Én is mentem volna ma is... De amikor el kellett indulnom, még deresek voltak a fák .
Nincs kedvem fázni meg csúszkálni valahogy .
Az viszont baromi idegesítő, hogy amíg dolgozom, addig egész elfogadható idő van .
Épp most szótam be egy csókának a Bandit topicba.......mert neki nem tetszik az Én 2000ft-os konzolom.... Ő inkább vett (kb) 80-100.000-ért egyet......
Mondtam is neki, hogy ha bukta van akkor Ő 100.000-ret dob a kukába Én meg 2000:-)
Ki járt jobban?
Az meg egy utolsó szempont hogy kinek -mi tetszik......nekem se tetszik....Én is eltudnék viselni a Bandin 3db 48 L-es Kappát - de ugye arra nem futja
hehe
a gumi (nem kerék) szerelésen kívül minden SK.!
és is majdnem annyira tudom a fogamhoz verni a garast mint a főni
ja és találtam egy hegesztős bácsit ( ) északon, aki INGYÉ varrja a zoldalkonzolokat (csak már tudnám h mitis akar hegeszteni?)
Úgy is berakhatod, de legegyszerűbb egy lemezre csinálni a lukat és azt rögzíteni, vagy egy sima csőbilinccsel! Kérd meg Darázst fényképezze le az övét , mert az profin van felrakva!
Nem 3 zsinóros, a lengő bizti külön van, csak túl profi a fotó!
Az időjárás nekem spóról..............
Nincs kedvem fázni meg csúszkálni valahogy .
Az viszont baromi idegesítő, hogy amíg dolgozom, addig egész elfogadható idő van .
A piros kábel külön van, csak véletlenül van a vége a szivargyújtó mögött, ergo azt kell felszerelni a kéteres fekete egyik végére!
És ki nem enged? Ki az a galád?
Épp most szótam be egy csókának a Bandit topicba.......mert neki nem tetszik az Én 2000ft-os konzolom.... Ő inkább vett (kb) 80-100.000-ért egyet......
Mondtam is neki, hogy ha bukta van akkor Ő 100.000-ret dob a kukába Én meg 2000:-)
Ki járt jobban?
Az meg egy utolsó szempont hogy kinek -mi tetszik......nekem se tetszik....Én is eltudnék viselni a Bandin 3db 48 L-es Kappát - de ugye arra nem futja
Csak miheztartás végett.
Én itt Egomban minden nap látok és hallok sok-sok testvért, és sikongatok, hogy én nem mehetek
(és most megnézném Zimacs arcát )
Akkor lehet, hogy a dobozt akarja felhegeszteni közvetlenül a mocira!Vigyázz esSOval!
Vasárnap láttam 1-2-3 kistestvért.. de szépeket.
Vagy már mondtam?
a gumi (nem kerék) szerelésen kívül minden SK.!
és is majdnem annyira tudom a fogamhoz verni a garast mint a főni
ja és találtam egy hegesztős bácsit ( ) északon, aki INGYÉ varrja a zoldalkonzolokat (csak már tudnám h mitis akar hegeszteni?)
Nem 3 zsinóros, a lengő bizti külön van, csak túl profi a fotó!
Darázs szerint KURVA nagy:-)))))
Nekem meg pont jó...........
Nemhiába:-) NAGY EMBER VAGYOK