Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Teddynek üzenem,hogy Baján található a német gimnázium és kollégium. (a lányom oda járt)
Na ezt a kollégiumot is kiszokták adni a hétvégéken.Árat nem tudok azt meg kell érdeklődni.
Négy személyes szobák vannak és az egész épület körbe van kerítve, automata kapu, amit a porta szolgálat nyitogat. Nagyon kulturált hely.
Vazz.....nézétek a vicceket

Egy férfi ül az étteremben és újságot olvas. Előtte van egy tál leves. Leül mellé egy másik ember és nagyon bámulja a tányért. Fél óra múlva úgy gondolja, hogy elveszi a levest, mert már 3 napja nem evett. Jóízűen kanalazgatja, majd amikor a végére ér, megpillant az alján egy fésűt tele hajszálakkal és visszahányja az egészet a tányérba. Óvatosan visszacsúsztatja, mintha mi sem történt volna. Erre az újságot olvasó ember megszólal:
- Maga is látta a fésűt?
Jelentem NEM:-)
itt vagyok.....útba inditva az iskolajratot
Na ébresztő mindenkinek!
Vagy visszabújtatok az ágyba Valentinozni?
Tessék, itt a kézikönyv!
Szerintem így egyszerűbb! Csak nyomtatni kell!

http://akmtmedia.extra.hu/manu...
JA, ő meg nem, úgyhogy rendezkedik... Okés, ha kell, szólj, szívesen megcsinálom!

Jó éjt, kellemes szuszmákolást, szép álmokat, stb.
"Lehet, h Anyud szerint szana-széjjel hagytad a lomjaid?"

UGYAAAAAN kizárt...
tudod hogy van ez, átlátom a káoszt

ohh köszönöm szépen, de tényleg nem lesz sok a fénymásolás... remélem a szalon ahol vettem ott majd tudok fénymásolni, de ha esetleg nem, akkor örömmel elfogadom a felajánlásod
Lehet, h Anyud szerint szana-széjjel hagytad a lomjaid? Nem fog sokba kerülni a fénymásolás, mivel, alig pár lapocska a gépkönyv. Ha gondolod lefénymásolom neked, és elküldöm.
Persze-persze-persze. én is ezt mondanám... tőlem nem féltették ennyire az öccázas hondát, bibibíííí! (el is dőőtem vele rutin előtt, persze.. )

(emlékszem, mikor vezetni tanultam, és már a forgalomban mentünk, olyan jó volt látni a többi motorost, és olyan jó érzés volt, hogy legálisan mehetek, és picikét közéjük tartozom, és hogy intettek! . De jó lenne már ott tartani, hogy integethetek boldog-boldogtalannak! )

Na, hát a benzin ára miatt mindenképpen érdemes Bajára menni! Kár, h olllan messze van. /Teddy: ha már úgyis kecónézőben vagy, legyél szíves Pest felé orientálódni! /

Cicc: Megy a DRUKK!
Képzeljétek, történt velem az az eset hogy az anyukám a nagy takarítás közepette kidobálta a fia szanaszét hagyott papírjait, újságjait...
ebben még nem is lenne sok újdonság, megszokott jelenet..
csak hogy a kidobott "újságok" között volt a GS-em magyar nyelvű műszaki leírása is

most sorra hívom a szalonokat, hogy hátha van valahol egy plusz példány de persze minden motorhoz csak egyet küldenek nekik...

valószínű majd fénymásolnom kell
nem féltették tőlem... az széria felszerelés a motorossuliban

pf. köszi amúgy a végén csak arra fogok motorozni véletlenül mondjuk röhej, hogy Baján bármelyik kúton legalább 10 Ft-al olcsóbb szokott lenni a benzin mint Szekszárdon na már csak ezért is voltam arra tekeregni néhányszor
ez a bajás mulatság az ami kb 6 ( most már kevesebb ) hét múlva lesz?

mert ha szerencsém van akkor én is szivesen elmennék... könnyebb személyesen ismerkedni
Látom féltették Tőled azt a szépséGeS mocit!

Micsoda kegy: "lehet hogy tiszteletemet teszem felétek"... Esetleg szívesen látunk....
Ez bizony így lesz ezek már az utolsó próbálkozások...

ma mondjuk megláttam a szép napsütéses időt.. már mentem is ki megjáratni a gépet, de amikor este jöttem haza... hát eléggé fáztam
Blue!

Koli a nagyobb kérdés ennyi főre, parkoló:

az orvosi egyetem mögötti parkoló, zárt 24 órás portaszolgálat őrzi egyetlen bejáratát és a hétvége is kapóra jön, olyankor általában nincsenek autósok.
Lekerítenék egy darabot azt lehetne ácsorogni. általában ilyenre kapok engedélyt...

multkor egy vöröskeresztes katasztrófabemutató keretében autót gyújtottam fel azóta félnek.

meglátom hogy haladok a kérdéssel, miután holnap letudom a pszichiátria rigorosumot
Ja kezdődik megen a tél, igy én is kiszedtem az akkut
Na most néztem a göndör időjóst a kettesen. Eljutott hozzá is az infóm! Ezen a hétvégén a TÉL az utolsókat rúgja! Mostmég próbálkozik kicsit, de én már LÁTOM a VÉGÉT! a jövő héttől ELRENDELEM a tavaszt!
Az a kolesz szakközepes kolesz, és nincs zárt parkolója, úgy tudom. Na akkor ez kilővel.
Ezt a "brazil rockzenész" dolgot nemtom hol hallottad, de legyen Neked igazad, én végülis csak 27 éve ismerem a környéket!
Na, szevasztok. Mennem kell, mert dógom van. Írjatok sokat, legyen mit olvasgatnom.
Ezeket a látogatók viszik a házigazdának, hogy beléphessenek a portára!
hallani hallom, de nem (nagyon)értem.
így szólt:"Hát, szivargyújtót, tükröt, bort,fékolajtartályfedelet..."

Nekem elég széles a hátam nem kell!

Szivargyujtóra még nincs szükségem (se ülésfűtésre, sem PNA/PDA se fussa)

Tükörből elég a meglévő kettő.

Sörös vagyok

az a fedél meg má minek?
Ehh... Megpróbálom . De ez akkor sem ér
Gonosz vagy!
Tudom... De akkor is felháborító