Afffene az írós formátokat. Gondoltam benézek a fórumra, hogy mi is van itten! Aztán már megint fél órája csak visszaolvasok!
És ez csak a ma délelőttől számolt 10 oldal!
No, szemem rajtatok! Fürcsi, aztán jövök...
Azé" Jena olajkajálása megakasztotta a szemem. Remélem kikupálja a masinát.
Azért a GS is többet eszik a 4-től, ha hajtják. Bár én a tavalyi nagy túrát - 1888km - 2 személlyel, felpakolva is megjártam 4,4-el. És volt benne pálya is.
Azért én is szeretem ám a jó hangokat! Az olyan jó mélyről jövő, erőt sugárzó dörrenések jönnek be nekem. A visítós nagy hang meg nemgyerebe. Ezért nem is vagyok kihalva a sor4-ért. Sportmotorhangra gondolok, nem Blue bandijára! A csopperes v2-es dörmi az igazi számomra.
Úgy érzem jól döntök leírásod alapján ha a Heidenau mellett teszem le a voksot. Mondjuk én a régi ETZ- s tapasztalataim alapján döntöttem így még mielőtt a leírásodat elolvastam volna..
Nyahh közben végigérek a Blue által kreált oldalon!
Hol lehet ilyen halogén izét találálni és mennyibe fáj újonnan?
jah hát igen ezt irigylem a gs 500 tulajoktól, kawa kicsit iszákosabb általában az én öreges 100- 150 közötti tempómban olyna 4,6-4,7 között kajál felpakolva 5- 5,1
haver full megrakva plusz utas meg otópálya lefelé Horvátba olyan 160- al ment általában végig megette a 6,8- 7 et is- ha jól emlékszem.
Afffene az írós formátokat. Gondoltam benézek a fórumra, hogy mi is van itten! Aztán már megint fél órája csak visszaolvasok!
És ez csak a ma délelőttől számolt 10 oldal!
No, szemem rajtatok! Fürcsi, aztán jövök...
Azé" Jena olajkajálása megakasztotta a szemem. Remélem kikupálja a masinát.
hátul pedig a tapasztaltak hogy ne haggyák el a kezdőket nem ?
bocs ha tévedek
Utána megnézném hogyan űl le!
hanem a villákra
cimbim ktm lc4-esén nyitott dobbal az valami BRUTÁL
nem beszélve a kis lángcsovákrol
na gs azért nem ilyen!
van itt minde toronyóra lánccal, látom nem vesztegeted az idődet!
értéken belül van (tüv vizsgás) DE tény hogy sokkal mélyebben szol.
Itt is volt valami link a mai napon!
Úgy érzem jól döntök leírásod alapján ha a Heidenau mellett teszem le a voksot. Mondjuk én a régi ETZ- s tapasztalataim alapján döntöttem így még mielőtt a leírásodat elolvastam volna..
De a hegerek száma nagyon is számit- minnél kevesebb annál mélyebb ,öblösebb
Hol lehet ilyen halogén izét találálni és mennyibe fáj újonnan?
jah hát igen ezt irigylem a gs 500 tulajoktól, kawa kicsit iszákosabb általában az én öreges 100- 150 közötti tempómban olyna 4,6-4,7 között kajál felpakolva 5- 5,1
haver full megrakva plusz utas meg otópálya lefelé Horvátba olyan 160- al ment általában végig megette a 6,8- 7 et is- ha jól emlékszem.
csak mint egy gyári 1200-es
(legalábbis tölem ezt kérdezték hogy ez 1200-es? )
Tényleg