Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monnyá híreket! Moccilag, lábilag.
És ez főleg érvényes Mohácsra!

Nem akarok senkit megbántani, de Mohács központi rész szép, jó , tuti......de a peremvidéken 95%-os a brazil rockzenészek alkotta tömörülés.............
Ha emeleteságy, akkor alul mocc, felül gazda.
Ha nincs a kolesznak zárt parkolója, akkor a mocik a szobák előtt a folyosón alszanak, vagy kapnak egy külön szobát!
Ovastam......ezért írtam hogy a szállás egy dolog, de specc nekem jó egy kerti pad is..........ellenben a paripa zárt helyen legyen! Nem kell fedett, de ZÁRT.........mert másnap nincs kedvem hazabuszozni
Főni!

Zimacs is lelt egy nagyon jót, mohácson.
Macsek, Nyukkány, Cicc, Keresztapu és mindenki másnak!

Ciceknek megy a DRUKK holnap, elvileg már ébren leszek 8:40kor! Mert már be lesz sózva a hátsóm, hogy mehetek végre haza! Elképesztő, mennyire gyorsan telnek a napok!

Most akkor mi is lesz? Megyünk koliba? Dejóóóóó, olyan keveset vagyok ott De Veletek ez is jó lesz! CSAK MENNNNNYÜNK MÁÁÁÁÁÁÁ!
18....idén 19
A lényeg! ZÁRT PARKOLÓ! Ennyi létszámú motornak!
© Blue 2 2008. jan. 12. 09:19 | Válasz | #12

NO!

Márciusban 2 napos is lehet ugyebár a program.
Konkrét szállást még nem tudok, de azt mindenféleképpen a létszám dönti el.
Szóval lehet felíratkozni a listára március 1-ig....annak aki benne van egy 2 napos hepajban.

Szóval már januárban megirtam hogy a LÉTSZÁM DÖNTI EL - ergo ha nem találunk szállást akkor nem lesz 2 napos
Még jóhogy, ha látja az ember, hogy nem fog sikeredni, akkor korrigáni lehet .
Köff
Pedig jobb ha megállsz, mintha nekimész az oszlopnak! Akkor ugyanis már nincs több dobásod!
Szurkolok, holnap ráérek!
Pl. miközben betolatsz vagy orral állsz be 4 oszlop közé... Nem szabad megállni a manőver közben .
Én már elég régen vizsgáztam, ezért nem értem, mi az, hogy meg ne állj.
Az oktatóm igazából azt mondja állandóan, hogy "Csak meg ne állj!"
Okés! Megtesszük! Ebben a topikban ez nagyon működik!

Hol van Blue!
Csak le ne tedd a lábad
Köszönöm a kérdést, határozott fejlődés mutatkozik az első órához képest . Mondjuk már a másodiktól én vezetek ki a pályára meg vissza, szóval azért csak nem vagyok annyira közveszélyes . A pálya NEM a szomszédban van .
Nem a kormányt tekerem, ha gázt akarok adni, viszont a váltót nem mindig sikerül megtalálni .

És most akkor közhirré teszem: holnap reggel 8.40kor vizsgázom rutinból, tessék nekem drukkolni !
Tábortűzről volt szó! Borozásról. Esetleg egy borozó felgyujtásáról.
Hogy megy a vezetés? Nem a kormányt tekergeted, ha gyorsítani akarsz?
Minnyámegyünkmá!
SZÉPJÓCAKÁTMINDENKINEK!

Mentem haza. Legkésöbb holnap jövök.
Ja, meg lesz Nightwish Tribute is aznap este, hehehe.
NGR Rock Trió koncert lesz március 14-én Mohácson a Rock Klubban , ősrégi gimis legjobb cimborám a zsemleképű gitáros gyerek a videón... Vicces, hogy pont aznap este van.
Igyekszem. De nincsen időm és nagy a lemaradás. Szép lassan végigolvasom majd ezt az időszakot, amit sikerült megint kihagynom jófiú módjára.

De ez nagyon megható. Egyenlőre így látatlanul is köszönöm mindenkinek a jókivánságokat, köszöntéseket.
Igérem, hogy mihamarabb visszaolvasok.

Még egyszer köszi, és bocsi.