AZTKUPOLÁJÁT! Hé TE!
Az úgy történt h vettem (régen) 1 lakást (olcsóért, hitelre), amiben olyan BUDI van, ami nem átlagos (najó: beépített tartály, függesztett ülőke). Ezért nem volt feláras a lakás! Namost ha egy ilyen szerkezet meghibásodik az még itt a nagyfaluban sem eccerű. Kihívhattam volna vmi "szakibácsit!, na erre nekem sincs lém. Ígyhát, szétszedtem, vasárnap reggel. Aztán szörfdeszka. Megtaláltam (a net szerint) azt a 4 céget aki Pesten ehhez forgalmaz alkatrészt,és van weboldala. Így ma robogóztam vagy 1-50 km-t (jól esett), és OLCSÓN megkaptam a szelepet.
Szómiszó, lehetsz irígy, de egyedül, olcsón, megoldottam (a robi nem eszik 3 liternél többet, de olyan élményt nyújt 80-ig...)
36 fokon nyomod a pálinkát?
Ezzel csak egy gond van:-) A csapodról nem innék:-))))
Egyszer egy paraszt megy haza az erdőben.
Leszáll elé a jó tündér és ugye ahogy a msékben szokott lenni: Paraszt, kivánhatsz 1et
A paraszt gondolkozik....... "azt kivánom hogy pisi helyet mindig barackpálinkát vízeljek"
Hopp meg is történik.....
A paraszt hazamegy....és csak annyit mond: Asszony hoz 2 poharat.
Az asszony nem érti, visz neki 2 poharat mire emberünk előveszi a lompost és belecsővel......utána meghúzza...."HMMM ez tényleg jó.....asszony idd meg nyugodtan barackpálinka"
Ez igy telik a 2-3-4-5-6-7-8-9. napon is, mire a 10. napon a paraszt hazamegy és csak annyit mond: Asszony hozz 1 poharat.
Az asszonyság nem érti igy megkérdezi: ÉS ÉN?
a válasz: Csitt.....ma te drágám csapról iszol:-)))))))
Teddy!
Nem biztos, hogy holnap gép elé tudok kerülni, ezért Én most szeretnék Neked Nagyon Sok Boldog és Sok Motoros Kilóméteres Szülinapot Kívánni!
Boldog XXX-t!
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszer csak arra jön egy
hajó tele apácákkal. Mondják
a hajótörötteknek:
- felveszünk benneteket, de csak úgy ha levágjuk a péniszeteket. Az
egyik már nagyon nem bírja felmászik...
egyszercsak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik. Lassan a másik sem
bírja felmászik ő is. Egy
hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz.
Tempózik a harmadik, de ő sem bírja sokáig... felszól az apácáknak,
huzzák fel őt is. Jó, mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk.
Megkérdezi a pasi miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott?
- Ő favágó volt, az övét egy baltával vágtuk le...
- És a másik társam miért ordított oly sokáig?
- Ő asztalos volt, az övét legyalultuk....
Elkezd röhögni a pasi, mire az apácák megkérdik mit nevet?
- Én cukrász vagyok: mire elszopogatják csak kikötünk valahol... :))
Csakhogy, amennyiből szaladgáltál utána, annyiból megvehetted volna a legdrágábbat is a közeledben.
De ezek szerint jól élsz! Annyit eszel, hogy sikat kell húzgálnod a budit, ezért elromlik. Majd szólok Fletónak, hogy a Te zacsidon még csavarhatnak kicsit.
"............nemcsak egyes kajákban van ugye(pl konyakos bonbon stb) hanem bizonyos ételek "erjedése" közben(a gyomorban) szintén vmi szesz szabadul fel!...."
Ezt a médi kapta fel, és ezen a baromságon csámcsogunk.
Valóban nincs 0 szint, de a műszer ezeket nem fogja kimutatni. (fél deci sört sem mutat ki 10 perc után)
Ezen felesleges aggódni.
Voltam araboknál ahol alkoholtilalom van. Ugy csinálnak alkoholos itókát hogy a dobozos almalét, vagy szölőlét kiszúrnak és órák alatt megerjed (persze sivatagi 35-40 fokon) aztán heje huja
Na ez történik a mi bendőnkben is kb
Nem olvastam, csak hallottam, és technikai beállítottságom révén egyetértek. Olyan nincs h ZÉRÓ! A mérőműszerek tűrési határai is e fölött vannak. Szerencsétlen mérőnek sem mindegy h -5 vagy +30fok. Fejlődik a technika, de a NAGYON minimális eltéréssel (ha jól halottam a BRFK weboldalán fennt volt) nem kell h foglalkozzon a járőr. Persze itt bejön a szubjektivitása a járőrnek.
Úgy látszik TE megint a jó időben vagy! Itt Pesten ma sem volt igazi motoros idő. De asszem téli rekordot döntöttem (legalább magamnak). Robogóval, rendszám nélkül, pofátlanul
start: 15.20 XIV Mogyoródi eleje, XVI Vidámvásár, XV Szőnyi út, IV Külső Váci (bár csak a Baumaxnál), XIII Béke út Shell kút, XIV Itthon 17.10 (stadion környéke). Nem mértem h hány kilométer. Minden helyen: sisak, csuklya, kesztyű, hátizsák le, kérdés, fizetés, csomagolás stb., majd ruházat vissza
Ha nem kellett volna öltözni/vetközni, minimum negyedóra mínusz!
A lényeg viszont h megtaláltam a legolcsóbb beömlőszelepet a bedöglött buditartályomba, megvettem, beszereltem, és mostmár sz...k a világra (nem kell vödör)
erről jut eszembe,a napokban mikor jöttem haza hallgattam a rádiót,és abban mondták h kivitelezhetetlen a 0-s alkoholszint,mivel nemcsak egyes kajákban van ugye(pl konyakos bonbon stb) hanem bizonyos ételek "erjedése" közben(a gyomorban) szintén vmi szesz szabadul fel!
nah érthetőbben nem tudom,mert én is csak fél füllel hallgattam.
kemények vagyunk. ő is, én is. amúgy az a rövid idő, míg kicsit megmelegszik, ad neki többletterhelést, amúgy menet közben miért ártana neki? 25fokban is haza lehet baszni, hidegen forgatva. jó kis gép ez, óvatos vagyok vele míg hideg, cserébe ő elvisz minden reggel.
Mekkora élet van itt? Mindenki motorozik? Vagy csak itt, Esztergomban volt ma széééép napocskás-motoros idő? Annyi gép suhant az ablak alatt egész nap... Itt őrjöngtem
Ejnye-bejnyében nem nagyon bízok, mert volt tavaly nyáron egy szabálysértésem, és akkor csak figyelmeztetést kaptam, most valami bírság biztos lesz. És kösz a tippet, majd beadom a fellebbezésemet, azt hiszem 8 napon belül be lehet menni enyhítést kérni. A jogsit nem tudom elkezdeni, mert a különbözeti csak agusztusban esedékes, az egész tanfolyam árát meg nincs kedvem még egyszer befizetni. De gondoltam én is erre a lehetőségre, és beszéltem egyik oktató ismerősömmel, de azt mondta, ha eljárás folyik ellenem, vagy később be is vonják a jogsimat, nem is kezdhetek el egy tanfolyamot sem!
De köszi Neked és mindenkinek a jónatáncsokat, majd írok, hogy mi lett a mese vége!
Az úgy történt h vettem (régen) 1 lakást (olcsóért, hitelre), amiben olyan BUDI van, ami nem átlagos (najó: beépített tartály, függesztett ülőke). Ezért nem volt feláras a lakás! Namost ha egy ilyen szerkezet meghibásodik az még itt a nagyfaluban sem eccerű. Kihívhattam volna vmi "szakibácsit!, na erre nekem sincs lém. Ígyhát, szétszedtem, vasárnap reggel. Aztán szörfdeszka. Megtaláltam (a net szerint) azt a 4 céget aki Pesten ehhez forgalmaz alkatrészt,és van weboldala. Így ma robogóztam vagy 1-50 km-t (jól esett), és OLCSÓN megkaptam a szelepet.
Szómiszó, lehetsz irígy, de egyedül, olcsón, megoldottam (a robi nem eszik 3 liternél többet, de olyan élményt nyújt 80-ig...)
36 fokon nyomod a pálinkát?
Ezzel csak egy gond van:-) A csapodról nem innék:-))))
Egyszer egy paraszt megy haza az erdőben.
Leszáll elé a jó tündér és ugye ahogy a msékben szokott lenni: Paraszt, kivánhatsz 1et
A paraszt gondolkozik....... "azt kivánom hogy pisi helyet mindig barackpálinkát vízeljek"
Hopp meg is történik.....
A paraszt hazamegy....és csak annyit mond: Asszony hoz 2 poharat.
Az asszony nem érti, visz neki 2 poharat mire emberünk előveszi a lompost és belecsővel......utána meghúzza...."HMMM ez tényleg jó.....asszony idd meg nyugodtan barackpálinka"
Ez igy telik a 2-3-4-5-6-7-8-9. napon is, mire a 10. napon a paraszt hazamegy és csak annyit mond: Asszony hozz 1 poharat.
Az asszonyság nem érti igy megkérdezi: ÉS ÉN?
a válasz: Csitt.....ma te drágám csapról iszol:-)))))))
Nekem anno az oktatom mondta hogy ha otthon akarok "gyakorolni" és elkapnak MÉG VÉLETLENÜL SE MONDJAM hogy épp tanfolyamon vagyok résztvevő
Nem biztos, hogy holnap gép elé tudok kerülni, ezért Én most szeretnék Neked Nagyon Sok Boldog és Sok Motoros Kilóméteres Szülinapot Kívánni!
Boldog XXX-t!
hajó tele apácákkal. Mondják
a hajótörötteknek:
- felveszünk benneteket, de csak úgy ha levágjuk a péniszeteket. Az
egyik már nagyon nem bírja felmászik...
egyszercsak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik. Lassan a másik sem
bírja felmászik ő is. Egy
hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz.
Tempózik a harmadik, de ő sem bírja sokáig... felszól az apácáknak,
huzzák fel őt is. Jó, mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk.
Megkérdezi a pasi miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott?
- Ő favágó volt, az övét egy baltával vágtuk le...
- És a másik társam miért ordított oly sokáig?
- Ő asztalos volt, az övét legyalultuk....
Elkezd röhögni a pasi, mire az apácák megkérdik mit nevet?
- Én cukrász vagyok: mire elszopogatják csak kikötünk valahol... :))
De ezek szerint jól élsz! Annyit eszel, hogy sikat kell húzgálnod a budit, ezért elromlik. Majd szólok Fletónak, hogy a Te zacsidon még csavarhatnak kicsit.
Ezt a médi kapta fel, és ezen a baromságon csámcsogunk.
Valóban nincs 0 szint, de a műszer ezeket nem fogja kimutatni. (fél deci sört sem mutat ki 10 perc után)
Ezen felesleges aggódni.
Na ez történik a mi bendőnkben is kb
start: 15.20 XIV Mogyoródi eleje, XVI Vidámvásár, XV Szőnyi út, IV Külső Váci (bár csak a Baumaxnál), XIII Béke út Shell kút, XIV Itthon 17.10 (stadion környéke). Nem mértem h hány kilométer. Minden helyen: sisak, csuklya, kesztyű, hátizsák le, kérdés, fizetés, csomagolás stb., majd ruházat vissza
Ha nem kellett volna öltözni/vetközni, minimum negyedóra mínusz!
A lényeg viszont h megtaláltam a legolcsóbb beömlőszelepet a bedöglött buditartályomba, megvettem, beszereltem, és mostmár sz...k a világra (nem kell vödör)
nah érthetőbben nem tudom,mert én is csak fél füllel hallgattam.
Mekkora élet van itt? Mindenki motorozik? Vagy csak itt, Esztergomban volt ma széééép napocskás-motoros idő? Annyi gép suhant az ablak alatt egész nap... Itt őrjöngtem
Mindenkinek!
Azt hogy tanulsz, vagy épp tanulni akarsz! Akkor nem csak jogsielvétel van, hanem ELTILTÁS.....
Ejnye-bejnyében nem nagyon bízok, mert volt tavaly nyáron egy szabálysértésem, és akkor csak figyelmeztetést kaptam, most valami bírság biztos lesz. És kösz a tippet, majd beadom a fellebbezésemet, azt hiszem 8 napon belül be lehet menni enyhítést kérni. A jogsit nem tudom elkezdeni, mert a különbözeti csak agusztusban esedékes, az egész tanfolyam árát meg nincs kedvem még egyszer befizetni. De gondoltam én is erre a lehetőségre, és beszéltem egyik oktató ismerősömmel, de azt mondta, ha eljárás folyik ellenem, vagy később be is vonják a jogsimat, nem is kezdhetek el egy tanfolyamot sem!
De köszi Neked és mindenkinek a jónatáncsokat, majd írok, hogy mi lett a mese vége!
De biza, fekete tanga, de volt vagy xxL-es , szanaszét volt húzva a rendszám előtt .