Mindig, mielött motorozni megyek
Kb. 1000 kilométerenként
Nincs benne rendszer
Miért, azt ellenörizni kell?
Soha
Egyéb (éspedig? írd le a hozzászóláshoz!)
Arról szó sem esik amit tanítanak.....hogy HETENTE LEGALÁBB 1x, hiszen:
- Minden nap nem kell
- de sokaknak 1000km az nem 1 hónap alatt jön össze
- Rendszertelen ez tény, de nem annyira hgy naponta, fél évente, havonta.....ellenben hogy egyik héten hétfőn utána meg szerdán....az mindegy
- Minek? Hát találkoztam ilyennel is:-)))) a gyári 2,2 helyet volt benne 0,8:-)
Mindemellett a motoros nők általában nem szeretnék, ha megkülönböztetnék őket a többi motorostól. A megkérdezettek többsége nem szeretne kifejezetten nőknek készült, vagy pl. rózsaszín motort vagy ruhát. Elmondásuk szerint ugyanazokból az okokból használják a motorkerékpárt, amiért a férfiak, mégis vannak különleges elvárásaik.
Amugy Én is szoktam nézegetni - és nekem annyi a megrökönyödésem, hogy egy darab amolyan NŐI szervízrészt nem találtam benne........
MIÉ?
Mert pl mikor Andival nyomultam egyet akkor a 7-esn megálltam a Castrol kútnál hogy vegyel láncdezodort:-)
Andi megkérdezte "az minek?"
És ez nem vicces - hiszen Én is letoltam a TZR-rel kb 6000km-ert mire egyszer a szerelőm mondta szoktam fújjni, mert kibaszott száraz a láncom......Én se tudtam hiszen soha nem volt előtte motorom - és ugye az első évben motoros ismerősőm se volt.............
Szóval Én amondó vagyok hogy egy ilyen kellene - hogy a kis buxák ne sopánkodjanak az első percbe pl mikor tavasszal nem indul a vas, mert pl az akkut nem vették ki és kinyúvadt........
Akkor téged is sajnállak:-))))))
Én ma bizti nem megyek sehova mert babysziterkedem.............
Erik meg csak hadd szenvedjen ha már ilyen mocsok, disznós, röffögös mákja van...............azt hiszem ennyi belefér abba hogy ennyivel olcsóbban kapta meg:-))))
Azé vettél, mert sajnos NŐ vagy ilyen szempontból..................és mész más luvnyák után:-))))
Mellesleg saját magadnak is megcsinálhattad volna kb fél áron:-)
Azt ne felejsd el hogy 2 oldal nyomja nagyon magát a neten......
Az A., mert szeretné közölni másokkal hogy merre járt, így segítve mások terveit, álmait......
PL?
PL...ÉN....
Nem azért csinálom az oldalt, mert Én vagyok a Fönök, meg a Blue.....
nem azért szopatom magam immáron 5. éve éjszakákon át, mert nekem az jó.....hanem mert segíteni szeretenék annak aki most kezdi.....PL nagyon sok GS tulaj van idehaza (ez a topic a tulajok 5% max)
és nagyon sok mailt kapok, hogy köszönik hogy van egy ilyen oldal, mert nagyon sokat tudtak sporolni, és nagyon jó ötleteket adtam...... (pl a csomagtartót kb 30an vették le apróbb módosításokkal, és biza nem csak GS-ses......)
És hogy magam is tanultam? NANÁ....pl nagyon sok ötletpont a motorostura.hu-ról van.........pl BLED, KOPER
A másik fele? a "B"
Meg nem más mint a semminek a magamutogatása..............
erre nagyon jó példa a bikerweb.hu......(hogy a motorozásnál maradjunk).... Ott is a csajok 50-80% benzintyúk......Tehát a konkrét MOTOROS társkeresősdi rég a múlté.....mert nincs motorjuk, csak furikáztatnák magukat 1-2 balekkal.........
Nekem ezügyben legalábbis ez a meglátásom....és épp ezért van a szabályom.
Elviszek én bárkit (természetes körülmények közt).....de az biza fifti-fifti alapon számolandó.........
És mivel az idei évtől már nem occó semmi, így mindenek a fele.........hiszen erre a vasra már nem 12.000ft egy gumi.....és ugye egy utas plusz csomagokkal is jár, vagyis jobban kopik a talp.
Szóval a csaj motorozik és penget......cserébe viszont nem várok el semmi mást, csak hogy a kanyarba ne dőljőn a másik irányba.
De az Én szemszögemből ilyenek a találkozók is.......
Elmész , be vagy állva mint a gerzed 2-3 napig, azt hazamész.........és vered a melled hogy Te milyen kemény ember vagy.............
vegyünk egy MC-t..... mit csinálnak? Semmit.......évente rendeznek egy találkozót, az év többi napján meg más találkozókra járnak.........
És mikor megalapítottam az AKMC-t akkor kaptam szép fenyegető leveleket, hogy az MC-t kurva gyorsan töröljem, mert nehogy má azt higyjem hogy bárki alapíthat MC-t.... így lett AKMT
Nos! Engem ne sajnálj - kikkkérem megemnak! - ti. egy negyed óra múlva én is moccantok egyet! Vagy kettőt!
Annak viszont örülök, hogy a szipkád ennyire rendben van! Az új moci le van szarva - mielőtt kinyírsz, az átadási dátumra gondolok! Még úgyis tél van! Csak már be vagy sózva!
Nekem tetszik a csajokamotoronos műgyantamatrica. Vicces. Amúgy én sem vagyok az a cicababás sztájl, inkább a sportos cuccok jönnek be. Ettől függetlenül szvsz nem rosszak a cuccaik. Azt elérik, amit akarnak, hogy feltűnő és csajos. Ja, és vettem egy pólót, ami jól néz ki, és az anyaga is minőségi.
Dawntez-pajti miatt érdeklődtem az időpontról, mert lehet, h aznap kora este venné át tőlem a cuccokat. Mint mondottam vala, tehjjessen mindegy melyik óra, a lényeg, h minél tovább ráérj! Dawntez későbbre datálta lehetséges érkezését.
A másik kérdés, hogy Dawntezék adják-e nekem a pénzt, mert asszem egyszerűbb, ha Tibifutár kp fizet, és azt átutalom neked. Szinte naponta megyek bankba, úgyhogy nem lenne gond. találd ki.
Remélem meggyógyulsz mihamarabb! indulnak a gyógypuszik!
Látom megkerült a futárunk! . Már tényleg aggódtam! (No, nem a píz miatt. Még mielőtt valaki felvetné. )
Szerdán 10-kor kezdődöm, így vagy 9 és fél 10 között, vagy délután 2-3-4 óra körül. Neked, hogy lenne jobb?
Mellesleg B-re forgalomból egyszer engem is megvágtak. Éppen 20 éve. Absz. nem jelent semmit, hogy elsőre, avagy sem. Persze 4-5 alkalom már gáz, vagy inkább elgondolkodtató.
Amúgy elért a kórság. Haza is jöttem, mert alig látok a t....nytól Remélem szerdáig kimászom belőle.
Le van védve a szóőösszetétel, vagy mia szösz?