Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tanárt az se érdekelné, ha kint fagyoskodnál egy mocin!
Hallod, dawntez!
Direkte csináltam! Hi-hi!
A tanárok Valahogy nem érdekli őket, hogy kint gyönyörű idő van és sok a mocc, én meg ott rohadok benn
Jah! Jól megszívatott!
Hát, szivargyújtót, tükröt, bort,fékolajtartályfedelet, meg ilyesmiket!
Fogd fel úgy mint ÉN......

Az időjárás nekem spóról..............
Én is mentem volna ma is... De amikor el kellett indulnom, még deresek voltak a fák .
Nincs kedvem fázni meg csúszkálni valahogy .
Az viszont baromi idegesítő, hogy amíg dolgozom, addig egész elfogadható idő van .
Hát az is!
A piros kábel külön van, csak véletlenül van a vége a szivargyújtó mögött, ergo azt kell felszerelni a kéteres fekete egyik végére!
szííya drága.

És ki nem enged? Ki az a galád?
Bizony:-)))

Épp most szótam be egy csókának a Bandit topicba.......mert neki nem tetszik az Én 2000ft-os konzolom.... Ő inkább vett (kb) 80-100.000-ért egyet......
Mondtam is neki, hogy ha bukta van akkor Ő 100.000-ret dob a kukába Én meg 2000:-)
Ki járt jobban?
Az meg egy utolsó szempont hogy kinek -mi tetszik......nekem se tetszik....Én is eltudnék viselni a Bandin 3db 48 L-es Kappát - de ugye arra nem futja
Inkább azt nézd vissza, Eriknek mit visznek, akik mennek hozzá!
Csak miheztartás végett.

Én itt Egomban minden nap látok és hallok sok-sok testvért, és sikongatok, hogy én nem mehetek
Nem, de én is láttam nagytestvéreket!
Igen, azt értem. De olyan, mintha a fekete tyúkbél 2 eres lenne.
De az is nagy

(és most megnézném Zimacs arcát )
Ingyen?
Akkor lehet, hogy a dobozt akarja felhegeszteni közvetlenül a mocira!Vigyázz esSOval!
Szííyasztok 500 as ok

Vasárnap láttam 1-2-3 kistestvért.. de szépeket.

Vagy már mondtam?
hehe
a gumi (nem kerék) szerelésen kívül minden SK.!
és is majdnem annyira tudom a fogamhoz verni a garast mint a főni
ja és találtam egy hegesztős bácsit ( ) északon, aki INGYÉ varrja a zoldalkonzolokat (csak már tudnám h mitis akar hegeszteni?)
Tudod mit mondanak erre? Nagy, mint a mammutszar! Bocsi!
Azért nem kell teljes harci dísz, csak a megfelelő helyet díszítsd! (rózsaszín rücsi)
Úgy is berakhatod, de legegyszerűbb egy lemezre csinálni a lukat és azt rögzíteni, vagy egy sima csőbilinccsel! Kérd meg Darázst fényképezze le az övét , mert az profin van felrakva!
Nem 3 zsinóros, a lengő bizti külön van, csak túl profi a fotó!
MÁÁÁ van:-))))

Darázs szerint KURVA nagy:-)))))
Nekem meg pont jó...........
Nemhiába:-) NAGY EMBER VAGYOK
Esőruha a megfeleló helyen, oszt má nincs is gond!
És minek 3 drót? Világítás is van benne?