Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TEDDY

Akkor már 27 hely kell................
oops!
Blue saját honlapján. Az AKMT-sen
Nlue SAJÁT honlapján
ott leszünk, oszt jónapot!
Sanszos a dolog.

Apropó! Lapozzak vissza, ha évnyitó gurulást akarok látni, vagy majd csak most következik?
És énsenem vagyok - még...
Hogy lehet olyat?
Arról meg nem is beszélve, hogy a kamaszodással egyre több lé kell rájuk, ergo még úgy sem vehetsz másikat.
akkor nagyon gyorsan! ! !
Tényleg lépek!
és mi még fel sem vagyunk írva!
Ez úgy történik, hogy pl 2008-tól beújítanak. Megrakják az országot az új tipussal. Egyik kereskedőnél jól fogy, tehát ő már 2007. augban az újat adja, mert már a régi elfogyott. A másiknak meg beragad, ő még 2008 májusában is a régit árulja.
Én itthon is voltam BABY....a víz is csurgott a kádba..........de mivel egyedül mentem csak bele - hát istenem.....Casy volt velem:-))))))
esSO

Az eurotax egy SZAR...........
Nem évjártra megy (nem nagyon) hanem inkább KM-re...........

Nekem 4 hónapos volt a bringám 12.000-rel..........már csak 700-ért akarták beszámolni...........(vagy 6-ért? nem tudom de NEVETSÉGES áron)
Pápá, legyetek jók és írjatok sokat Dooorcsinek mára vége, megyek végre enni és dögleni a koliba Már mindjárt csütörtök, és mehetek haza végre!

Mindenki!
A LGEJOBB döntésed lenne:-)))
TEDDY MACI

Szállás ügyben mi a pálya?
Jól emlékszem hogy 17 férőhelyes? Mert ugye jelenleg 25-en vagyunk! Szóval ezesetben hibádzik 8 ágyikó...............

Ha nem tudjuk megoldani, akkor csak vasárnap megyünk - és ezesetben tényleg nyomvályúkoptatás lesz...........
Legrosszabb esetben köztetek maradok
Micicca az ki ?
És te szövegeltél főleg amúgy is
Nem akarlak elkeseríteni, de az enyém k4-es, annak az eurotax áta 650. De vegyék meg ennyiért!
Ez csak természetes . Megismételhetetlen és utánozhatatlanul egyedi összeállítás leszünk
Az abszolut motor a GSR!
esSO!

Mondjuk ez azért tény.........és meglepő!
Gs után az ember NAGY %-a vagy Dl vett vagy GSF-et............
Vennél végre egy MOTORT:-))))))))

UGYE Darázs, Erik, Dzsoki, Rider:-))))))
Nekem sajna ez marad..........IMÁDLAK TITEKET CSAJOK, szóval nyugodtan lebabyzhetek mindenkit:-)))

A nyúl esetéleg Zimacsra és Moccicára állna........
Zimacs eleve lzárkozott a webkamerás pancsitól....
Micicca meg csak szövegelt a fürdőkádas szexel:-))))

Szóval ők tényleg nyuszikák:-))))
Nem szőke vagy Nyuszi, csak vmelyik ősöd sas volt!

A gép 2000-es évjárat, de 2001-ben lett forgalomba helyezve. Azért is 2001-esként jelöltem meg, mert az enyém már túrakormányos (én rakattam rá).
Tényleg ne vedd kötekednésnek!

A kormány egy dolog.........
a cső meg nekem specc tényleg nem kellene............

Én tényleg csak a piacot nézem..........750-ért 2004-2005-öst lehet venni. Amin már szintén ott a plexi, bukócső, esetleg dob...........
És ne feledjük el hogy manapság az embereknek nincs pénze.........szóval első a motor lesz, utána a ruha.......és utána az extra.
A csőved mennyi? 70 a boltba? Az nekem eleve csak 35-öt ér meg.........
A kormányszett - nálam tutira - túrás.....szóval hogy adod e hozzá a csutkát már egy dolog (mindenki túrásitani akar, nem visszaalakítani...........legalábbis eme fórumon már nem 1x volt ez téma)

Szóval szerintem egy 650 lenne rá tényleg a reális ár........mondjuk 680-as induló alkuval.........
De 750-ért Én már újabbat vennék........és szerintem ezzel mindenki egyet ért.........és ugye az újabb árából is tudok alkudni.