OK.... akkor mindenkinek elterjesszük hogy szar, meg ne vegye - és igy tényleg tudonk találkozni:-)))))
Amugy a szitud szerintem mindenki megérti.........Én meg főőőőleg............
De kívánom hogy ne kelljen eladnod - mert utána másikat venni már majdnem szinte lehetettlen lesz
Úgy néz ki, nekem el sem fog kezdődni, mert arra az elhatározásra jutottam, hogy 3 gyerek (és kényszerű sztahanovizmus) mellett nem nagyon lesz alkalmam gurulni, ahhoz meg sok a kgfb, hogy csak nézzem a gépet. Aki akar nevezzen baleknak, lúzernak, vagy puhapöcsnek, de szeretem a gyerekeim (és még ők is), meg ha majd kamaszodnak, úgyis lesz nálam fontosabb is, ergo lesz időm motorozni.
Szóval eladó. Tudom, mindenki azt írja a magáéról, hogy kifogástalan, meg csak tankolni kell, meg ilyenek, ezért ezzel nem traktállak titeket. Lényeg, hogy 31e km-t futott, plexis, bukócsöves, Martin kipufogós és itt megtalálható: http://www.hasznaltauto.hu/183...
Mindenkinek jó szezont kívánok!
Üdv:
PJ
U.i.: ha nem viszik el normális áron, akkor megtartom és ebben az esetben remélem, találkozunk még az országúton!
Nekem egy ALAN 441-em van.........meg van valahol headszet is..........csak nem használtam, mert minek (így nem tud senki kérdőre vonni mi a rákért erre-arra megyünk:-))))) szabadon tévedhetek el:-)))
Bizony, én is most hallottam a réjdióban. Egy beteg állat aza nyját ütötte-verte, kihívták a yardot, akik 5perc után értek ki. És szépen mellbe lőtte az egyiket a barom, a másik meg asszem 3 lövéssel végezte ki. Sztem elég jól tette, de asszem nem halt meg... Vagy ez már egy msik hír volt, mert vmi olyasmit hallottam, h életfogytiglamit is kaphat, csak közbekotyogtak a Szőkék itt nekem!
Jahogy... Bocsánatot kívánok. Én aztatat hittem, hogy arrafelé érkezel. Hát akkor ez kimarad, ha nem gáz, nem ülnék itt pénteken, merthogy megyek haza már csütörtökön asszem 1:20kor. Ha valaki esetleg, teljesen véltelenül erre motorozna egy szépséges géppel, szivesen felülök, és hazavihet! (hallod, Apu? )
Itt ma is nagyon jó idő van, ezerrel süt a napocska és meleg is van!
Most voltam benn a helyi Suzu-motor-ker-ben. Beszélgettem a srácokkal. 5ezer Ft-os órabérben dolgoznak. és lehet vinni cuccost is. Általában egy mocc kijön 1 órából, és ebben benne van a hibakiolvasás is. Legalábbis eztet monta. Láttam 3200-ért nyuszi féle láncsprét.
Amugy a szitud szerintem mindenki megérti.........Én meg főőőőleg............
De kívánom hogy ne kelljen eladnod - mert utána másikat venni már majdnem szinte lehetettlen lesz
Remélem, mindeki jól van és készül a szezonra.
Úgy néz ki, nekem el sem fog kezdődni, mert arra az elhatározásra jutottam, hogy 3 gyerek (és kényszerű sztahanovizmus) mellett nem nagyon lesz alkalmam gurulni, ahhoz meg sok a kgfb, hogy csak nézzem a gépet. Aki akar nevezzen baleknak, lúzernak, vagy puhapöcsnek, de szeretem a gyerekeim (és még ők is), meg ha majd kamaszodnak, úgyis lesz nálam fontosabb is, ergo lesz időm motorozni.
Szóval eladó. Tudom, mindenki azt írja a magáéról, hogy kifogástalan, meg csak tankolni kell, meg ilyenek, ezért ezzel nem traktállak titeket. Lényeg, hogy 31e km-t futott, plexis, bukócsöves, Martin kipufogós és itt megtalálható: http://www.hasznaltauto.hu/183...
Mindenkinek jó szezont kívánok!
Üdv:
PJ
U.i.: ha nem viszik el normális áron, akkor megtartom és ebben az esetben remélem, találkozunk még az országúton!
Oksa, bevállalom, de ahhoz sztem kb. annyit kellene innom, hogy olyan állapotba kerüljek, ahol a Maci volt
De azzal ne dicsekedj, hogy középsuliban majdnem meghúztak énekből, jó?
Dejóóó ez az infó, újabb olyan óra, amin semmit nem csinálunk.
Ennél csak jobb lehet a csaj:-)
http://www.youtube.com/watch?v...
Szóval neked kell énekelned:-)))))
Nekem egy ALAN 441-em van.........meg van valahol headszet is..........csak nem használtam, mert minek (így nem tud senki kérdőre vonni mi a rákért erre-arra megyünk:-))))) szabadon tévedhetek el:-)))
Amugy kinek van rádiója?
Csak kérdem, hogy egyáltalán foglalkozak e az újraélestéssel (utoljára 3 éve használtam)
Itt ma is nagyon jó idő van, ezerrel süt a napocska és meleg is van!
http://www.formula3000.hu/shop...
No majd ha már nem lesz garis a gép akkor se kerül sokkal többe min a gs...........az a több? Az meg az ÉLMÉNY:-)))))
Nekem a szervízbe az Actevot 3300-ért tették a mociba............. itt már csak 1900ft..........
Isten éltesen BUD öcsém!
És sok-sok kilómétert!