Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg észreveszed?
Cserélgetted már oda- vissza?
Én igen, szerintem csak akusztikai tuning
Igen,észrevenni.Mikor elestünk,a gyári dobok lettek visszarakva pár hétig.És mikor kész lett a sérült dob,és felkerült megint,nagyon észre lehetett ám venni hogy erősebb a moci.nem akartam elhinni mig nem éreztem
Végülis lehetne a GS-en is 2 kipuff, csak nem kamuból mint Bluenak volt. Max a központi stendert kéne levenni, ami pl a nagymotoromon nekem még soha nem hiányzott.Biztos szép hangja lenne, pláne ha a két kipufogócsonk nem lenne összekötve.
És ezt te észre is veszed?
nekem karbon dobok vannak fenn,nem túl hangos de szépen dorombol Ja,és észrevenni hogy van pár plusz lóerő
Elég a 650-es is 1 kipöffel!
Nincs... De asszem elég lesz nekem most a nagyszervíz. Aztán majd eccer veszek egy 1000-es SV-t 2 vadállat kipöffel
Mikor átvettem a GS-t volt egy kis horpadás a kipuffon, így hát kicseréltettem. Szó nélkül meg is tették (milyen lesz az az utolsó gs amin minden bibiset rácserélnek azt nem tudom) és véletlenül kimaradt a tüzkarika/tömités. állat hangja lett, de a szerelők frászt kaptak, mert hogy igy nem is maradhatna mert a szelepeken rárakodik minden trutyi. Szoval a kipuff azért be van méretezve. Ilyen alapon lehetne rá egy lyukat furni (vizsgára meg egy csavart vele)- de ugye a szelepek meg biztos más miatt is árt.
Ha mégis cserélsz, feltétlenül tartsd meg a gyárit és ugy csináltasd ,hogy bármikor csereberélhessed.
Akkor nem is tudom, tényleg kire hallgass!
Azért az árából pár ezer km-t lehet moccozni!
nincs képed hogy milyet szeretnél?

Már nemtom a nickjét . Amúgy "fórumon kívüliek" vannak mellette főleg.
nekem nem gyári dob van,de a busa az más....de GS-en nehezen tudom elképzelni
amúgy sziasztok
Semmire!

Én még a Banditra se tennék.............
nem azért mert nincs pénzem rá - de szerintem totálisan fölösleges............

Múltkorjában Elbandit után mentem........majd elélveztem a hangtól...............
Szóval a sajátomon nem hallom....de ha előttem megy - hát kurva jó hangja van a kályhacsőnek:-))))
én hagynám azt a kipuff-dolgot.minek?
Pontosan!
Látom szakértő vagy!
Mi a Pöts ez valami bojlerbevaló?
Cicamaica!

Ki volt itt aki a sportdob mellett szavazott? GS-re
Bocs, a kép lemaradt!
esSO!

Erről beszéltem a másik fórumon!
Ennek van egy tömítése, meg ahol a lukat látod, ott van a fűtőszál és ott. Az aktív anód belülről van rácsavarva, ahol látod a hegesztett anyát, a többi pedig kívülről!

Jááj, én ezt nem bírom, az egyik tábor a kipöff mellett, a másik ellene .
Amúgy, mivel nem 2 fillér lesz a nagyszervíz, épp letenni készülök a kipufogóról . Kell másra is, az meg nem muszáj. Pont.

Ezen kívül most sikerült megnéznem, hogy épp szervízakció van a full gasnál . Szóval asszem kipufogó nélkül is esélyes, h oda viszem .
mennyibe fog kerülni a kipuff?
Mint tücsöknek trombitát adni!
Ráadásul a gyári hang gyönyörű. Egyszer hallgasd meg kívülről, hogy más megy vele egy kört!
GS-en sportdobnak annyi értelme van, mintha........ ( nem jut eszembe semmi hasonlat)
Szóval szerintem semmi értelme!
Igen van!

Ne költsd fölöslgesen a pénzed holmi sportcsőre, mert SEMMI értelme...........Én legalábbis azt a plusz pár dB-ot nem nevezném hasznosnak..........
Ha félsz hogy nem hallanak meg? Akkor tartsd 5000-res fordulaton a Gs-t.........hidd el hogy hallják......

Amugy meg ülj kocsiba.........a Sportdobot akkor hallod amikor már melletted van, vagy már elhagyott a kocsi.....szóval 0 értelem, - jópár 10.000 ft