Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viccet félretéve:gyógyulj meg!
Örülök, h tetszik. Nem haragudtam volna akkor sem, ha nem tetszene, mert kinek a pap, kinek a papné. Izlések és pofonok. Nekem tetszik. Készült is kb2évig.
Futómű javítás?
Biztos fociztál!Nagyon durva sport,Mélyen elítélem!
Én azt hittem, hogy az valami (bocs) rusnya motor !
És rá kell jönnöm, hogy tetszetős!
Mert javították a futóművem. Egy ideig nem volt keresztszalag a térdemben, de most csináltak bele.
Miért nem tudsz?
Lehet, hogy tudnom kéne ?
Lemardtam valamiről?
TL1000R
Ezt egyébként kérdeztze itt már más is.
Én meg még nem tudok járni...Ezért motorozni sem.
De előbb-utóbb menni fog!
Gambesz
Neked milyen fajta motorod van?
Az oké, hogy suzuki,de azon belül?
Így ránézésre elég nehéz (nekem) kitalálni!
Haligali!Mi újság?Sajnos szolgálatban vagyok, És nem tudok mocizni egészen péntek reggelig!
Afenébe!
Biztos mindenki robotol. Majd jönnek, ezáltal beindul az élet.
Hmmm.... Meglepő, h ma még nem írt senki.
Nagyjából emlékeztem, hogy április környékén lehetett, aztán pörgettem a lapokat és gyorsolvastam. Ja, a durva pörgetéshez a böngésző címsorában a www.sportmotor.....id=290&p=xx... végén az xxx az oldalszám, oda írogattam hasraütésszerűen számokat, amíg tavaly áprilishoz értem. Utána már egyesével lapoztam... No azért volt pár perc...
És ezt hogy keresed ki? Sztem nem egyesével olvasva görgeted vissza az idő kerekét.
Jut eszembe: ma hazacsorogtam a gépezettel, állok be a garázsba , na mi parkolt a ház előtt? Egy szép piros GS500! Még télen a fölöttünk lakó egyik barátja mondta az enyém látva, hogy neki is van egy, de most használta is. Tök jól mutatott egymás mellett a két egyforma gépezet (az is még a csutkakormányos régi típus) piros-kék színben. Aztán, később hallgattam a hangját, amikor elment vele... de szép is volt kívülről!
Valóban! Visszakerestem gyorsan: 270. oldal, 6732. hsz.-ban kértem segítséget, és Te mondtad először a karbikocogtatást! . Pont 1000 oldallal ezelőtt...
Ideje lenne már eltenni magad, mert holnap megint átalszod az első 4 előadást.
Te mit röhögsz?

Mostmár viszont tényleg megyek lefeküdni, az alvást még nem garantálom, de megpróbálom azért.

minden együtt- és különalvónak!
Én csak jó éjszakát kívántam. egy szóval nem mondtam, hogy megyek is aludni
Nade Dorina!
Én a helyesírási hibámat korrigáltam, mert 1be írtam, hogy jó éjszakát!
Majd holnap benézek hozzátok! Jó itt nálatok!
Te is! Azt mondtad, h mész aludni....
Már későőőő! Lebuktál
Ne is mond!
Anyám mellett álltam,mikor kirázta a porszívó porzsákját, még mindíg köhögök!