Küldtem mailt iwiwen. ha nem tudod megnyitni, akkor írj légyszi a nyuszikuszkukacgmailpontcom-ra, és egyeztetünk. Már készen vannak egyébként, jövő szerdán veszem át őket. Megbeszéljük, hogy hol és mikor. Küldj egy telszámot. Szia
De Te! Eredetileg csak a kreszt kérdezted ám, a többit nem! Az a könnyebb része, jóhogy sokan átmennek elsőre! A rutinos résznél azért még a profik is elcsusszannak néha! Nálam az volt, hogy a műszaki rész után végigcsináltam a pályát hiba nélkül, és utána közölte a vizsgáztató, hogy kihagytam valamit a mondókából, ezért nem enged át... És hagyta, hogy végigizzadjam a pályát! Nem értem hogy miért, azóta se! Asszem Góliát is ott volt akkor... A következőnél hála már nem volt gond.
Sziasztok! Lassan egy hete nem olvasgattam erre. Most sem fogom tudni bepótolni. Behalt a gépem.
Szóvl nem igazán vágom mi újság errefelé és lenne egy kérésem. Ha van valami fejlemény bukócső ügyben, megtenné valaki, hogy rámdob egy mélt? Csak, hogy mikor- hova vigyem a zsét és ne más lóvéja álljon benne. (azt 1-2 naponta nézem.)Most is netkofféba" nyomom oszt" tépek is gályázni minnyá". Előre is köszi!
Tibi
Ui.: Ha meggyógyul a masinám eccer, megpróbálom majd visszaolvasni az addigi termést.
(Bár talán a "Háború és béke"-vel hamarabb végeznék... )
Üdv
Hagyd el ZSét - Én elveszlek IGÉREM.....
Szejetem az ŐSZINTE embereket.....Itt meg mindenki elsőre átment? MINDENBŐL? NA NE MÁÁÁÁ
Egyedül Busacsajt tudom megérteni:-)))))) Ő Testét-lelkét beleadta az eredménybe
Erről az Apát kérdezd, ő adta... Olyan név, amit szegény Anyukám nem tudott megjegyezni, és nem tudta megmondani a dokinak, hogy hívnak, mikor megszülettem... Ennyi!
De már itt sem vagyok, most lehet kötözködni!
Na megyek....átoperáltatom magam:-)))))
Bár azért a napelenzőért megéri:-)
""""
Kedves Blue_devil,
Ha nö létedre te is motorozol, a nagy elhatározás történetét szivesen megosztanád másokkal, eljött a te idöd! Meséld el, hogy követték a döntésedet tettek, milyen akadályokkal kellett szembenézned, és hol tartasz most! A legalább egy gépelt oldalnyi szöveget néhány jól sikerült motoros fotóddal együtt küldd el az info@csajokamotoron.hu címre. A bemutatkozások a Motoros Csajok között fognak megjelenni az oldalon a beérkezés sorrendjében. A beküldöknek egy Csajok a motoron napellenzöt küldünk.
Szigorúan engedélyt kértem a minisztertől, merthogy ehhez már vasaló is kell, az meg ugyebár nem 2 forint Jó kis hajam lesz, ha jól sikerül...Ilyen bubis Elvileg én végzek fél3ig, első dolgom lesz képet felrakni!
Jujj, 10.000? Az duuuuurvaaaaaa
Küldtem mailt iwiwen. ha nem tudod megnyitni, akkor írj légyszi a nyuszikuszkukacgmailpontcom-ra, és egyeztetünk. Már készen vannak egyébként, jövő szerdán veszem át őket. Megbeszéljük, hogy hol és mikor. Küldj egy telszámot. Szia