Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagypapi vigasztalós!
Lehet sírni a vállán!
A bőrrel nincs gond szerintem sem.

Hátrább az agarakkal, Blue már a 30 éves családapákat is sokallta.
Nincs azokkal a képekkel semmi baj! Ez nem portfólió!
Szerintem jó bőr!
Látok benne fantáziát!
Kicsit sok az általánosítás, de sok típust jól leírtál.
Azért van olyan, hogy normális fickó/nő valamiért szabad lesz, mert épp szakított valakivel.

A hugodról:
Először is 23 éves.
Aztán meg kell jegyeznem, hogy elég konkrét csajnak tűnik.
Úgy látom ő sem rejti véka alá az erotika iránti érdeklődését, akár a bátyus.

A fürdőruhás képek viszont...ehh...remélem nem Te csináltad őket. Nem is a minőség, meg a világítás miatt, hanem már a beállítása is szörnyű a legtöbbnek. Jó, gondolom spontán készültek, de akkor is, kérjen meg valakit aki ért hozzá, sokkal többet ki lehet hozni belőle.

Összességében gratulálok.
Ki ez a Tyúk? Vagy Csirke?

Na jó, szép lettél Dorcsi!
Beszarás az elméleteid
3 féle nő van:
1. öregem engem csak a pénzed érdekel. mert mindenki jól akar élni- teljesen megértem!
2. gyereket, családot akar, ez a női ösztön, meg mitszolnak a környezetében ha még ez sincs
3. szórakozni, társaságot+ a fent 1 pont vagy 2.pont vagy mindkettő.
Persze aki a mocit vagy magár Riska néven ismerteti.....annak azért nem javaslom:-)))))
BÁÁÁÁR a túrák során lenne mindig friss tej:-)
Mentős!

A legjobb amit tehetsz a Gs-re:-))))

Gondolkozz...............
mi a nickneved?
Költöi kérdés.....

Gs500.....Halálfej?
Gondokozzzzz már tesó
Jó hogy nem mindjárt HULK:-)

Nyuszinak kis méhecskéje van.....
Hápinak kacsája
Nekem a túra matricái voltak rajta...........
No de halálfej? mind a 48 lóra?

Halálfejet egy 1000-res Streetfighteren eltudok képzelni......

Adok pár tippet:-))))
Ghostbuster?
Spiderman?
Lucky Luke?

Az kézügyesség hogy a rendszm képére rajzoltám 3 fekete négyzetet?

OK akkor a megjegyzés....
Még 1x járod a nagycsoportot:-)
Naná:-))) Hiszen idén is sátrazunk:-)))))
De ugye 14ig MEGRONTÁS
18-ig meg liliomtiprás.....

Mind a kettő büntetendő vétség............

Dorcsiba épp ezen epődtem meg.
Mikor elsőre láttam sötét (tán fekete) haja volt.............adta magát hogy 16-17.......
Mikor nyáron túráztunk egy trendi, laza csajszi volt............
De - és ezért tényleg ne haragudj meg rám drágám - ez a frizura szerintem iszonyatosan kislányossá varázsolta......tényleg -3,4,5 év

Dorcsi!
Neked a HOSSZÚ áll NAGYON , de NAGYON jól!

Nyuszinál meg épp forditva............
Multkorjába mutatta a hosszú hajú képét.... Hát Nyuszit tényleg elcsábítanám, de hosszú hajjal SIMÁN elmennék mellette az utcán - olyan szinten hogy meg se nézném.............
Macsek!

Amugy nem.........
Én egy motoros társkeresőt úgy tudok elképzelni hogy vagyok ÉN Adonyba.....elmennék holnap gurulni, akkor felmegyek és körbenézek hogy a környékemen akad e még egy bevállalós biker.......akivel elmehetnék......akár férfi akár nő.......

Ezért van benne hogy MOTOROS....
Ha nőt akarok fogni akkor Lovebox, NLC, Love.....meg a többi RÉMoldal............

Miért rém?
Mert ott meg a társkeresősdit átértelmezték CHAToldalnak, ugyanis a fent lévő nők kb 5-6 éve fent vannak..........és halovány számú azok halmaza, akik TÉNYLEGESEN pasiért mennek fel.....
A legtöbb felmegy, mert unatkozik, dumáltatja magát, majd mikor lejárt az idő és dolga van akkor ott hagyja az ipsét lógva............
Miért?
Mert ennyi TUTI jó nő egyszerűen KÉPTELENSÉG hogy egyedül lenne...........

De elő példa...........itt a hugom (a kisebbik).....(iwiw, Udvarhelyi Ágnes)....egyedülálló faszikáknak mondom: SZABAD PRÉDA és még motorozni is szeret:-))) Én már vittem magammal párszor....
22 éves, felment..........és folyamatosan 30-50 közötti, nős, gyerekes apukák találják meg- no persze nem beszélgetési inditatással..........a kreténebbek alapból a csereszavatos, macifarokkal inditanak......

A mai 20-35 éves férfiak? (saját korosztály)
1., van nője de hajtja az ÚJ......ösztön és strigulavadász
2., Nincs nője....mert nem is lesz...szegény annyira balfék
3., Nős.....csak épp valami nem ok
4., elvált....és nem következő feleséget keres
5., a menő pasik.........ugye senki nem gondolja hogy tartós lesz..... a mai menő pasik nem csak menők hanem kibaszott SZNOBOK is.....pedikür, manikür, hajfestés, body....stb......ergo megun és dob...és mivel menő - igy nem lesz gondja egy luvnyát összeszedni...........

Én épp ezért nem tudok mit kezdeni a relatíve korban hozzám illő nőkkel..........
Miért?
1., nősülni nem fogok még1x az GARANTÁLT! (max veletek.....ugyebár......nyálcsurgatós smile:-))
2., gyereket se akarok többet........kösz....elég volt a pelusból

Szóval aki hozzám paszolna, az pedig ezekre vadászik...........és ugye elképzelhető hogy mi lesz ha ezeket nem kapja meg..........
Akkor meg?

Szóval akik a társkeresőn vannak azok főleg nem társat keresnek......legalábbis nem hosszú távra.......
A jó fenének kellett beleültetni a bogarat a fülebe!
Gondoltam halálfej erre......
Beütöttem,h emo, oszt dőltek a halálfejek!
Tele van a tök*m!
Most mi a túró legyen?
Költői kérdés volt, ne írjon senki semmit!
Kedves Nyuszikusz!
Nem tudom értelmezni az emós-imós baromságot, amit próbáltál kifejteni.
Lehet,hogy a feketébe öltözött alternatív fas*verő kö*sögrépákra gondolsz az új zenei stílusukkal?
Ami még ennél is sértőbb, hogy velem kapcsolatban jutott ez eszedbe?!
Inkább kellett volna foglalkoznod a kézügyességemmel, és arra tenni megjegyzést?!
Más a megközelítésed..... (a tisztességes hátsó szándékaid miatt biztosan )
Küld csak őket:-))))))
Előszőr a mocit szerelem meg, utána csajt meg le:-)
na ezt nem akartam épp mondani...............mert így kb 15.........eddig meg kapos kis 18-19-es volt
Nem....csak vannak kikötések..........

Az idő folyamán pedig ugye beleépült a jogrendszer is.........

MC vagyis MOTOROS CLUB egy társasági forma, vagyis alapító okírat kell, számlaképesség..ectera.....hiszen a legtöbb (majdnem összes) MC-nek tagdíja van, és székhelye.....no most ugye ezzel el kell tudni számolni.

MIÉ?
Mert ugye jogos.... ha én feldobom hogy MC.....tőletek beszedem a lét.....veszek egy épületet, helyiséget....és meghal a dolog akkor mi van? Ugymond összedobtatok nekem egy helyiséget?

Ha már itt állunk - inkább egy Sentinel 1100-at dobjatok össze szülinapomra:-))))))

Szóval részben érthető, hiszen egy MC nem azért MC mert Én azt mondom.......másrészt meg ugye az MC-knek történelme van.
Láttad a BIKERBOYZ c filmet? Na az a konkrét amugy...... vagyis az helyi MC-k megszavaznak hogy OK e vagy nem............
No ma már tudom......akkormég nem tudtam..........
A gáz, hogy akkor se fenyegető mailekkel kellene közölni ezt............

De mondok jobbat:-)))
Egy ismerős elment valami helyre.....ahol ÁLLÍTÓLAG kérdezték hogy ÉN mikor megyek, mert az AKMT-s oldalon volt egy időben a szlogenem: "Ördögök és angyalok biza léteznek, az Ördög Én vagyok, az anygalnak meg legyen gyorsabb a gépe"
MAGYARÁZAT: Az ördög én vagyok, és remélem hogy az angyalom előttem jár így megóv......
No ezzel részemről ennyi.....
De ÁLLÍTÓLAG ez sértette a ördögi MC és a valamilyen angyali MC 1-2 emberkéjének a búráját és adták a kemény csávót......
Kérdezték a csajt hogy mi az elérhetőségem.....mert szeretnének "elbeszélgetni" velem............

No az egészből annyit szűrtem le hogy volt 2 gizda fazon akiknek szerintem nem épp józanul felötlött hogy a csaj egy időben velem motorozott, és bepróbálkoztak nála.....
Ő persze másnap már szólt is hogy "vigyázzak" mert ez van............
Erre nem tudtam mást mondani mint a KONKRÉTAT..... EGY CSOMÓ ELÉRHETŐSÉGEM VAN FENT AZ OLDALON....bármelyiken elérhető vagyok...........
Majd írtam az MC-nek is, hogy ez van....ha akarnak tán valamit akkor állok rendelkezésükre........

No ennek kb 1 éve...... azóta se jött se megkeresés, se mail, se telefon.......
Bezzeg ha ezt az APEHNEK mondom:-))))))

És ez az egész mire is jó?
Arra hogy ha megnézed a legtöbb MC-t nem épp 200.000-res chopeeral járkálnak, nem épp 2000-ret költenek egy hétvégén - ergo nem épp szörösfaszú melósok a nagyja.......vállalkozók, üzletemberek.....akik hétvégenként felveszik a bőrt, és mennek........(némelyikükre vonatkozik hogy motorosnak képzelni magát, mert van egy motorja, meg bőrszerkója - mert biza ilyen is akad).....
Szóval nem Ők csinálják a szart, hanem a kis gizda nyikhajok, akik megisznak 2 sőrt és Ők a HULKok...
Így letagadhatsz min. 6 évet!
Nekem tetszik.
Oté !

Szerintem a délutáni időpont a valószínűbb. A reggel eléggé rohanós szokott lenni.
A lóvé úgy is jó, ha Neked adja mindenki, és Te egyben elutalod hozzám. Így akkor csak Neked küldök számlaszámot.

Köszi a gyógycókokat! Rám fér... teljesen meg vagyok mekkenve...
Hogy nézel ki?
Paks: 9,6 °C
Már indulok is, de asszem nem a Kékesre.
Hm... lehet hogy a szabály szerint indulás előtt kötelező gumiabroncs állapot ellenőrzést keverték össze... Nem?
Bár nem láttalak még élő adásban, a véleményem pozitív. Próbáltál már másik hajszínt?
Ez igaz, valószínűleg, a bikerweben én is körülnéztem, tényleg elég sok hölgyemény csak úgy ott van... Nade az egy társkereső, vagyis ha éppen a motoros pasi a divat, akkor ott beszerezhető.
Remélem nem leszel morcos, de a csajos gs500 topicban belinkeltem az oldaladat, gondoltam kapjanak már egy kis segítséget... Rádszabadítom őket!