Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé me az esSO ilyen szemét Meg szeretünk 1ütt motorozni Meg vidéki és az istennek sem bírom megmagyarázni neki, hogy a kőrút egy pusztulat! SZEJETLEK OTI
Akkor tudod hol van Gombolyag
9-kor? ? ? ? ? ? ? ? Vazze! Akkor nekem 6-kor kell indulnom!
Márc 15-16

De a lényeg az 16. Baja, Róka kocsma.....(ha jól emlékszem ez a neve)....legalábbis egy Róka van a falon:-)
Ezt eddig is tudtam, de mi ez? valamiféle kiegészítő, amit az eredeti izzó helyére beapplikálsz? Az eredeti foncsor bírja ezt a használatot?
Eddig úgy jön le,hogy ez nem azonos a Tesco stb. boltokban kapható kék fényű ál- xenonokkal?!
AKMT-s GS-s meg mindenféle Évadnyitó BULI! ! ! ! ! ! ! ! !
Csak lenne már!
Semi különös...... Nekünk túra, hiszen pl esSO jön kb 300km-ert-----Én is 140-et.......De neked - HA csak Baja vasárnap akor ez mennyi? 50? 100?

Ha tudunk menni szombaton, akkor a téma....
9:00-kor találkozunk Nálam Adony cityben.....
9:30 START

Adony - 6 - Dunaföldvár - 61 - 611...... Mecsek.....Pécs.....Mohács......Baja az utvonal............
Esetleg Abaligeti cseppkőbarlang, Pécsi TV torony, Pécsi városnézés, Mohácsi központ.....stb ha van rá igény
Ácsi Gitár! (ahogy bizonyos politikusunk mondaná pfúj)
Azt írtad Hápinak, hogy miután átjön az Árpád-hídon... Szerencsétlennek minek mutatod meg a pesti oldalt? És amúgyis a Budai-alsó sokkal jobb mint a Pesti. (márcsakezérmerhogy Budakalász, és a 6-os nyugatra fekszik a Dunától ) Viszont a budai oldalon nem lehet közvetlenül az Árpádról a rakpartra menni
jah és azon kívül hogy Március- hanyadika? 15?
Blue!
Már a múltkor is mondtam! Nehogy félreértse valaki, mert azt nagyon nem szeretném! De ez most nem túra, hanem meló. Dawntez gépére felaplikáljuk a doboztartót. Ez volt a fő. De most hozzájön a boyler javítás is, sajna. Tehát! Nem fogok tudni különösebben veletek foglalkozni, egyszerűen nem lesz rá időm. De ha ez nem baj, akkor gyertek nyugodtan, engem nem zavar! Amúgy meg neked kell jönnöd majd mégegyszer a számítástechnikai barkácsra és az én továbbképzésemre, mert most az sem kivitelezhető idő hiányában.
Nos, ennek fényében döntsetek. Annyi még esetleg, hogy ha a környéken akarnátok addig szétnézni, Dori itt lesz (elzavarni se bírnám ), esetleg ő kalauzkodhat, ha bevállalja a cipelését valaki.
Helló FISI!

A Xenon HID ( vagy hívd ahyogy akarod ) mint a neve is mutatja xenon gázzal töltött fényforrás!
Vagy mi a rák!

Egyébbként itt senki nem konkurencia, talán, ha a fele térsaságnak van GS-e
Eddig O.K.

de mi lesz baján? Tudtommal a halfőzőt nem most szokták tartani :)
Figyelem figyelem!

Baja projectnél 1 esély van még, Teddy macika ezt holnap ellenőrzi le............

Az eshetőségek részemről!
1., szombaton indulunk......mert van szállás
Találkozó 9:00 NÁLAM, Adonyban

2., Szar az idő nem megyek szombaton sehova

3., Baján találkozunk.........vasárnap délelőtt

A többi már rajtatok múlik...........ha bárki intéz 30 főnek szállást - ha Baján nem lenne....akkor Ő a fönök hétvégén...arra megyek amerre Diktálja..........
Ha nincs javaslat, Baján sincs szállás - akkor Én magázóba megyek.....hiszen azt se akarom megtenni, hogy szólók egy -két jobb fejnek és csak 4-5-6-7 fős szállást kell keresnem......hiszen itt mindenki jó fej.

Mint mondottam - EZ A TI évetek, vagyis rám nagyon ne számítson senki.....Idén Én is csak 1 valaki akarok lenni a sorba NEM AZ ELSŐ

Részemről a vasárnap a lényeg!

ISMÉT mondanám!
Aki pólót rendel, rendelt az az emberke március 1-ig (vagy szólójon mikor tudja) utalja el a pénzt a számlámra! Aki nem tette meg annak nem lesz rendelve póló......ergo ha 9póló eljött, de a 10. ember nem utal, akkor nem tudom megrendelni a 9-et se...........
szal xenon HID- hiába a diszlexia :D
Hali Gs fanok.!

Érdekelne engem ez a xenin HID- mi a rák is ez , meg honna lehet beszerezni stb.
jah és a bajai túrátokról lehetne többet tudni? Mert kalocsai lévén itt vana seggem alatt lenéznék veletek, igaz a konkurencia vok egy Er5 -ös Kawával, de csak elférünk már az úton így is?!?

Köszi mindent előre is- fisi
Én éppen fordítva tapasztaltam! De azt hozzá kell tenni, hogy alkalmi pesti szaladgáló vagyok. A Hungáriát már a 80-as években sem szerettem. Tavaly egyszer azon jöttünk, mit mondjak, 300m-es kocsisorok! És elég, ha egy nem enged el közöttük. Plusz millió lámpa. A rakparton meg alig van lámpa. És a kiskörúton is kb 3 zöldhullámmal végig tudtam menni.
Szerintem nekem az alatt az anya alatt enged. Az az anód helye?
Hétvégén lehet hogy jó a Nyugatinál a körut, de az túl szűk dugóban nem férsz el a kocsik között. A Hungária az más az szuper dugóban is!
én teljesen hang alapján váltok,meg is voltam zavarodva mikor megint a gyári dobok kerültek fel
Több tévedés van a hsz-edben. Persze én most a visszaolvasásnál tartok, ezért lehet, más már kijavította. De! Nem az 51-esen megyünk, mert Bluenál van a tali, tehát 6-os. A főni is állandóan a Hungáriát erőlteti, de nekem a rakpart sokkal jobban bejön. kb 10-15 perc a Soroksáriig. De szoktam menni a Nyugatinál is a körúton, mert ott meg élvezem az autók közti cikázást.
Ezek szerint Te is ide jönnél.
Teccik az rendben van, nekem is azért van fenn Gianelli, hogy más is hallja. Külömben olyan csendes mint egy autó.
Csináltatott apa egy hayabusajelet a nyakláncomra most már tényleg fan vagyok
Piet!

Teljesen igazad van! Én még a 125-össel voltam lent a Balaton, és megmondom őszintén útáltam ott motorozni az emberek között! :) Oda tényleg bicikli kell! És annak is meg van a varázsa például, hogy éjszaka a kivilágított városban, nyáron tekereg az ember! Nekem mindig bejött.

Ha már szóba került a bringa téma, tekertem egy pár kilométert, de a fejem, fülem, arcom lefagyott. Jöhetne már az a melegedés
Nézzed a műszereket és látod hogy nagyon jó hangja van ,de még nem mész messze annyival se,meg fordulatban se, mint a gyárival (hasonló hangerönél).
Nekem Devil dobok vannak fent,itthon annyira nem ismerik,Franciaországban csak ilyen van a mocikon.Hangja is nagyon jó ám,mindenkinek tetszett eddig(akinek busája van)képeim között asszem van kipufogós is