Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Node nem is azt mondta, h jéghideg a bal leömlő, uh teljesen nem állhat az a henger, meg azt én is vágom, h akkor le kellett volna állnia teljesen. De tuti nem jár tökéletesen. Az télleg fontos info lenne, h milyen füst az a füst, úszik- e az olajban...
Hápi!
Örülök, hogy egybe vagy!
Van egy ugyanilyen tankom, hibátlan gyári fényezéssel 30ért. Én arra az esetre vettem, ha engem hoznának ki felelősnek! Ha gondolod...?
Én főtengelyszimmeringre gyanakszom... De ez még titkos. Kellene hozzá még infó. Vagy hallani...
Az a 1 hengerezés diagnosztizálás elég valószinü, csak a miért ? az nem
Egyébként ,pláne ilyen hidegben mindig full ráhuzom a szivatót és amikor már szépen pörög 4ezren akkor nyomom félállásba cca 2 e fordulatra. De ez most vajmi keveset fog segiteni.
Ha leveszi a pipát, akkor le kellene állnia, ah nem menne csak 1 henger...
Most bevallom, hogy én is téged!
Bammmeg a frászt hozod rám te rossssszcont fijjjúúúú!

Jó, hogy egyben maradtál!
Távolról diagnosztizálni nehéz... Milyen színű az a füst, amit dönt a moci magából? z fontos lehet. Valamint az, hogy a tökéletlen égés miatti traktor hang mellett szól-e benne még valami?

Ha akármit is csinálsz, a bal leömlő nem melexik, akkor lehet télleg csak 1 hengered műx - ez a traktor hangot tuti magyarázná... A benzincsap -állásával mahináltál a műveletek közben...? Amúgy meg különösebben sajnos nem konyítok a dologhoz, bár találgatni kiválóan tudok .
IMÁDLAK BENNETEKET!
Áhh, majd holnap rendberakom Pöfikémet. Vagy ha én nem, mert rohanok el délelőtt, akkor apu tuti, ő imád szerelni .
Joccakát !
Hápi!
Sajnálom az ikerGSemet,de a lényeg, hogy megúsztad!
Motor pótolható!Hápi nem!
Igen igazad van hápigs!
Te pedig fogadd részvétem most olvastam vissza, hogyan jártál!
Sanálom Neked sem volt túl jó napod.
Szia!
A segíteni akarást is értékelem köszi! Bal kipu alatt a bal oldali hengerből kijövő kipufogó nyakat értem. Ha nem megy az a henger annak hidegebbnek kell lennie (márpedig jóval hidegebb minta jobbos)
igen-igen. nem hangzik túl jól a leírása.....

Ciccah: nálad mi a helyzet? lett 10-es csavarhúzó?
cép ájmokat kedves cejetembanda!
NYÚSZIKA!

Szerintem a baloldali leömlőt!
Sajnos érdemben nem tudok hozzászólni. Viszont érdekelne, hogy mit értesz bal kipufogó alatt?

üdv
Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni Tőletek!
Arra volnék kíváncsi volt-e valakinek hasonló esete a Gs-ével, ha ige mire számítsak?
A probléma röviden: Kb. 2 hete úgy 250 kilométer után (csak azért irom hogy a vizes benzin kizárható) minden hibátlanul müködött mikor leállitottam a GS 500-om. vasárnap csak úgy járatásképpen be akartam inditani, szivató félig kihúz, öninditó. A motor simán indul, de nem emelkedik a fordulat ahogyan melegszik kb. 1500-2000. Már sokaltam a dolgot viszatoltam a szivatót, erre persze megáll. Na és többet nem idult. Öninditózás akku lemerülésig. Másnapra akku feltölt, gyergyák megpucol, de így sem indul. Megint akku merítés. Ezt áthidalva a kocsi aksijáról bikázva sem indul, gyergyák ki-be. Szikra van. A gyertya benzintől nedves, tehát benya is van. Tanácsra szivató nélkül, tökig gázon nagy nehezen elindul, de traktor hangja van és dönti a füstöt. Járatás után a bal kipufogó lényegesen hűvösebb, talán nem megy a bal henger? Na és a számora legnagyobb rejtély. Igy járatva lehuzom a bal gyertyapipát, semmi változás a fodulatban. Amikor a jobb gyertyapipát húzom le, leesik a fordulat de nem áll le. Ugyanígy csinál, ha a két gyertyát kicserélem (tehát nem a gyertya) A gyertyák egyébként kormosnak tünnek. Lehet, hogy gyújtótrafó? Vagy ami még rosszabb valahogyan olaj jut az égéstérbe? (3 éves motor, nincs benne 14.000 km) Szelepszárszimering? Netán gyűrű törés) Ha van valami ötletetek, vagy ne adj Isten hasonló tapasztalatotok hálásan megköszönném!
Segítségeteket előre is köszönöm !
Hápi!
Idegesítetek itt még ti is engem...

Hát, Drága, sajnálom. De legalább neked nem lett bajod.
részvétem az esésért...

a mostani széria bukócső volt amit "teszteltetek"? legalább látják a többiek, hogy faján müxik
Ember kiszállt!
-Ezt, hogy élted túl bazdmeg! (jött az elsőkérdés)-kva nagyot szólt!
Hápi!
Wazze!
Nyuszi hívott, hogy mi lett...
A lényeg, hogy egyben vagy "kishokis". Phűűűűűűűűű... bennem is megállt az ütő.

Gyógyúúúúújjjá! A pacit meg majd kivakarjuk...
Örömmel hallom! Akkor küldök gyógypuszikat a mihamarabbi gyógyulás reményében!
Na, most azért sikeredett elkacagni magam .

Örülök, hogy nem lett bajod!

Részvétem a gép miatt...