Mi van rajta? Hol van ráírva? Ne parázz, nem izgatom magam annyira! Én a sorozatot szeretem nagyon, nem ezt a pasit, a világon nem tudok semmit róla, csak azt hogy a filmben Májkül Szkóófild a neve
Sőt... Pl. Apeh rád keres iwiw-en,megnézi milyem kocsid van,megkeresi az adóbevallásodat,aztán kijön és megkérdezi miből vetted Szemetek, lassan tényleg ez lesz...
Virágom!
Ez a baj veletek nőkkel! A rózsaszín ködtől, meg az irreális vágyaitoktól nem láttok kettőig! És még a férfiakra mondják, hogy feláll a far...a, elmegy az esze! Tessék nézni a szemeddel - látni is!- arra van!
Na, most jól felborítottam kicsiny világod.
Szerintem esSO csak irigykedik, hogy vannak ilyen szépfiúk, és akkor annak mindjárt homokosnak kel lennie.
De nem olvasok bulvárt, szóval lehet, hogy tényleg az...
azért takarják le,mert a jobbaknak van olyan ismerősük pl a rendőrségen aki rendszám alapján megmondja a tulaj cimét,akit fel lehet keresni és uti hogy olcsóbban adja a kocsit,mocit mint a kereskedő
sztem zsigerből tart az ember ennyire megosztan ia kis rendszámát. ha addig nem törikj teljesen porrá a motoromat, nemsokára aplikálok valami spéci tartót neki, jóól elrejtve a farok alá..
Ezért nem mutatják a répáját a sorozatban!
-Csak spec. ha mond 1-olyan árat?
-Utána.
De akkor nem mindegy, ha CSAK a film miatt nézed?
Megelőztelek.HIHI. . . .
Ez a baj veletek nőkkel! A rózsaszín ködtől, meg az irreális vágyaitoktól nem láttok kettőig! És még a férfiakra mondják, hogy feláll a far...a, elmegy az esze! Tessék nézni a szemeddel - látni is!- arra van!
Na, most jól felborítottam kicsiny világod.
De nem olvasok bulvárt, szóval lehet, hogy tényleg az...
a csajoktól már utólag is elnézést, amúgy kedves aranyos vagyok