Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A család elviselhető. Ennél hosszabra már nem is lehetne. Még nem volt, de ha jó kislány lesz...

Bizony nem olyan rossz. Csak még nem érezzük az otthonunknak. És ez gáz. De majd idővel belakjuk.

Tetűtér. De van klíma, úgyhogy nem olyan gáz.
Jó lenne, ha néha visszaolvasnál!
Csomójan felköszöntöttek, te meg nem is reagáltál!
van vmi gond?
Jól hangzik! Valaki intézzen jó időt! nyuff... Mindenképpen menni AKAROK!

(olyan szép idő van most is! ezerrel süt a nap, és melegít így az ablakon besütő napocska. )

Kíváncsi vagyok, végül Teddy tud-e majd vmit intézni.
csókosok
Jaaaaajdenagyonakarokmármenniiiiii!
TAVASZT! Ma reggel is lefagyott a fülem amíg a kis gyakorló autóhoz értem
Nem állt szándékomban kivonni magam.. Mohácson van szép Dunapart, van szép főtér török formájú épületekkel, és ott van közel a sátorhelyi emlékpark, a nagy mohácsi vérmező helyén. Tavasszal szép szokott lenni, talán már volt aki járt ott közületek.
Ja, és van rockklub is Mohácson, nemrég kaptam róla értesítőt, lehet hogy estére még program is kerekedne. Persze ez csak egy lehetőség. Sok szép hely van még arrafelé, Orfű pl. csodálatos!
Ez az! Nekem naon teccik! Így talán szét is néznénk a környéken. Bevallom, én még nem jártam ott. Viszont ebben az esetben nem vonhatod ki magad a hozzánk való csatlakozás alól. Hogy nézne ki, ha az idegenvezető nem jönne?
Ezesetben részrehajlással, elfogultsággal vádolnálak meg , és új bíróság kijelölését kérném.
Azt mondta a koleszben dolgozó ismerősöm, hogy a mohácsi koleszban 1500 Ft/fő a szállás, és megkérdezi hogy mennyien mehetnének abban az időszakban. A kolesz összesen 210 férőhelyes amúgy, és
Akkor mennyi emberre is lehet számítani? 20-30 főt mondtam neki első körben!
EVRIBÁDI!
asszem feléd még nem dobáltam:
Mi lenne, ha azt mondanám, h megtehetem?

Nem jellemző az elalvás rám, meg általában be is megyek az irodába.... de főni nem szól, ha otthon dolgozom laptopon.
Nyuszpusz, Cicapusz, Dorcsipusz!
Halóhaló! Többen is vagyunk itt! Nekünk nem jár?
Gonosz? Miért? Neki ez a munkája. Te megteheted ugyan ezt a munkahelyeden pl? A munkabére pedig a túrázás. Most ez lett levonva a bérből.
És Macs !
Szijjasztok !
Nyusz és Dorcsi!
de gonosz vagy!
Milyen a család? Hosszú távra tervezitek? eljegyzés?

Azért ez így nem hangzik olyan rosszul! A családot kellene picit távolabbra tenni, de amúgy jóóóó!

Különálló ház, vagy tetőtér?
De úgy is fogalmazhatok, hogy ezen az előadáson kellett (volna) feliratkozni a túrákra. Na, ezt hagytad ki.

Mikor majd a túrára kell kelni, akkor is aludj be! Vagy majd Solttól rádcsörgök, hogy felébredtél-e már?
nincs recepció!

Mielőtt indulsz csörögj.
Ez nagyon jól hangzik! Gratulálok! Nekem is álmom egy családi házikó... Sok boldogságot benne!