Ha beindult, akkor akármikor lehet.
Ha nehezen indul, többszörre sem kapja el, szükség lehet bikázásra az aksit kímélendő. Ez úgy történik, hogy fogtok 2 szükséges hosszúságú szigetelt vezetéket / a vége lepucolva. autóval a moc mellé áltok - v fordítva . Az autónak nem muszály járnia sem. autó aksi pozitívról moci aksi pozitívot összekötni, autó negatív-moc motorblokkhoz szorítani. kézzel is lehet, nem harap. így indítani, mert így a nagy aksi dolgoz. ha beindult, hadd járjon, a kábelek oldhatóak.
Köszi a felvilágosítást mociccah-mokuttyah témában. Nem jöttem volna rá!
Hogy is van ez a magyar szak? Nekem csak a 8 osztályom van, az is 6 első meg 2 második leosztásban. És mégis nekem adhatod a diplomádat?
Hehe! Nálam is így kezdődött! Azóta hárman vannak. És már nem is tudnék nélkülük meglenni.
Tudod: Ha egyszer megszelídítetted...
Nemtudom milyen a lakásod, de egy zárt udvaros földszintire ha elcseréled megoldódik a macs gondja!
Egy biztos: TUDOM h nem teszed ki az utcára! így akárhol is de jó dolga lesz (na ilyen smile-t se szoktam, ne értsd félre)
Ne csak reméld, biztos!
A szűrő fedelében körbe van egy bemarás, abban van egy kicsit vastagabb gumitömítés. Ez a csavarok meghúzásával "zömül", így tömít.
Hehhe, ne magyarázkoggyá, mosmákééééső .
Amúgy az a vicces, h én maximálisan kutyás vagyok, a macskákat nem szeretem annyira (de a mokuttyah az hülyén hangzana nagyon . Kiscica az még mókás, de nagy az már nem. Persze nem én, én az vagyok .
Ez nem Salgótarján!