Há most lehet, hogy megszidtok, v vmi, de én még sose mentem le a kútra, hogy mennyi a keréknyomás! Tényleg! Néha-néha megnyomom az ujjammal, és kész a kontroll.
Hát igen. Azért a gs egy kicsit nagyobb motor lesz, így valamivel több lehetőségem lesz arra, hogy hova rakjam a lábam. Én 186 cm magas és 93 kiló vagyok. A Dna-n nem nagyon volt hely a számomra.
pedig a dna is jó kis gép, de ha meglátom hogy a gs-en úgy tartod a lábad a lábtartón mint a dna-s képeden, nem pedig elülső talppárnán, akkor örihari!
Sziasztok.
Örüljetek velem, mert elméletileg jövőhét szerdára megvan életem első normális nagymotorja.
Ma számíttattam be egy Gilera Dna 180-as mocit, egy új Gs 500-ba. Ha minden jól megy, akkor jövő hétvégén már megteszem vele első kilómétereimet.
Drukkoljatok nekem, hogy a bank adjon manit.
Jajj de várom.
Beleugathatok női szemmel?
Szerintem a képek alapján igen belevaló csaj! Vagány, bevállalós! Na őt biztos nem uralná le valami seggfej, annál konkrétabbnak tűnik! Amúgy én sose vállalnék be ilyen bikinis képeket a neten, ehhez is nagy adag bátorság kell, meg önbizalom! Inkább más bátor dolgokat csinálok
Hozzáteszem, nem randiztam - csak 2x, egyik barát lett, másik pasi - és nem is chateltem, csak a leveleket olvasgattam meg az arcokat néztem! Még mielőtt azt gondolnád, szórakoztam másokkal. Én olyat nem szokok!
Igazság szerint én ismerek pár embert, aki társkeresőn talált hosszú távú, normális kapcsolatot. Pl. én! Az mondjuk igaz, hogy az egészet poénra vettem, és jókat röhögtem, de akkor is, az egyik meg bejött! Gondolta volna a fene! De az én esetem talán kivétel... mert valóban rengeteg kretén van köztük! És ettől függetlenül úgy gondolom, nem nagyon lehet ilyen helyen megfelelő partnert találni...
Ó, és vannak ám normális, rendes, emberséges, megértő nők is a világon!
Nyussztól kaptam!
Mi bajod? Szerintem egyáltalán nem idős hozzánk!
Hápinak kacsája
Nekem meg oroszlánom!Bibibíííííí....
Vazze! Nővéred nincs? Vagy az is jó, ha a húgod gerontofil!
Unlead video studio 8-11 attól függ milyen a géped! Egyszerű és nagyszerű ha elakadsz segítek! Ha nem vagyok itt keress privát mail címemen!
Kellene nekem egy jó de nem túl bonyolult videó szerkesztő progi. Tudtok ilyet? Címe kellene....
Örüljetek velem, mert elméletileg jövőhét szerdára megvan életem első normális nagymotorja.
Ma számíttattam be egy Gilera Dna 180-as mocit, egy új Gs 500-ba. Ha minden jól megy, akkor jövő hétvégén már megteszem vele első kilómétereimet.
Drukkoljatok nekem, hogy a bank adjon manit.
Jajj de várom.
Szerintem a képek alapján igen belevaló csaj! Vagány, bevállalós! Na őt biztos nem uralná le valami seggfej, annál konkrétabbnak tűnik! Amúgy én sose vállalnék be ilyen bikinis képeket a neten, ehhez is nagy adag bátorság kell, meg önbizalom! Inkább más bátor dolgokat csinálok
Ó, és vannak ám normális, rendes, emberséges, megértő nők is a világon!