Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem a messziből...

Mindenből elsőre átmentem mindig. Persze nem hiba nélkül... (Smkp, Mgv, B, A. Korl., A... jah, és kishajó...) Viszont az A-s forgalom vizsgán majdnem hasaltam! Tőlem ne fogadjatok vezetéstechnikai tanácsot.
Nekem szintúgy, és mind papiros volt!
Sziasztok

Kreszvizsga

A B C D E mindegyik elsőre
Én kétszer voltam kresz vizsgán. Először még A1-en, ott lapon nyomtuk és 6 hibapontom lett (1képes).
B kategória is elsőre meglett 2 hibával, de ez már computeren. Szóval kicsit penge vagyok
Autóra is elsőre megvolt, de az még papíros volt, ott volt hibám.. Ez a gépes módszer szerintem sokkal jobb.
Nyah erre már válaszoltam...
Enyém is százas lett a motorra a kresz vizsgán, 15 perc alatt, bibibíí (Azóta se értem... )
he he:-)

Öszintén......
kinek hányadszorra lett meg a Kresz vizsgája?

Nem hülyeségből kérdezem csak amolyan informálodó emberként.......
sőt!időben is csucstarto voltam még ifju titán koromban az ismerősök/tanfolyamosok/kresz vizsgások körében!
múlt idő kiemelve
De buli! És még a rendőr se szúrná ki hogy hajlítgatod
akkor én átmentem
Na igen......fiatalok lehet utánozni a MESTERT

100%
Én csak így engednék MINDENKIT vezetni!
Csinos!
És hova tennéd a moccra?
Köszi!

Na nekem ilyen gondom már nincs:-)))) Mert a balfék autós csak azt veszi észre hogy elment melette egy FEKETE csík:-))))) akár jobbbról, akár balról......

Amig dudálgatok, meg villogtatok neki, addig kb 18x előzőm meg
.....................

Gondoltam hogy csinálok egy új rendszámot:-)))))

Vagy egy jobb tipp:-))))
http://www.gautedanmes.it/imag...
Dorinácska, most láttam, Neked is, jobbulást a futóműnek!
Ebben igazad van... Sajnos tényleg nem használják sokan! Tényleg veszélyes lehet...
Én is azt írtam hogy szabálytalan jobbról előzni, de ez auz autos dolga. Hangsulyozom motorral sose kekeckednék ilyesmivel. Max . helybenhagyás, de az nem veszélyes magamra nézve.
Az viszont bosszant amikor 120-al poroszkál egy autós a középső sávban, mikor a szélső sávban is van bőben hely (én mindig a szélén megyek, az autoval). Aztán van olyan is kinek a forgalmija csak a belső sávra érvényes
Bocs! de az ilyet (sem) vagyok hajlandó JOBBRÓL kikerülni (ettől félek)! Erre van a légkürt! Sajna mégcsak a kocsiban!
A jobbról előzéstől még robogóval is félek Pesten. Balra még csak-csak néz az autós, de a jobb külső tükrüt az autósok 60-80%-a egyáltalán nem használja. Nem beszélve a tükör hol teréről.
nekem a 250es 5.5körül megy 100ra, ezt egy négykerekes porsche, vagy hasonló kaliberű tudja. utcai autóban csak a nitro-s turbós gépek mennek hasonlót. de azokkkal nem járnak forgalomban szinte soha. egy gs500 eléggé hasonlót mehet mint az enyém, utcán nem sok autó gyorsulja le 100on..
Igen. Én is féltem a saját életemet (is). DE PISZKOSUL jól esik amikor az előttem (szerintem direkt) "akadékoskodó" négykerekűt kvázi móresre tanítom . Ha kocsival vagyok, akkor is elég hülyén néz ki amikor a szovjet technika levillogja a német (amúgy román rendszámú) szekeret az autópályán. Persze előfordult már (szerencsére, céges modernebb, cseh kocsival) h 180-nál bejött elém a belsőbe a kisteher (max 90-el), na itt jött jól az ABS.

Ez mind at OFFENZÍV vezetés! Ne akarjátok elsajátítani! Ha mégis, sokat nyom a latba egy "légkürt".
Persze ha veletek túrázok, ésszel vezetek
http://kresz.origo.hu/news_37....
A harmadik sáv esetén igazad van!
Belső sávban mehetsz(ha 2 sávos autopályán mész) csak a 3. sávban ,nem.
Egyébként ezt kocsira értettem, motorral 130-nál nem kekeckedek senkivel, pláne nem fölötte
Max. helybenhagyok mindenkit
hát lehet hülye vagyok, de autópályán nem lehet hivatalosan motorral belső sávban menni
amúgy azon filóztam, hogy 130 az még második csak, ha nagyon arról van szó