Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd egyszer ha sikkerül elmennem egy közös gurulásra
akkor majd meglehet halgatni az 50 felvonásos szimfoniát
Szerintem a BSE-pályákra gondolol... Az Erste palota után 2 kereszteződéssel... Nemde?
De akkor te mész a sor végén, bérelt helyen!
oldpiet!

Te hová valósi vagy?
Üdv. én a sportdob mellet vagyok!
Ja de nem csak földut Busz is jár oda azért van buszmegálló
Hááát ezzel én most is így vagyok!
Persze!

vezet át egy földút is oda!
Nem ismered! És így akarsz felvezetni!
Há a Váciról lejőve jobbra a Vízműveknél, el a strand előtt, és simán tovább. Ott vannak (csak voltak?) teniszpályákok.
Nem tom! Úgy utoljára talán tizenéves koromban próbáltam, mikor mindegy volt, hogy hol, mikor, még az is majdnem, hogy kivel, csak legyenmá!
a közös alatt a nemindenrenyitottágot értettem, így jó?
ezé is (nameg a közös szex miatt ) szeretünk együtt motorozni
A találkozót majd később! De ezt a teniszpályás lehajtót nem ismerem! Az nemcsak a felsőre visz még?
Faxa gyerekek vagytok mind! Te is, dawntez is, meg hápi se lóg ki a sorból.
De az is döglött!
Azért mert motorozni szeretnénk Szombaton és nem lemenni Bajára simán.......Szóval épp az a lényeg hogy kerüljünk.....

Vasárnap csak simán hazajövünk (ez nekem 2 óra).....
Közvetlen nem, mert van benne 300 méter a teniszpályák mellett.
Egyébként meg hápi szeret motorozni, nem gond neki, hogy 2× megy át a Duna fölött!
A legtutibb ok pedig az, hogy eszembe sem jutott. De én nyitott vagyok mindenre! Egyedűl a szexben nem! Amennyiben bevállalod a felvezetést, ám legyen Buda. Ebben az esetben veled tali a híd előtt valahol a strandnál.
Nem bizony. Ez nem csak egy izzó! Hanem egy nagytelejesítményű világító beeeeerendezés trafóstúl, mindenestűl. A foncsort meg nem károsírtja, mert hidegebb, mint a sima izzók! A teljesítménye asszem 35W!
ÉS? nem vagy fent alapban 5-kor?
De mivel 9:30-as az indulás igy elég 6:30-kor iindulnod:-)
hátmégha a pesti alsón is akarsz araszolni félórát
Bírja, mert eleve kisebb a hő......

részletek:
http://akmtmedia.extra.hu/tago...

Itt keresd meg a 62544km 2007.06.30. dátumú bejegyzést
Mi a ráknak kerültök ekkorát? :O
Mohács felé? Gyertek át a kilencesen Szekszárd előtt aztán Sükösd stb- Baja- aki meg nem akar szerelni, az maradhat a túlparton mindjárt és ott a Szálka- i völgy jó kis kanyarokkal meg eszméletlen tájjal, márha érdekel ez benneteket, bocs hogy bele vau vau...

Távolság Kalocsa- Baja- kb. 52 km....