Majd este jövök, addig írjatok sokatsokat, hogy legyen mit olvasnom! Most megyek, megnézzük Etikán a Néma sikoly című "remekművet". Hááát, lehet, hogy kicsit ki leszek akadva... Jók legyetek!
MacKoma! Nem tudom melyik kép tetszene Neked a legjobban, így inkább válaszd ki te a felhozatal közül!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! Sokatmotorozósat-sokatpancsolósat-nevetőset.
/"évek rohanók
napok suhanók
eltűnnek és nem maradnak
tégy el emléket magadnak
néha állj meg egy pillanatra
gondolj a szép tegnapokra
ünnep legyen a szívedben
mártózz meg a szeretetben
ráadásnak ide állok
és őszintén gratulálok" /
Köszi, hogy elintézted a motorozást... bár "kicsit" hűvös volt reggel, és a gép is nehezen indult. Kénytelen voltam a kocsiról bebikázni, mert a saját akku párat fordult és feladta. Én meg nem erőltettem, de szerintem nem is fogom most egy darabig, ha hasonló hidegek lesznek, inkább nem kínzom tönkre reggelenként.
További szép napot mindenkinek!
Köszönöm a jókívánságokat! Ma ugyan már nem leszek gép előtt, de szívesen fogom olvasni, ha felköszöntötök! (szerénytelenül hangzik...) Nagyon jól esik!
Legyen kellemes napotok!
Az égiekkel elintéztem, hogy ma mindenki tudjon ma egyet mocizni! (Ahogy azt december elején megígértem... )
azért 0 fok környékén nagyon nehezen melegszik, főleg egy vízhűtéses. menet közben aztán jó visszahül, vagyis nem éri el az optimális hőfokot. Ezért szokták az elvetemültek letakarni a hűtőt.
Tulajdonképpen semmi különbség ahoz képest, mint ha 25 fokban használnád, persze tovább tart míg bemelegszik, meg lehet h többet eszik addig, de még szereti is az ilyen hőmérsékletet, hiszen léghűtéses és 10 fokban sokkal jobban hűt a menetszél mint 25ben......
Erik, Blue!
Köszönöm a megemlékezést. Már erjesztem az almalét. Sajnos, azt sem tudom, hogy hol a lyuk a valagamon... még mindig irodázom. De a hétvégén valami fog velem történni a szeszek hatására!
olyan CUKI kép voolt, nem lehetett kihagyni!
Majd este jövök, addig írjatok sokatsokat, hogy legyen mit olvasnom! Most megyek, megnézzük Etikán a Néma sikoly című "remekművet". Hááát, lehet, hogy kicsit ki leszek akadva... Jók legyetek!
Dooorcsikám:
hogy van a lábad?
Hápi! köszi a cd-t! nem tom mit mondhattál a kollégáidnak, de jól megnéztek...
Ha ma vizsga, akkor csak ügyesen! Megy a DRUKK!
Nykány!
Boldog Szülinapot!
Több helyen már nem tudok Neked írni!
Nyusznak, Dorcsinak, és "jólbeszélő" esSO-nak!
Ziza ma vizsgázik. Szorítsatok neki!
De akkor hadd ragadjam meg az alkalmat:
Teddy bacsi! A motorosok istene áldjon meg ezen a szép kerek ünnepen!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! Sokatmotorozósat-sokatpancsolósat-nevetőset.
/"évek rohanók
napok suhanók
eltűnnek és nem maradnak
tégy el emléket magadnak
néha állj meg egy pillanatra
gondolj a szép tegnapokra
ünnep legyen a szívedben
mártózz meg a szeretetben
ráadásnak ide állok
és őszintén gratulálok" /
Köszi, hogy elintézted a motorozást... bár "kicsit" hűvös volt reggel, és a gép is nehezen indult. Kénytelen voltam a kocsiról bebikázni, mert a saját akku párat fordult és feladta. Én meg nem erőltettem, de szerintem nem is fogom most egy darabig, ha hasonló hidegek lesznek, inkább nem kínzom tönkre reggelenként.
További szép napot mindenkinek!
Legyen kellemes napotok!
Az égiekkel elintéztem, hogy ma mindenki tudjon ma egyet mocizni! (Ahogy azt december elején megígértem... )
Teddy
Boldog Szülinapot
Teddy: Boldog szülinapot kívánok Neked, és azért hétvégéig bírd ki azzal a szeszfogyasztással
üdv, megyek gályázni....
De amugy Hayabusát is lehet venni 25kw-al! Kész röhej, de igaz
nah ehez nagyon sok visszafojtó szelep kellhetet
AK-s bandita
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
sztem persze...
Köszönöm a megemlékezést. Már erjesztem az almalét. Sajnos, azt sem tudom, hogy hol a lyuk a valagamon... még mindig irodázom. De a hétvégén valami fog velem történni a szeszek hatására!
Macika hát beértél tesókám?
Nagyon bodog szülisssssssnapot kvánok, mint a XXX-es gyertyáiddal együtt......
Az előző 30 év husss elszállt.......a következő 30 meg............csupa szép és jó lesz!
Lakáskölcsön, fentartás
Gyereksírás, pelenka
dráguló életszínvonal
egyre jobban pettyhedő libidó
kapuzárási riadó
Prosztata problémák
De sose ez legyen előtted - hanem hogy milyen jót fogunk ezen nevetni majd a XXX+XXX. szülinapodon:-))))))))
Isten éltessen mackótestvírem