Miért van az, hogy Wecsés (bocsi ) mocijának az ülése és a hátsó idomja másmilyen kialakítású, holott elméletilg egy hónappal korábbi gép, mint az enyém. Bocs, ha nagyon szőke kérdés volt....
Egyébként az árát én is sokallom. 2006 márciusában vettem a mocim 730-ért.
Biztos arra gyúr, hogy semmiképp ne legyen eladva!
Olyat nem ér! ha egyszer ez előfordulna, akkor semmiféle módon nem lehetne megörökíteni, mert ultra-gáz Akkor beszélhetünk róla, ha te is szerepet vállalsz a szájtátáson és a fotózáson túl
Ellenben a 750es ár kicsit....."durva".............
Ne feledd! EssO VALÓBAN Makulátlan - fele ennyi idős gépét nem vitték el 750-ért...........persze lehet hogy pont neked lesz úgy mákod mint nekem:-)))))
De szerintem egy 650 lenne a nyerő ár...........azért már kapnának sz ipsék.
ISMÉT MEGJEGYZEM!
NEM BELEUGATOK, LESZOLÓK SENKIT, CSUPÁN ÚGY NÉZEM A PIACOT, ÉS ÚGY GONDOLKOZOK, mINTHA MOST AKARNÉK VENNI...............
Szóval egy 2001-es GS-ért 750.....
Vagy egy 2004-2005-ösöért 750?
Az extrák ilyenkor meg nem számolható annyira, hiszen Én is azt mondanám: Vedd le nekem nem kell......
szóval 2001-ben 2félét adtak ki?
Támogatom az ötletet! Természetesen csak erkölcsileg, mert sms-re nem kőtünk.
Ő még a régi szériás - Te meg már az új..................
Amikor beszart a karbim (eltörtem a tolattyút) és is kaptam 2004-es karbit....csak épp a régit............ami az enyémbe már nem volt jó.
Ilyen az amikor nem január 1-el van váltás
Hát vszeg nem 750-ért fogom eladni, de lefelé mindig lehet alkudni, fölfelé meg elég nehéz...:o)
A kéménnyel meg a plusz kormányszettel is csak 650-et mondanál?
Miért van az, hogy Wecsés (bocsi ) mocijának az ülése és a hátsó idomja másmilyen kialakítású, holott elméletilg egy hónappal korábbi gép, mint az enyém. Bocs, ha nagyon szőke kérdés volt....
Egyébként az árát én is sokallom. 2006 márciusában vettem a mocim 730-ért.
Biztos arra gyúr, hogy semmiképp ne legyen eladva!
http://www.hasznaltauto.hu/176...
Ez viszont neked való lenne
De veletek bármikor bevállalom a kiscsillaságot
http://www.hasznaltauto.hu/177...
kifogás
talan állapotban, uj gumikkal, túraplexivel, a1-es korlátozott jogositványal vezethető. A folytáskivétel óta 33kw
A1-es korlátozott jogsi? AZ milyen?
Szerintettek ez az emberke tudja mi az hogy A1 és AK?
Ne feledd! EssO VALÓBAN Makulátlan - fele ennyi idős gépét nem vitték el 750-ért...........persze lehet hogy pont neked lesz úgy mákod mint nekem:-)))))
De szerintem egy 650 lenne a nyerő ár...........azért már kapnának sz ipsék.
ISMÉT MEGJEGYZEM!
NEM BELEUGATOK, LESZOLÓK SENKIT, CSUPÁN ÚGY NÉZEM A PIACOT, ÉS ÚGY GONDOLKOZOK, mINTHA MOST AKARNÉK VENNI...............
Szóval egy 2001-es GS-ért 750.....
Vagy egy 2004-2005-ösöért 750?
Az extrák ilyenkor meg nem számolható annyira, hiszen Én is azt mondanám: Vedd le nekem nem kell......
De azért remélem, egyszer majd csatlakozol hozzánk!