Annyi eszed lehetett volna hogy 25 Kw-ra kérd a mocit. Én is ugy kértem ,az is van beleírva a forgalmiba (papirján 44 Le van). Pedig nekem tők mindegy már 4 éve van A-m. De sose lehet tudni ,előny ha a papiron kevesebb van (nagyobb a potenciális vevőkör)
elképzeltem az Apehet a Wc tartályba kukksolva kis szondákkal
"HMMM ez Chapy Icefruitopt ivott"
"Hmmm az guargumit tartalmaz"
"hmmm az mérgező ne büntessük meg"
"De kíváncsi vagyok, ki bírta volna ki: új motor, jó idő párosítás..."
Nekem ne mond......
4 hetet, és 700km-ert vezettem a tilosba...........hiszen épp csináltam ősszel a különbözetit.....
A különbség?
1., engem nem kapcsoltak le (csak majdnem, mikor mentük Erikhez) a víz szakadt rólam, pedig hideg volt:-))))) Mindenkit megállítottak, CSAK ENGEM NEM:-))))) Hápiék ott vetköztek az M0-áson, mert minden papir el volt téve.....
2., Motoroztam - de ezt bevállaltam..........ha elkaptak volna szívtam volna Én is.......
A különbség?
Ésszel kell menni ilyenkor és lehetőleg nem a Hungárián.....hanem ott ahol MÉG soha senki nem láttot rendőrt:-))))
Én specc autópályán közlekedtem Adony-Batta közt......hiszen max matricaellenőrzés van a pályákon......Én legalábbis még nem láttam autópályán haladva közúti ellenőrzést (érthető, hiszen hol állítson meg? a leááló sávba? Az szabálytalan.........
Tavaly én sem bírtam ki. Így legalább benne lehettem a TV-ben. Hazafelé szorult is a seggem, de szerencsés voltam. Nem jó ezekkel a dolgokkal játszani már... nagyon képzettek a hatóságiak. Sőt, egyre több akció van meghirdetve mostanság. Lassan lesz emberük mindenre. Ha jobban belegondolunk, hány határőr lett rendőr, aki a nyugati és északi határszélen dolgozott eddig. A zöld határőr kocsikra tettek kék rendőrségi matricát, és minden faluban igazoltatnak Győr-Moson-Sopron megyében. (Múlt heti tapasztalás). Úgyhogy egyre inkább célszerű jogszerűen járni. Mert még az APEH is rád száll a végén... g*ci dolog, de lassan azt is tudják, hogy mikor mész brunyálni. És ebből megállapítják, hogy drága gyümölcslevet ittál előtte... honnan is van rá pénze? Nézzük csak? Úgyhogy vigyázni!
Az hogy beteszed a fojtást attól még a forgalmi nem fog megváltozni......
Hogy értsd....
Van egy AK-s jogsid...... a forgalmiban meg 34KW.......ezt szoptad..........
Van egy AK-s jogsid, egy lefojtott motor, de a papirja 34KW......szintén nyalakodsz.......
Ahoz hogy a 34kw lemenjen 25-re ahoz KPM vizgyálat, új műszakiztatás, papirmunka hegyek.....stb.... hiszen minden papirt, rendszert újra kell írni- ergo olyan mintha most helyeznéd forgalomba........
És ez mind PÉNZ!
A motorokat nem visszaszokták folytani, hanem kinyitni...... pl a 25-ből csinálnak 34-et....... de ugye azt nem láttják, hiszen a KPM nem fog fékpadot vinni magával..............
Akkor mér álltál meg? Tudtad, hogy sáros vagy!
Abban igazad van, hogy nehéz megállni. Engem elkaptak úgy, hogy még szemig. sem volt. Autóval, 13 évesen!
Az hogy AK-ja van valakinek és A-t vezet az olyan mint ha nem is lenne jogsija
Pár netes cikk:
- Az öt évig jogosítvány nélkül autózó férfit 45 nap börtönre ítélte a bíróság, áprilisban kell majd bevonulnia.
Itt ugye nem az számít hogy mióta vezetett, hanem az hogy elkapták
- vezetői engedély nélküli vezetést kettőtől öt évig való vezetéstől való eltiltás követheti.
- Huszonöt napot kapott, mert jogsi nélkül vezetett és lekapcsolták
- nyolcvanezer forintos pénzbírságot szabtak ki engedély nélküli vezetésért
De az is elég ha nincs nálad a jogsid.....pedig van!
Ha nincs nálad? jogosítvány nélküli vezetést az eddigi egy helyett hét ponttal büntetik
Ennek a csókának otthon volt a jogsija
Tisztelt Autójogász!
Az lenne a kérdésem, ha a rendőrök jogosítvány nélkül autóvezetésen kapnak rajta, akkor abból az eltiltás 2 év, vagy az lehet több vagy kevesebb is? A pénzbírság mettől meddig terjed?
Tisztelettel:
Ny. Zsolt
Tisztelt Ny. Zsolt!
Ha más szabálysértést, vagy bűncselekményt nem követ el az engedély nélküli vezetés során, akkor a büntetések a következőképpen alakulnak: Az engedély nélküli vezetés 100 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, emellett a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, mely egy hónaptól egy évig terjedhet, vagy helyszíni bírságot szabnak ki: ez maximum 10 ezer Ft lehet. Ha azért nincs Önnél a jogosítványa, mert azt már korábban bevonták, a büntetés 150 ezer forintig terjedhet és max. 60 napig terjedő elzárással is büntethető.
Nem akatam ugyanis a fojtást beletenni, mert a küszöbön van a 2 év: a nyáron mehettem volna a különbözetit letenni, csakhát nem úgy alakult, ahogy kellett volna... De kíváncsi vagyok, ki bírta volna ki: új motor, jó idő párosítás...
Még egy apróság: megállít a kpm: első kérdés: nem ám jogosítvány, forgalmi... hanem: "na nézzük csak meg a jogsi kategóriáját!"
Enyhe lehet a rutin a fickó mögött...
Ebben lehet valami, mert én nem női méretű aggyal....hopp, elrontottam....fejjel rendelkezem, lásd M-es bukó. Hanem igazi, magyaros, férfias méretű bukót viselek.
Azé vazze, mert Én bejöök ide----visszamegyek az utolsó beirásomra....és felfelé haladva válaszolok.....mivel te feljebb voltál igy olvastam hogy te is válaszoltál.....
ÉS?
Vegyél fel egy boxkesztyűt azt menj ki hangyát szedni ha valami nem tetszik.......Te kis yardrajáró:-)))
Ajánlom az AK jogsival nagymotort topicot...........
Mire számíts? Semmi jóra............
Eltiltás, jogsi elvétel....pár éve 100.000ftos bírság....stb........
De mivel bevállaltad ezt - így Én úgy érzem hogy számoltál ezzel is.........ha 25KW-ra van papirod akkor 26-ra se ülhetsz fel....nem hogy 34-re
És ugye itt még duma sincs hogy munkaeszköz, családi állapot, betegség - hiszen a motorozás az a nyakkendősők körében csak HOBBI, LUXUS
elképzeltem az Apehet a Wc tartályba kukksolva kis szondákkal
"HMMM ez Chapy Icefruitopt ivott"
"Hmmm az guargumit tartalmaz"
"hmmm az mérgező ne büntessük meg"
Nekem ne mond......
4 hetet, és 700km-ert vezettem a tilosba...........hiszen épp csináltam ősszel a különbözetit.....
A különbség?
1., engem nem kapcsoltak le (csak majdnem, mikor mentük Erikhez) a víz szakadt rólam, pedig hideg volt:-))))) Mindenkit megállítottak, CSAK ENGEM NEM:-))))) Hápiék ott vetköztek az M0-áson, mert minden papir el volt téve.....
2., Motoroztam - de ezt bevállaltam..........ha elkaptak volna szívtam volna Én is.......
A különbség?
Ésszel kell menni ilyenkor és lehetőleg nem a Hungárián.....hanem ott ahol MÉG soha senki nem láttot rendőrt:-))))
Én specc autópályán közlekedtem Adony-Batta közt......hiszen max matricaellenőrzés van a pályákon......Én legalábbis még nem láttam autópályán haladva közúti ellenőrzést (érthető, hiszen hol állítson meg? a leááló sávba? Az szabálytalan.........
Az hogy beteszed a fojtást attól még a forgalmi nem fog megváltozni......
Hogy értsd....
Van egy AK-s jogsid...... a forgalmiban meg 34KW.......ezt szoptad..........
Van egy AK-s jogsid, egy lefojtott motor, de a papirja 34KW......szintén nyalakodsz.......
Ahoz hogy a 34kw lemenjen 25-re ahoz KPM vizgyálat, új műszakiztatás, papirmunka hegyek.....stb.... hiszen minden papirt, rendszert újra kell írni- ergo olyan mintha most helyeznéd forgalomba........
És ez mind PÉNZ!
A motorokat nem visszaszokták folytani, hanem kinyitni...... pl a 25-ből csinálnak 34-et....... de ugye azt nem láttják, hiszen a KPM nem fog fékpadot vinni magával..............
Abban igazad van, hogy nehéz megállni. Engem elkaptak úgy, hogy még szemig. sem volt. Autóval, 13 évesen!
Január 1-től ZÉRÓ TOLLERANCIA VAN ÉLETBEN!
Az hogy AK-ja van valakinek és A-t vezet az olyan mint ha nem is lenne jogsija
Pár netes cikk:
- Az öt évig jogosítvány nélkül autózó férfit 45 nap börtönre ítélte a bíróság, áprilisban kell majd bevonulnia.
Itt ugye nem az számít hogy mióta vezetett, hanem az hogy elkapták
- vezetői engedély nélküli vezetést kettőtől öt évig való vezetéstől való eltiltás követheti.
- Huszonöt napot kapott, mert jogsi nélkül vezetett és lekapcsolták
- nyolcvanezer forintos pénzbírságot szabtak ki engedély nélküli vezetésért
De az is elég ha nincs nálad a jogsid.....pedig van!
Ha nincs nálad?
jogosítvány nélküli vezetést az eddigi egy helyett hét ponttal büntetik
Ennek a csókának otthon volt a jogsija
Tisztelt Autójogász!
Az lenne a kérdésem, ha a rendőrök jogosítvány nélkül autóvezetésen kapnak rajta, akkor abból az eltiltás 2 év, vagy az lehet több vagy kevesebb is? A pénzbírság mettől meddig terjed?
Tisztelettel:
Ny. Zsolt
Tisztelt Ny. Zsolt!
Ha más szabálysértést, vagy bűncselekményt nem követ el az engedély nélküli vezetés során, akkor a büntetések a következőképpen alakulnak: Az engedély nélküli vezetés 100 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, emellett a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, mely egy hónaptól egy évig terjedhet, vagy helyszíni bírságot szabnak ki: ez maximum 10 ezer Ft lehet. Ha azért nincs Önnél a jogosítványa, mert azt már korábban bevonták, a büntetés 150 ezer forintig terjedhet és max. 60 napig terjedő elzárással is büntethető.
folytassam?
Még egy apróság: megállít a kpm: első kérdés: nem ám jogosítvány, forgalmi... hanem: "na nézzük csak meg a jogsi kategóriáját!"
Enyhe lehet a rutin a fickó mögött...
ÉS?
Vegyél fel egy boxkesztyűt azt menj ki hangyát szedni ha valami nem tetszik.......Te kis yardrajáró:-)))
Köszi az infókat, majd meglátjuk pár hét múlva, mi lesz!
Mire számíts? Semmi jóra............
Eltiltás, jogsi elvétel....pár éve 100.000ftos bírság....stb........
De mivel bevállaltad ezt - így Én úgy érzem hogy számoltál ezzel is.........ha 25KW-ra van papirod akkor 26-ra se ülhetsz fel....nem hogy 34-re
És ugye itt még duma sincs hogy munkaeszköz, családi állapot, betegség - hiszen a motorozás az a nyakkendősők körében csak HOBBI, LUXUS