Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mondod!
Hmmmmmm... elhagyta a pucsítós utaslyány!
Na ez jó...
Én már csináltam fekete szigszalaggal hármasból nyolcast ...
De a legkirályabb, amit láttam, az egy 1000-es SV s volt, a rendszámon egy fekete tangával
Én olyat láttam, hogy egy plüss oroszlán "véletlenül" rálógott a rendszámra az ülésről.
azért csak óvatosan az ilyen trükkökkel

http://motorrevu.hu/cikk/0805/...
a széltől hajlott meg, azt kell mondani
ok, köszi, megnézem
bár ha megállítanak lehet magyarázkodni hogy egy kavics felverődött és amiatt hajlítodott fel , vagy hogy a kutyád rágcsálta a mocit :P
ilyen volt amikor kész lett. azóta még kicsit igazítottam rajta
Amúgy.. hátulról mérnek?
Annak mi értelme, hiszen ahoz hogy hátulról mérjenek, ugye el kell haladnod mellettük, viszont csak nem fogsz 70-nel elmenni mellettük a, pl 50es táblánál
(kivétel ha nem feltűnően mérnek, magyarul nem rendőr autóból, de azért akinek van már egy kis vezetési tapasztalata, az már elég jól felismeri ezeket)

nah mindegy.. még nem hallottam olyanról hogy hátulról mérnek, persze attól még lehet...
csináltam a sárvédő és a rendszámtartó közé egy L alakú tartót, és erre van csavarozva a rendszám. majd csinálok róla képet.
Vízszintes? az érdekes lehet, néztem a fotóidat de nem igazán értem ezt a vízszintes dolgot

Láttam már olyanokat hogy a rendszám középen egy kicsit meg van hajlítva, így az alja nem látszódhat olyan jól a fotón, az ilyeneknek van értelme?

Az eddigi legjobb megoldásnak azt láttam, amikor egy vékony ( kb 1 cm ) széles piros fehér zöld szallagot raktak a rendszám tetejére, mondván milyen szép dolog is, meg pl hogy kint maradt márc 15-e után .... az már persze tök másodlagos hogy a rendszám T betűjéből így seperc alatt I -t lehet varázsolni, különösebb feltünés nélkül...
nah a egy jó megoldás volt
Sajnos nekem ilyen lehetőségeim nincsenek a rendszámommal ( UIW-... )
ezért jó a vízszintes rendszám nekem olyan van.
T .csabanova
Számodra rosz hireim vannak,ha a rendszámod rendesen van feltéve /gyári tartora/ és hátulrol mérnek
nincs külömbség. A telepitettek ezért is vannak föleg igy szerelve,ill a hátsó rendzsámtábla kevésbé koszosak +ki van világitva
Persze. Azzal a különbséggel, hogy elöl ugye nincs rendszám Így ha szemből mérnek és nem állítanak meg rögtön utána akkor nem tudanak mi alapján büntetni.

De a mostani változástól, hogy az önkormányzatok is beszálhatnak a "traffipax bizniszbe" én is tartok. Főleg attól, hogy majd ezzel akarnak pénzt keresni és mindenféle értelmetlen 30-as és 40-es tábláknál mérnek...
Nekem egy olyan kérdésem volna, és lehet hogy hülyeséget kérdezek, de szerencsére tapasztalatból nem tudok beszélni ( kop kop kop ), hogy motorosokat mennyire tudják nézni az ilyen kihelyezet sebességmérő radarokkal?
Teszem azt kivonulnak a rend őrei az utcára, kirakják a kis mobil mérőjüket, akkor azzal gond nélkül bármelyik motorost ugyanúgy lehet mérni, fotózni mint egy autóst?

remélem nem
Hello Izoltan!
Sajnálom a jogsis dolgot,és a következőt javasolom: A Közlekedésfelügyelet határozatát fellebbezd meg
(kivéve,ha szigorított ejnye-bejnye lesz benne),fordulj bírósághoz.Valószínű,hogy enyhébben ítélik meg az ügyet,mint a felügyelet és figyelembe veszik,hogy van jogosítványod,még ha alacsonyabb kategóriára érvényes is.A másik okos dolog az lenne,ha a tárgyalásig megszereznéd az "A"-t,így hivatkozhatnál arra,
hogy épp az "átmeneti időszakban"csíptek meg.Még szebb lenne,ha a lebukás előtt már jelentkeztél volna
"A"-ra,de ez vagy megtörtént,vagy nem,utólag nem lehet rajta válzoztatni.
Tájékoztass bennünket a továbbiakról.
Az enyém nem volt fojtott
Azért kellett megcsinálnoma nagy A-t (de mostmár örülök neki hogy akkor rákényszerültemaGs miatt.)
Persze most már nem tudom bebizonyitani.
A mostanit meg majd megnézetem, de most még "bontatlan a csomagolása"
Kérdez egy férfit:-)))
hát nem teljesen.

egysíkúúúú
Nyusz!

A végeredmény számit....

Puni vagy Punci......ugyan az mégis az egyikben nincs C betü:-)
Ne kötegedj:-)))) Képzelj hozzá egy M betüt és megvan a feladvány
tudom, h elírta.
Elírta: "E.R. edény" akart lenni: vészhelyzeti lavór! vagymiaszösz. esSO dolgozik a zegészsgügybe, majtuggya é sír!
inkább te olvass! rákérdeztem, h mit jelent az a szó, amit idézőjelbe tettem!