Az nem a hideg!
Viszont tény, hogy a hidegben csökken a kapacitása. Azaz, a tárolt töltés mennyisége.
De! A vezető ellenállása csökken a hideg fokozódásával. Lásd: szupravezető. Az abszolut 0 foknál - mínusz 273 - megszűnik az elektromos ellenállás. Tehát ilyenkor veszteség nélkül tudnád az áramot az aksi és az önöndító között kergetni. Már ha lenne aksid ilyen hidegben.
Szép napot mindenkinek! Csuda napsütés van Pesten, igaz kicsit csípős az idő, de sok-sok kétkerekűt láttam hazafelé a vizsgáról!
KÖSZI mindenkinek a drukkot! Eredmény 2 hét múlva, és sejétsem sincsen.... De bejött a drukk, mert az előttem ülő srác félidőben hátrapasszolta a puskája egy részét, és nem buktam le! Csak egy picit csaltam, becs szó!
Na nehogymár egy pár fok minus megártson az(uj) aksinak
Ha kényesebb meg kissebb mint az autojé, akkor is birnija kell. A sav nem fagy meg -5 fokon te kis vegyész
Persz hogy beteg vagyok:-) Fel van dagadva a pofazacsi:-((((((
Nem tudom.........Én úgy vagyok vele hogy az akkunak - minusz- fokban a lakásban a helye.......a kivétel és betétel meg 1-1 perc - szóval simán belefér.
Ráadásul kint a hidegben, sötétben még kurvaanyázhatokishaéppkevemtámad
Én tegnap este 11-kor jöttem haza......
Mivel nem sikerült aludnom (bedagadt a hörcsögpofim) igy net.....fogászat, éjjel napali fogszat, fogászati klinika..... (ezuton is üzenem a fogászai doki bácsiknak-néniknek hogy nem BUDAPEST a világ közepe! Ha meg akarnák magukat szedni akkor kellene kicsit bővíteni a területet legalább a nagyobb városokig, mert hajnali 2-kor már nincs időm felmenni a nagyfaluba, elintézni magam - és hazajönni....mert erre kevés 2 óra - az asszony meg 4-kor indult melózni)
No a lényeg hogy ahogy turkáltam felmentem ugye az időképre is.....2-kor a net szerint -5 fok volt....szóval 02:30-kor szépen kimentem szerelni is:-)))))) kivettem az akkut - pedig már idén nem akartam kivenni csak december környékén...........
Cicám! Most írtad, hogy Nyírjes szitiben leszel. Én Esztergomban! Nem tudok még sajna teleportálódni, pedig igyekszem megtanulni, csak az a baj, hogy autodidakta módon, és vszeg vmit rosszul csinálok. Nem megy...
Azért csak érzed, hogy meg-e van-e e!
Most már ugyan ellátni a 6-osig, de kiba.....tt hideg van............
Úgy láttom a sors is sporolni akar nekem
Viszont tény, hogy a hidegben csökken a kapacitása. Azaz, a tárolt töltés mennyisége.
De! A vezető ellenállása csökken a hideg fokozódásával. Lásd: szupravezető. Az abszolut 0 foknál - mínusz 273 - megszűnik az elektromos ellenállás. Tehát ilyenkor veszteség nélkül tudnád az áramot az aksi és az önöndító között kergetni.
KÖSZI mindenkinek a drukkot!
Medve Pajtásnak itt is boldogságos szülinapot!
És van ugye olyan is hogy a hideg leszivja............
Ha kényesebb meg kissebb mint az autojé, akkor is birnija kell. A sav nem fagy meg -5 fokon te kis vegyész
Nem tudom.........Én úgy vagyok vele hogy az akkunak - minusz- fokban a lakásban a helye.......a kivétel és betétel meg 1-1 perc - szóval simán belefér.
Ráadásul kint a hidegben, sötétben még kurvaanyázhatokishaéppkevemtámad
Te beteg vagy ha éjjel 2-kor akkut szerelsz!
Mi baja lesz, ha fel van töltve!?
Macinak boldog szülinapot
Én tegnap este 11-kor jöttem haza......
Mivel nem sikerült aludnom (bedagadt a hörcsögpofim) igy net.....fogászat, éjjel napali fogszat, fogászati klinika..... (ezuton is üzenem a fogászai doki bácsiknak-néniknek hogy nem BUDAPEST a világ közepe! Ha meg akarnák magukat szedni akkor kellene kicsit bővíteni a területet legalább a nagyobb városokig, mert hajnali 2-kor már nincs időm felmenni a nagyfaluba, elintézni magam - és hazajönni....mert erre kevés 2 óra - az asszony meg 4-kor indult melózni)
No a lényeg hogy ahogy turkáltam felmentem ugye az időképre is.....2-kor a net szerint -5 fok volt....szóval 02:30-kor szépen kimentem szerelni is:-)))))) kivettem az akkut - pedig már idén nem akartam kivenni csak december környékén...........
Azonnal gyere haza!
Majd levezeklem, esküszöm! Csak gyere pénteken!
Tessék, ez elég cuki?