Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bigmen!
Köszönöm a jóindulatod irányomban, de már Erik lenyúlta a melót , hiába is akarnád megcsinálni.
mindenkinek jo éjt viszlát.
Csáó all!
Érdekelne engem gs500-ra hasidom (alsó idom).
Nemtudjátok honnan lehetne beszerezni?
bocs 2001.
20011-es gshez keresi.
gyanítom,hogy GS-hez keres,mert TL-hez megtalálja,vagy ha nem átküldjük neki.....
Te Gambesz! Én nem akarlak szeretgetni, de milyen típushoz kell a serv.manual?
Cicc, remélem jössz szombaton!
Itt mindig... Ez már csak egy ilyen Banda
Nah, mindenki, megyek haza!
Kásás be se fér abba a kocsiba
Itt indig ilyen jó a hangulat? Benézek holnap is.
Itt hagysz minket mint Kásás a mamáját
Jók legyetek!
Ok. Dzsoki! Majd kereslek...
Én mondanám,de kvára nemértem miről beszélsz!
Engem úgy lehet nagyon szeretni, hogy megmondjátok, honna tudok letölteni serv.manualt.
YO elég köszönöm!
Na persze

még,még,még,még !
Téged is szeretgetünk ám!
Az elesett töröttlábú medvebocsot alakítja, és sajnálják!
Rám meg vadásznak a csúnyák! Tessék engem is szeretgetni!
Sziasztok !

Van pörgés bőven nem győzöm visszaolvasni.

Esso !
A bojleroddal kapcsolatban csak annyit mondanék (az előzményeket nem ismerem) vegyél egy uj belsejét nem drágább mintha külön veszed meg.Pl egy anod rud 2600 ft legálbb is itt mifelénk.A fűtőszál az is 1000 -2000 körül mozog .Ha ivóvízzel használod szedd szét (meg fogsz lepődni mennyi vízkő van benne)és tisztítsd ki a vizkőtől .Nem tudom mennyire gázos az eseted de javaslom a mielőbbi beavatkozást,mert haverom is addig húzta a dolgot míg egyszer szaladt hozzám és azt mondta " gyere bazzeg mert flrobbant a bojler". Ha meg nem kell mindent benne cserélni akkor meg marad tartalékod.
Nekem vagy 3 garnitura van a polcon de én esővízzel használom (ivóvíz is van ) és így nem igen kell szerelgetni.Ezért jó a jó öreg Hajdu mert lehet kapni hozzá mindent.
Szégyeld magad, jó? Miazhogy engem cipelni kell szombaton? Meg hogy elzavarni se tudsz? akkor legfeljebb nem megyk egy darabig, csak egy szavadba kerül!
De az évadnyitót nem hagyom ki, arra ne is gondolj!
Ezért nem kapsz te , mert mindnkivel gonosz vagy!

mindenkinek!