Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán micsinájjak vele? Ez nem DL
Ez nem kérdés! A tehetségünk mindenkit a képernyők elé fog szegezni és számolatlanul dobják majd ránk az smseket!
akkor hogy fogják megnyerni?
nem vagy BABY! esetleg nyúl!

szóval 2001-ben 2félét adtak ki?

Támogatom az ötletet! Természetesen csak erkölcsileg, mert sms-re nem kőtünk.
Azért BABY mert 2001-es..................
Ő még a régi szériás - Te meg már az új..................

Amikor beszart a karbim (eltörtem a tolattyút) és is kaptam 2004-es karbit....csak épp a régit............ami az enyémbe már nem volt jó.

Ilyen az amikor nem január 1-el van váltás
Köszi a kedvességed!

Hát vszeg nem 750-ért fogom eladni, de lefelé mindig lehet alkudni, fölfelé meg elég nehéz...:o)

A kéménnyel meg a plusz kormányszettel is csak 650-et mondanál?
Reméljük csakis a gyönyörűségtől, és nem a szenvedéstől
Pedig elég, ha minket megnézel Ciccel és Macival, mert mi vagy a jövő nagy sztárjai, a kisnagycsillagok De ha mindenképp szenvedni akarsz...
mér=már
....meg 2002-től mér az újabb idomos van, nem?
Lácc te majd csillagokat, ha nekifogunk a produkcijónak, ne féjjéééé
Szép gépezet De olvashattad valamelyik nap, megmarad nekünk az a szépség otthon a garázsban
Blue!

Miért van az, hogy Wecsés (bocsi ) mocijának az ülése és a hátsó idomja másmilyen kialakítású, holott elméletilg egy hónappal korábbi gép, mint az enyém. Bocs, ha nagyon szőke kérdés volt....

Egyébként az árát én is sokallom. 2006 márciusában vettem a mocim 730-ért.

Biztos arra gyúr, hogy semmiképp ne legyen eladva!
Engem hogy csillagokat lássak meg t.ön kellene hogy rugjon valaki:-))))))))))))
esSO

http://www.hasznaltauto.hu/176...

Ez viszont neked való lenne
Én így is kiscsillag vagyok Van egy barátnőm, aki így hív Konkrétan a hajam tépem, mikor kimondja
De veletek bármikor bevállalom a kiscsillaságot
Na ezt a motort se venném meg:-))))

http://www.hasznaltauto.hu/177...

kifogás
talan állapotban, uj gumikkal, túraplexivel, a1-es korlátozott jogositványal vezethető. A folytáskivétel óta 33kw

A1-es korlátozott jogsi? AZ milyen?
Szerintettek ez az emberke tudja mi az hogy A1 és AK?
Ugyan már, miért lenne gáz ? Indulunk vele a Csillag születikben és minnyájan kiccsillagok leszünk
Olyat nem ér! ha egyszer ez előfordulna, akkor semmiféle módon nem lehetne megörökíteni, mert ultra-gáz Akkor beszélhetünk róla, ha te is szerepet vállalsz a szájtátáson és a fotózáson túl
Én megörökíteném a mutatvány a fotótechnika ördögi tudományát segítségül hívva! meg a számat tátanám persze!
Ellenben a 750es ár kicsit....."durva".............
Ne feledd! EssO VALÓBAN Makulátlan - fele ennyi idős gépét nem vitték el 750-ért...........persze lehet hogy pont neked lesz úgy mákod mint nekem:-)))))

De szerintem egy 650 lenne a nyerő ár...........azért már kapnának sz ipsék.

ISMÉT MEGJEGYZEM!
NEM BELEUGATOK, LESZOLÓK SENKIT, CSUPÁN ÚGY NÉZEM A PIACOT, ÉS ÚGY GONDOLKOZOK, mINTHA MOST AKARNÉK VENNI...............

Szóval egy 2001-es GS-ért 750.....
Vagy egy 2004-2005-ösöért 750?

Az extrák ilyenkor meg nem számolható annyira, hiszen Én is azt mondanám: Vedd le nekem nem kell......
Hehhe . Nem rossz, alakul a kis együttes ...
Sajnálom!

De azért remélem, egyszer majd csatlakozol hozzánk!
És neked mi jut? Nem ám, hogy csak a szádat tátanád a háttérben!