy fél délelőtti idpontban (már ha 8-ig van reggel, és déltől már délután ), és h együtt megyünk
3., Aztán tegnap a másikon Erik azt írta hogy én már rég ott leszek amikor ő felkel
nyusz!
A hétvégével kapcsolatban érdeklődj Eriknél v dawnteznél, mert ők tudják, hogy mikor jönnek. Az én dolgom a meglepődés lesz!
A lényeg: dawn megvette a dobozaim, azt aplikáljuk fel neki. Közben úgy néz ki, enged a boylerem, azt meg Erik bűvöli meg.
De egy kis moccozással össze lett kötve. Én azt sem tudom mikor, meg kik jönnek.
Én elég hiányosan vettem... Már akkor is sok pénzem volt! Így muszáj volt csinálgatni és hamár csinálja az ember, akkor csinálja meg "normálisan". Persze hozzám mérve. Azért még akad csinálni való rajta...
Szivató teljesen behuz, inditás, Gázt ne adjál semennyit.Sőt mindaddig ne, amig a szivató kicsit is rajta van.