Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen láttam, ezért kérdeztem, hátha...
Köszi, ha aktuális lesz, kereslek!
Nem tom!
adamoto.unas.hu
De lekésted, már 20 500 itt is. A bázismotornál is. Nekem 3 hete még 17 500 volt.
Na akkor te is kivettél egy nap szabit itt szörföztél velünk
Köszke! A Némber még nem mutatta!
Majd adok én neki!
Az Aniéra mentek a képek! tegnap
Igen, kőne doboz!
Adod a linket?
Szia!
Bocs, a nagy politizálásban elsiklottunk felette.
De sztem ne várj 50 db "én nem" hozzászólást. Konkrétan én nem tudok.
Szia gambesz!

Felesleges biztosan senkinek nincs, viszont most gyártattam megrendelésre 5 párat Egerben. 10e /pár. Ha érdekel, vagy az ismerősödet érdekli, csak szólj....
Ugyan ilyen volt nekem is a GS előtt, csak piros. Jó kis gép volt!
Köszi, de nem szükséges. Már én is néztem, de "fázom" tőle.
No, szijjasztok, meló vége, gurulok haza.
mindenkinek!
Jó, pontosítok: mindig pótlékos. Du 16-tól reggel 8-ig. Tehát 16-22-ig du pótlék, 22-6-ig éjszakás pótlék, és 6-8-ig nappalos-pótlékmentes.
A hétvégéket törvénytelenül egymás közt cseréljük, így szombat 8-tól hétfő 8-ig benn vagyok, cserébe 2 hétvégém szabad. Mert különben úgy lennénk, mint te, 2 havonta lenne szabad hétvége.
Sziasztok!

Akkor ezt vehetem nemleges válasznak arra a kérdésre, hogy tud e vki bukócsövet?
Ja, nézd meg, ha gondolod, az adatlapomomon a fényképek legalját. Találsz ott valami szépet. Azt hittem, már nem maradt fenn az utókornak kép róla.
No ja.... itt jön a lemondás:-)))

Nekem is kellene az az átkozott B, de sajnos 120 ropira számolok a környéken.....ami 1 nagy túra, meg sok kicsi.......vagy........egy évi rtuházkodás a családnak........vagy........bedöglött mosogép, hütő.....stb.

Szóval szép lassan.............de biztosan.
Nem, nincsen. Picit túloztam a hatás végett. Csak 4 db van, mert már itt figyel a 2 új.
De miért kérded? Ha kell neked is, javaslom az adamotounas.hu-t. Ott még a régi áron van a moto-detailos 42l-es. Máshol már 3 ropival beljebb van.
esSO! Tökéletesen egytértek politikailag!

De! Kollégám (nagyon régi motoros) délután hívott, hogy egy álom DL-t talált valami 850 e pézért, amikor elhoztak a cimborájának egy ezres cbr-t. 12 ezer van benne és a baja az, hogy az első felnit megpadkázták. Az ára már cserélt felnivel érvényes.
Kazincbarcikán van egy kereskedésben, akik kintről hoznak be gépeket már régóta. Több, hitelesszemély ismerősöm évek óta vásárol tőlük, és véleményük szerint ritka korrekt társaság. Grande-moto, vagy valami ilyesmi. Ha gondolod, megkeresem a linket

A 3 műszak azért van sűrűn, mert az biza 3 műszak:-))))))

esSO
Amugy meg mi az hogy Te csak éjjel melózol?
Nem ugy van, hogy 2 napra beköltözöl? Vagy csak Én értettem félre?
Mert nekem valami olyan rémlik, hogy hétvégéket ugy oldjátok meg hogy elviszitek más műszakját....igy utána sokáig "szabadok" vagytok
Van abban valami, amit Blue mond... Én is gyűjtögethettem volna még egy évet-vagy többet, és akkor egybe kp-ban szépen kifizetem a motort - node akkor azalatt az egynéhány év alatt nem motorozok. Olyat meg nem lehet, mert motorozni azt kell .
Szóval 40% kezdő, nem sok de azé nem kevés havi törlesztés - és motor . Lemondtam pl a B-s jogsiról meg az autóról meg az új bútorról... Előbbit mostanság pótolni igyexem .
No ja:-))))
A méltót azért ismét kérdőjelezném......hiszen emlékez Hápi monológjára XXX partyn, mikor megtudta hogy mennyit keresel Te vagy Én, vagy Elbandi.....még meg is jegyezte hogy "Még Én sírok" (mármint Ő)

Én nem kamuzok soha......
14 év olajipar..... 3 műszak.....mérgező hely.....3 műszak.......5 hetente szabad csak a hétvége----- mind ezt 122 nettóért, plusz évi 600 VBK-ért (cafetéria), amit egyre nehezebb "kivenni"...tehát átlag 160 nettóért.........

A gond?
sokan megkeresik ezt a pénzt sima nappalos, nyakkendős melóval is...........irodában, légkondival.....

A MÁLTÓ fizetés majd akkor valósul meg amikor nem csak az árak lesznek Uniósak, hanem a bérezés is, hiszen 250km-rel arrébb a Schweháti finómitóban 6x-os a fizetés, és a költségek nem 6x-ak!
Kint mennyi egy pénz? 3000euró? Mi meg keresünk 500at...........no erről van szó
Hápi!
Az új emilcímem:
erik64@t-online.hu
ha esetleg a Gabi akarna nekem küldeni valamit!
ÓÓÓÓÓÓÓ köszön eme elismerő sorokat:-)))

Való igaz!
Pár napja írtam már.... ALIG várom hogy leteljes a babysziteres időszak, hiszen nem hagyhatom magára a 8 és 3 éves lánykámat....de egy 8 és 13 évest azért már bátrabban.....de nem szívesen....
No majd akkor vagyis olyan 5 év múlva tudok menni fusizni......

A tökerész pedig?
Igen....ezzel sokan igy vannak, csak a gond, hogy Én nem 8 év múlva szeretnék motorozni hanem ma.....így pedig nem gyüjtögethetsz......ráadásul ugye 8 év mulva amit összgyüjtöttél abból se veszel motort, hiszen évi 10-20% infláció van.......tehát addigra a felét el is buktad..........

Szóval Én inkább bevállalom a kamatokat - DE!
1., tudok motorozni
2., ha meg nem tudom fizteni? akkor tutira nem fogok motorozni.............

Tudom hogy igy bukok, de mást nem tudok csinálni és itt a társaság 90% garantáltan igy van..........akár motor, akár PC, akár egy plazmatv terén.......
Annyi az egész hogy észnél kell lenni, és nem rohani karácsonykor kölcsönt felvenni........JA! És mint szoktam írni: LEMONDANI sok másról...............
esSO
Most akkor van egy fölös 3. dobozod?