Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A példa nem igazán jó, mert ugye te nem tagadtál le semmit és csodálatos módon mégis megvették
Szia DrágaDooorcsi!

Milyen hajat vágacc? Pénzügyminiszter engedélyezte? elméletileg fél 3ig tervezek munkahelyen láblógatni, de otthonról is megnézem a netet. Ma is, meg hnap is otthon fogok unatkozni!

Jaja, főni mindig kitalál vmit, hogy mit kell csinálni, aztán, aki pénzzel dolgozik, jobb, ha figyel...
(3 éve, amikor indították a céget, rossz helyre utaltam 10.000 €-t. nagyon gáz volt, és jó tanulópénz... )

De fél szemmel mindig itt vagyok! Büszkélkedni nem tudok vizsgaeredményekkel, de B-ből elsőre minden, A-ból pedig még a rutint és a forgalmat kellett 1-1 pótolnom, mert pitiáner hiba miatt megvágtak. Végülis mindegy, mert a lényeg, hogy biztonságosan tudjak közlekedni, szóval megengedhetetlen, h figyelmetlen legyek.

! Mikor tudsz jönni előreláthatólag szerdán?
Macek, Zizz, mindenki:
Tudom... Kivéve azzal, akivel nem!
Az eredetvizsgánál az érdekel amit néznek! Ami öket érdekli az engem is (sőt jobban) mert ugye nézik milyen sérülés volt, eredeti -e a festés, milyen egyéb huncutságok vannak- ezek leginkább engem érdekelnek!
Mindenkivel? Naa....

Nem vitatnom ezt a jogodat!
Ez jó duma
Ez a zsoke mindenkivel csak kötözködni tud, ugye?
Attól, hogy magyar vagyok,már nem is lehetek paraszt?
Piet
Én azért takartam le,mert így rejtélyesebb!
És nem utolsó sorban, mert jól néz ki!
Nykány!
Mostanság mintha kicsit sokat dógoznál, nem? Alig írkálsz
Fél11re megyek fodrászhoz, délután pakolok fel képet, várom majd a véleményt... Úgyhogy mindenképp legyél itt Meg kell mutatnom, milyen lesz, mert nem fogtok rám ismerni, ha találkozunk!
Koptatod kicsiny városunk utcáit autóval, avagy gyalogosan, vagy kamionnal....
Ez akár motoros HIMNUSzKA is lehet:

http://www.youtube.com/watch?v...

Nekem teccccccik
Nekem az tetszik, hogy "Magyar vagyok és turista".

Itt hívnám fel figyelmed, hogy ha magyar vagy, írd a turista szót rövid u-val.
Az ótós 97-ben elsőre, 3 hibapont, a motoros 4 éve asszem, elsőre 1 hibapont.
Én azt tapasztaltam, hogy a légkürtöt nem hallják meg autópályán. Ha jól szigetelt az előtted lévő autó azért, ha nem akkor meg azért. Persze ha 1 méterrel mögötte a seggében mész, akkor biztos meghallja. Mondjuk ha mögöttem van egy ilyen, akkor nem szoktam elsietni az előzést, rendesen meghagyom a féktávot az előzőtt járműnek és csak utána megyek ki.
Nem szivatás célból, csak hogy én betartom a szabályokat, hátha a mögöttem jövő is tanul belőle.
Persze ez csak akkor van, ha valamiért utolérnek (pl. mert 180-nal jön, és arra azért nem számítok), szándékosan nem tartom fel az őrülteket sem.
Na az tény! Már a csajokamotoron fórumban is ott van a honlapod linkje! Komolyan, egyik nap láttam!
Ugye azt a 40-et te sem gondolod komolyan...............40-es tempónál nem semmisül meg a kocsi eleje
Baromi egyszerű.....

Vegyük az Én példámat
UUB-922 Gs500

Szépen visszaalakítok mindent, azt letakarom a rendszámot, aláirom a papirokat és megkérlek Téged hogy add el a vevőnek...........JA...csak épp ne 68.000km-ert mondj, hanem csak 22-őt.....

A rendszámot nem ismerik, Téged se...........de ha Én adnám el, akkor biza hamar kiderülne hogy merre is jártam vele, hiszen az Én pofámmal tele van a net:-)
Eccő hallgasd meg 10 ezren, egészen különleges.
ÖN DÖNT iszik vagy vezet......
Azt nem mondták hogy VÍZET szabad!

Azt mondják meg, hogy hány gazdája volt. Azok adatait nem közlik. Azt hiszem az Ügyfélkapun 1000 Ft-ért lekérdezhetsz 3 rendszámot. Ha lopott a járgány, akkor ki tud derülni így.

De, mondom... lövésem nincs, hogy milyen jogszabály vonatkozik ide.

Az eredetvizsgálaton mit néznél? Megmondják, hogy tényleg az a típus-e a gép, ami a forgalmiban van... és azt, hogy nem körözik-e... Nincs ott semmi hókuszpók. Nagyjából "Típusazonosság-vizsgálat" is lehetne a neve.

No, mentem dógozni ezerrel.
Kértél már ki így adatot? Mint írtam nekem átíráskor se mondtak meg semmit a múltjáról (igaz az 1999-ben volt, de szerintem azota csak rossza lett a helyzet- azóta pláne "csak a jóg számit az ember nem")
Na ez már akár Macis szlogen is lehetett volna
Jó reggelt! Az én bölcseletem: " A tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok!"
Hihi, pl. ha látok egy verdát a neten ami nagyon tetszik, akkor kikérem az adatait, és megkeresem a címet, és elkötöm a ház elől?