Örülök, h tetszik. Nem haragudtam volna akkor sem, ha nem tetszene, mert kinek a pap, kinek a papné. Izlések és pofonok. Nekem tetszik. Készült is kb2évig.
Nagyjából emlékeztem, hogy április környékén lehetett, aztán pörgettem a lapokat és gyorsolvastam. Ja, a durva pörgetéshez a böngésző címsorában a www.sportmotor.....id=290&p=xx... végén az xxx az oldalszám, oda írogattam hasraütésszerűen számokat, amíg tavaly áprilishoz értem. Utána már egyesével lapoztam... No azért volt pár perc...
Jut eszembe: ma hazacsorogtam a gépezettel, állok be a garázsba , na mi parkolt a ház előtt? Egy szép piros GS500! Még télen a fölöttünk lakó egyik barátja mondta az enyém látva, hogy neki is van egy, de most használta is. Tök jól mutatott egymás mellett a két egyforma gépezet (az is még a csutkakormányos régi típus) piros-kék színben. Aztán, később hallgattam a hangját, amikor elment vele... de szép is volt kívülről!
Valóban! Visszakerestem gyorsan: 270. oldal, 6732. hsz.-ban kértem segítséget, és Te mondtad először a karbikocogtatást! . Pont 1000 oldallal ezelőtt...
Biztos fociztál!Nagyon durva sport,Mélyen elítélem!
És rá kell jönnöm, hogy tetszetős!
Lehet, hogy tudnom kéne ?
Lemardtam valamiről?
Ezt egyébként kérdeztze itt már más is.
De előbb-utóbb menni fog!
Neked milyen fajta motorod van?
Az oké, hogy suzuki,de azon belül?
Így ránézésre elég nehéz (nekem) kitalálni!
Afenébe!
Mostmár viszont tényleg megyek lefeküdni, az alvást még nem garantálom, de megpróbálom azért.
minden együtt- és különalvónak!
Én a helyesírási hibámat korrigáltam, mert 1be írtam, hogy jó éjszakát!
Anyám mellett álltam,mikor kirázta a porszívó porzsákját, még mindíg köhögök!