Ez úgy történik, hogy pl 2008-tól beújítanak. Megrakják az országot az új tipussal. Egyik kereskedőnél jól fogy, tehát ő már 2007. augban az újat adja, mert már a régi elfogyott. A másiknak meg beragad, ő még 2008 májusában is a régit árulja.
Nekem sajna ez marad..........IMÁDLAK TITEKET CSAJOK, szóval nyugodtan lebabyzhetek mindenkit:-)))
A nyúl esetéleg Zimacsra és Moccicára állna........
Zimacs eleve lzárkozott a webkamerás pancsitól....
Micicca meg csak szövegelt a fürdőkádas szexel:-))))
A kormány egy dolog.........
a cső meg nekem specc tényleg nem kellene............
Én tényleg csak a piacot nézem..........750-ért 2004-2005-öst lehet venni. Amin már szintén ott a plexi, bukócső, esetleg dob...........
És ne feledjük el hogy manapság az embereknek nincs pénze.........szóval első a motor lesz, utána a ruha.......és utána az extra.
A csőved mennyi? 70 a boltba? Az nekem eleve csak 35-öt ér meg.........
A kormányszett - nálam tutira - túrás.....szóval hogy adod e hozzá a csutkát már egy dolog (mindenki túrásitani akar, nem visszaalakítani...........legalábbis eme fórumon már nem 1x volt ez téma)
Szóval szerintem egy 650 lenne rá tényleg a reális ár........mondjuk 680-as induló alkuval.........
De 750-ért Én már újabbat vennék........és szerintem ezzel mindenki egyet ért.........és ugye az újabb árából is tudok alkudni.
Akkor már 27 hely kell................