Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem Salgótarján!
Én vallom hogy nem minden szőke nő "SZŐKE", de hát ugye én sem vagyok tévedhetetlen
oszt mé? tarján kocog!
Ha beindult, akkor akármikor lehet.
Ha nehezen indul, többszörre sem kapja el, szükség lehet bikázásra az aksit kímélendő. Ez úgy történik, hogy fogtok 2 szükséges hosszúságú szigetelt vezetéket / a vége lepucolva. autóval a moc mellé áltok - v fordítva . Az autónak nem muszály járnia sem. autó aksi pozitívról moci aksi pozitívot összekötni, autó negatív-moc motorblokkhoz szorítani. kézzel is lehet, nem harap. így indítani, mert így a nagy aksi dolgoz. ha beindult, hadd járjon, a kábelek oldhatóak.
Jól van, mokuttyah , nem magyarázkodom

Ez jó, tetszik mokuttyah

Tessék drukkolni nekünk, megyünk kézimeccsre: Dorog-Tarján! De természetesen Tarjánnak drukkolunk!
Hát azé világosítottalak fel, mert tudtam, h nem jöttél volna rá ...
miezafejkéremszépen?
okés, vettem, majd próbálkozom.
elvileg elég pár másodperc, gyakorlatilag lehet hallani amint csurog le a benzin (márha üres az úszóház, és van a tankba vmi )
Meddig van PRI állásban? (nekem eddig hosszú állás után a zistennek sem akart indulni. )
én?félreérteni?ugyan
Köszi a felvilágosítást mociccah-mokuttyah témában. Nem jöttem volna rá!
Hogy is van ez a magyar szak? Nekem csak a 8 osztályom van, az is 6 első meg 2 második leosztásban. És mégis nekem adhatod a diplomádat?
"Estét Mindenkinek!

Hehe! Nálam is így kezdődött! Azóta hárman vannak. És már nem is tudnék nélkülük meglenni.
Tudod: Ha egyszer megszelídítetted...
Nemtudom milyen a lakásod, de egy zárt udvaros földszintire ha elcseréled megoldódik a macs gondja!
Egy biztos: TUDOM h nem teszed ki az utcára! így akárhol is de jó dolga lesz (na ilyen smile-t se szoktam, ne értsd félre)
Ne csak reméld, biztos!
A szűrő fedelében körbe van egy bemarás, abban van egy kicsit vastagabb gumitömítés. Ez a csavarok meghúzásával "zömül", így tömít.
megvette már valaki a márciusi motor Infót?
Benne van a túra?

Eszembe sem jutott, jééé, pedig magyar szak . Bár lehet a tudatalattimban ez munkált . A mociccah mintájára írtam a mokuttyah -ot egyébként .
Hánagyonremélem .

Az a h betű hogy került oda? Vörösmarty után? - kurrah...
vaaaagy, le sem állítod hosszabb időre.
gondoltam,a tengerimalac mellé becsukom,onnan nem tud megszökni
- pri
-szívató / én csak kb 3/4-ig szoktam
-indítózás /gáz nélkül
-ha beindult, a csapot rakhatod normálba
Vagy, ha van kutya, akkor oda kell neki adni és ő majd meggátolja a kimászkálásban.
Hehhe, ne magyarázkoggyá, mosmákééééső .
Amúgy az a vicces, h én maximálisan kutyás vagyok, a macskákat nem szeretem annyira (de a mokuttyah az hülyén hangzana nagyon . Kiscica az még mókás, de nagy az már nem. Persze nem én, én az vagyok .
Tisztára, mint a nők!
a Balázs show-ban tündéri gyerekek vannak