Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cicamica! Mi lenne, ha Dooorcsi énekelne, Maccc táncolna, te pedig a háttértáncos szerepében "pózolnál"?
OK.... akkor mindenkinek elterjesszük hogy szar, meg ne vegye - és igy tényleg tudonk találkozni:-)))))

Amugy a szitud szerintem mindenki megérti.........Én meg főőőőleg............
De kívánom hogy ne kelljen eladnod - mert utána másikat venni már majdnem szinte lehetettlen lesz
Üdv Mind!

Remélem, mindeki jól van és készül a szezonra.

Úgy néz ki, nekem el sem fog kezdődni, mert arra az elhatározásra jutottam, hogy 3 gyerek (és kényszerű sztahanovizmus) mellett nem nagyon lesz alkalmam gurulni, ahhoz meg sok a kgfb, hogy csak nézzem a gépet. Aki akar nevezzen baleknak, lúzernak, vagy puhapöcsnek, de szeretem a gyerekeim (és még ők is), meg ha majd kamaszodnak, úgyis lesz nálam fontosabb is, ergo lesz időm motorozni.

Szóval eladó. Tudom, mindenki azt írja a magáéról, hogy kifogástalan, meg csak tankolni kell, meg ilyenek, ezért ezzel nem traktállak titeket. Lényeg, hogy 31e km-t futott, plexis, bukócsöves, Martin kipufogós és itt megtalálható: http://www.hasznaltauto.hu/183...

Mindenkinek jó szezont kívánok!

Üdv:
PJ

U.i.: ha nem viszik el normális áron, akkor megtartom és ebben az esetben remélem, találkozunk még az országúton!
Szija!
Oksa, bevállalom, de ahhoz sztem kb. annyit kellene innom, hogy olyan állapotba kerüljek, ahol a Maci volt Bármikor éneklek nektek!
Jézus! Ennél 1000szer jobb vagyok!
Hűű, Dorcsi (Szasz ), ez biza azt jelenti, hogy legközeleb te énekled a Snadokant és Maci arra fog lejteni egy koreográfiát ...
Nagyon vicces!

De azzal ne dicsekedj, hogy középsuliban majdnem meghúztak énekből, jó?

Dejóóó ez az infó, újabb olyan óra, amin semmit nem csinálunk.
Ugyan már, lehet hogy felfedezek egy ÚJ SZTÁRT.................és akkor le lehet válatni Kiszel Tüncit:-)

Ennél csak jobb lehet a csaj:-)

http://www.youtube.com/watch?v...
Én nagyon szépen tudok énekelni, csak 6évig voltam énekkaros, szal nincs probléma!
Kornyika szakos isibe járt. De azé lehet, jobban jársz, ha nem próbálod ki.
Hát ja:-))))
Szóval neked kell énekelned:-)))))
Nekem van, de attól Te nem fogsz tudni zenét hallgatni
Headszet szerelés bukóba....... akku vásárlás (3db AAA)

Nekem egy ALAN 441-em van.........meg van valahol headszet is..........csak nem használtam, mert minek (így nem tud senki kérdőre vonni mi a rákért erre-arra megyünk:-))))) szabadon tévedhetek el:-)))
mi vaaaan? mi köze a rádiónak az újraélesztéshez?
Skacok

Amugy kinek van rádiója?
Csak kérdem, hogy egyáltalán foglalkozak e az újraélestéssel (utoljára 3 éve használtam)
MSN!
Nem hallom!
Bizony, én is most hallottam a réjdióban. Egy beteg állat aza nyját ütötte-verte, kihívták a yardot, akik 5perc után értek ki. És szépen mellbe lőtte az egyiket a barom, a másik meg asszem 3 lövéssel végezte ki. Sztem elég jól tette, de asszem nem halt meg... Vagy ez már egy msik hír volt, mert vmi olyasmit hallottam, h életfogytiglamit is kaphat, csak közbekotyogtak a Szőkék itt nekem!
Jahogy... Bocsánatot kívánok. Én aztatat hittem, hogy arrafelé érkezel. Hát akkor ez kimarad, ha nem gáz, nem ülnék itt pénteken, merthogy megyek haza már csütörtökön asszem 1:20kor. Ha valaki esetleg, teljesen véltelenül erre motorozna egy szépséges géppel, szivesen felülök, és hazavihet! (hallod, Apu? )

Itt ma is nagyon jó idő van, ezerrel süt a napocska és meleg is van!

nyusz
A 3500-as olajszürő meg 1600ft

http://www.formula3000.hu/shop...

No majd ha már nem lesz garis a gép akkor se kerül sokkal többe min a gs...........az a több? Az meg az ÉLMÉNY:-)))))
http://www.autoteka2000.hu/ind...

Nekem a szervízbe az Actevot 3300-ért tették a mociba............. itt már csak 1900ft..........
Mi van mindenki öregszik?,

Isten éltesen BUD öcsém!
Most voltam benn a helyi Suzu-motor-ker-ben. Beszélgettem a srácokkal. 5ezer Ft-os órabérben dolgoznak. és lehet vinni cuccost is. Általában egy mocc kijön 1 órából, és ebben benne van a hibakiolvasás is. Legalábbis eztet monta. Láttam 3200-ért nyuszi féle láncsprét.
Sok boldog szülinapot Budmyke-nak is!
És sok-sok kilómétert!