hát, én néha fzr-rel gondlkoztam ezen a csajdolgon. de anyut nem lehet a szerelemtől lerobbantani a gépről. kategórikusan meg lettem fenyegetve, hogy ne merjek nélküle elmenni motorozni!
Hát, nálunk a párom csöppent motoros kapcsolatba... Azért örülnék neki, ha ő is rászánná magát, meg nem is, mert akkor nem túragépet venne, hanem valami eszetlenséget, ahogy ismerem
Én eleve motoros kapcsolatba csöppentem,nekem ezzel nem volt gond.De ha mégis választanom kellene(mert ugye bármi megtörténhet)akkor igyekeznék motoros pasit választani
az enyémen nincs matrica,hanem aránylag szélvédett helyen,a tankon a kormány felé közel van egy kis mágneses boci.Ott van már amióta megvettem,nagyon édi.Úgyhogy ha valahol láttok egy ilyen bocis mocit,azt nem bántani,nem ellopni mert az ENYÉM!
Arról, hogy a GS-re halálfejes matricát ragasztani mosolyra fakasztó dolog, jobban illenek hozzá aranyos állatocskák! A Tiédre viszont több halálfejet is lehetne tapasztani!
Mióta is van meg az a motor? Ugyan, ne határold már így be magad! Ha a kiszemelt csajszinak is van valami saját őrült bogarassága, akkor meg fogja érteni a tiédet, akkor is, ha ő nem motorozik! Inkább azon múlik, mennyire szeretitek egymást, mert aki szeret, az nem akar bekorlátozni, és kisajátítani! Én párom se motorozik, mégse morog velem emiatt!
Nem lenne rossz egy ilyen motoros portál...
amióta motorozok - de főleg amióta a GS 500-asom van - kezdek rájönni, hogy csak motoros csaj jöhet szóba, mert olyan csaj aki nem motorozik, úgy sem értené meg hogy mért foglalkozok többet a motorral mint vele
Visszaszívram az ajánlatot, hogy a sógorod legyek! Egy BUZI az ideálja!